29 / 03 / 2024

Nef Bahçelievler kiralık daire

Nef Bahçelievler kiralık daire

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Bahçelievler'de yıkım sırasında hasar alan bina tehlike saçıyor!

Bahçelievler'de hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında binanın yıkımında, yan apartman zarar gördü. Hasarlı binada oturan vatandaşlar korkudan evlerine giremiyor. 

En çok kiralık ev aranan ilçeler!

En çok kiralık ev aranan ilçeler mega kent İstanbul'da Bahçelievler, Pendik, Beylikdüzü, başkent Ankara'da Etimesgut, Çankaya, Keçiören, Egenin incisi İzmir'de ise Karşıyaka, Buca, Bornova oldu.

Bahçelievler'de okul inşaatında göçük!

Bahçelievler Çavuşpaşa Caddesi'nde Bağlar Ortaokulu'nun inşaatında göçük meydana geldi. Göçük sonrası bir işçi toprak altında kaldı. 

İBB'nin Bahçelievler ve Büyükçekmece'deki kreş projeleri Meclis'te reddedildi!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun “150 mahalleye 150 kreş” projesi meclise takıldı. Bahçelievler ve Büyükçekmece’de kreş yapılmak istenen iki alan, İBB Meclisi’nde AKP-MHP grubu tarafından onaylanmadı.

Kayseri’deki kiralık hobi bahçelerine yoğun ilgi!

Kayseri’de kurulan ve belediye tarafından özellikle emeklilere kiralık olarak verilen hobi bahçeleri, pandemi döneminde yoğun ilgi gördü. Halk, 120 metrekarelik hobi bahçelerinde toprakla uğraşarak, sebze yetiştiriyor.

Nef Bahçelievler'de yüzde 0.99 faiz oranı fırsatı!

Nef Bahçelievler projesinde yüzde 0.99 faiz oranıyla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Projede 882 konut bulunuyor...

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 120 ay vade yüzde 0.89 faizle ev sahibi olma fırsatı!

Nef Çekmeköy ve Nef Bahçelievler'de 2020 tapu teslim fırsatı ve 120 ay vade yüzde 0.89 faizle kira öder gibi konut sahibi olma fırsatı sunuluyor...

Nef Bahçelievler'de 0,69 faiz oranı fırsatı!

İstanbul'un merkezinde yükselen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. Projede 15 yıl boyunca, 0.69 faizli konut kredisi kullanarak ev sahibi olunabiliyor.

Nef Bahçelievler kiralık daire Haberi

Nef Bahçelievler kiralık daire

İstanbul'un merkezi konumda bulunan Bahçelievler'de inşa edilen Nef Bahçelievler projesinden ev sahibi olmak isteyenlere cazip ödeme fırsatı sunuluyor. 

Toplam 210 bin 782 metrekare alan üzerinde yükselen Nef Bahçelievler'de 7 bin 529 metrekare ticari alan ve 40 bin metrekare yeşil alan yer alıyor. 

882 konut ve 19 ofisten oluşan Nef Bahçelievler'den ev sahibi olmak isteyenler 15 yıl vade ile 0.69 faizli konut kredisiyle kira öder gibi ev sahibi oluyor. 

Ödemelerin 12 ay sonra başladığı Nef Bahçelievler'de daireler tapusuyla birlikte 2020 yılında teslim ediliyor. 

Nef Bahçelievler projesi Kültür Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, İstanbul Aydın Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi gibi önemli eğitim kurumlarına yakın mesafede yer alıyor.

Web: