19 / 04 / 2024

Nef Bilyoner sponsorluğu

Nef Bilyoner sponsorluğu

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Nef Sapanca ön satışta! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğu'yla ön plana çıkan Nef, Sapanca projesinde ön satış sürecini başlattı. 

Nef Sapanca ön talep topluyor! Yeni proje!

Galatasaray SK Global Resmi Sponsorluğuyla dikkat çeken Nef, Sapanca projesi için ön talep topluyor.

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Nef Özge Günaydın'ın 'Rhinos Back in Town' isimli sergisine sponsor oldu! 

Özge Günaydın'ın "Rhinos Back in Town" isimli kişisel sergisi 20 Mart Cuma günü, Nef’in ana sponsorluğunda sanatseverlerle buluşacak. Sergi, Maslak-Masterpiece Hall’da 20 Nisan 2020'e kadar her gün 11:00-20:00 saatlerinde açık olacak...

George Lap Wah Lee: İstanbul, finans merkezi olma yolunda niş rol oynamalı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi ana desteği ve Borsa İstanbul ve CFA Institute ana sponsorluğu ile "Sürdürülebilir Büyümenin Sermaye Piyasaları Yoluyla Finansmanı” konferansı gerçekleştirildi…

Nef Çekmeköy son 50 daire satışta!

Nef imzasına sahip Nef Çekmeköy projesinde satışlar devam ediyor. Son 50 dairenin satışa sunulduğu projede 0,79 faiz fırsatı sunuluyor.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Nef'in sponsor olduğu 3 takım şampiyon oldu!

Galatasaray, FC Barcelona ve Karaçay Gençlik’in sponsoru olan Nef şampiyonlukların sevincini yaşıyor. Nef’in sponsorluğuyla güçlenen üç takım sezonu şampiyon olarak bitirdi.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları yarın satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar yarın satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda hayata geçiriliyor.

NEF Çekmeköy'ün ticari alanları 2 Mart'ta satışta!

NEF Çekmeköy'de kira garantili ticari alanlar 2 Mart'ta satışa çıkarılıyor. NEF Çekmeköy projesi Türkiye'nin önde gelen okullarına komşu konumda yükseliyor.   

Nef’ten Galatasaray'ın yeni sponsoru Bilyoner'e hoşgeldin tweeti!

Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, Bilyoner ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını oldukça ilgi çekici bir tweetle kutladı.

Nef’ten ev yenileme kampanyası!

Son 4 yılın konut satışında sektör lideri olan Nef; oturduğu evi değiştirmek ya da gayrimenkul yatırımını kazanca çevirmek isteyen müşterilerinin eski evlerini alarak, yerine Nef projelerinden yeni bir ev alma inkanı sunuyor.

Erden Timur: Şu dönemde ekonomiye sahip çıkmalıyız!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur söz konusu ekonomik atmosferin iş hayatının en büyük zorluğu olduğunu belirtti.

Nef Bilyoner sponsorluğu Haberi

Nef Bilyoner sponsorluğu

Son şampiyon Galatasaray’ın dev sponsorları arasına güçlü bir sponsor daha yerini aldı. Bugün Mustafa Cengiz, Bilyoner  ile imzalanan sponsorluk anlaşmasını yapılan basın toplantısıyla duyurdu. Sponsorluk anlaşmasının açıklanmasının hemen ardından Galatasaray’ın ana sponsoru Nef, “BANKO: Galatasaray 22. Kez şampiyon olur” başlığıyla attığı bir tweet ile yeni sponsor Bilyoner’e “hoş geldin” dedi. 

Nef’in tweetinde “Türk sporu ve @Galatasaray için bir güzel haber daha: Ana sponsoru olduğumuz Galatasaray’a bir sponsor daha eklendi. Hoş geldin @Bilyoner” ifadeleri yer aldı.

Bilyoner sponsorluğuna ilişkin düzenlenen basın toplantısında açıklamalar yapan Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, ana sponsor Nef’e de teşekkür ederken, geçtiğimiz günlerde Emre Akbaba transferiyle ilgili çıkan haberlere yönelik sorular üzerine, “Nef, bizim en değerli, en birinci ve ana sponsorumuz. En büyük desteği Nef'ten alıyoruz. Nef...