27 / 04 / 2024

Nef Çekmeköy açık adres

Nef Çekmeköy açık adres

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de inşa ediliyor. Çekmeköy Nef satış ofisi bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Çekmeköy'deki askeri kışlaya yeni imar planı: TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilecek!

Çekmeköy'deki Şehit Onbaşı Azim Özdemir kışlasında TRT Film Platoları ve kampüs alanları inşa edilmesi için yeni imar planı hazırlandı. İşte o planın detayları...

ATM'den para çekmek yasaklandı. Son dakika olarak duyuruldu. Dünya şaşkına döndü. Banka müşterileri dondu

Bir ülkede ATM'den para çekmek yasaklandı. Bu flaş gelişme "Son dakika" olarak duyuruldu. Tüm dünya bu haberle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Yeni proje!

Nef tarafından hayata geçirilen ve satış rekoru kıran Çekmeköy projesinin 77 bin metrekarelik yeni alanında yer alan Nef Koruköy satışta. Yeni Proje!

Nef Çekmeköy Koruköy'ün lansmanı yapıldı! Dev projenin 3. etabında konutların yarısı satıldı!

Nef Çekmeköy'ün 3'üncü etabı Koruköy'ün lansmanı yapıldı. İşte Nef Çekmeköy Koruköy ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Nef Çekmeköy Koruköy satışta! Dev projenin 3. etabında 0.69 faiz fırsatı! 

Nef'in 2 günde 497 adet konut satışıyla rekora imza attığı Nef Çekmeköy projesinin yeni etabı Nef Koruköy resmen satışta. Projede 0.69 faiz ve 15 yıl vade fırsatı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Çekmeköy'de satılık gayrimenkul fırsatı!

İstanbul İli Çekmeköy Belediye Başkanlığı, İstanbul Çekmeköy Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış ihalesi 20 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Çekmeköy Kışlasına Çınarköy Evleri projesi: Bin 774 konut 141 villa 56 ticari alan yapılacak

Çekmeköy Kışlası olarak bilinen Şehit Onbaşı Azim Özdemir Kışlası tamamen boşaltıldı. Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.’ye devredilen kışla arazisine Çınarköy Evleri projesi adı altında bin 774 konut, 141 villa ve 56 ticari alanın yapımına başlandı.

Gaziantep Belediyesi ücretsiz ekmek dağıttı! Halk izdiham yarattı olay yerinden çekilen görüntüler şaşkına çevirdi

Halka indirimli ekmek kuponu dağıtmasıyla gündeme gelen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu sefer de halka ücretsiz ekmek dağıtımı yaptı. Dağıtım esnaında 1 adet ekmek alabilmek için vatandaşlar birbirini ezdi. Belediye görevlisi ile kadınlar arasındaki diyalog şaşkınlık yarattı

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi açıldı!

Öz Seyithan Madencilik Beton Santralleri İnş. Taah .İnş. A.Ş Çekmeköy Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erol Işık tarafından açıldı.

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Okumuş Gayrımenkul Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi  100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Okumuş ve  İsmet Okumuş tarafından açıldı.

Nef'ten Çekmeköy 3. Etap açıklaması!

Kandilli Koru Blokları projesini satışa çıkaran Nef, Çekmeköy projesinin 3. etabının iptali ile ilgili açıklama yaptı. İşte Nef'in o açıklaması...

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Nef Çekmeköy açık adres Haberi

Nef Çekmeköy açık adres

Foldhome konseptte dizayn edilen Nef Çekmeköy projesinde çevre dostu ve özel tasarım mimarisi ile yepyeni bir yaşam sunuluyor.


180 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Çekmeköy Nef projesinde bin 500 konutun yer alması planlanıyor. Projede  daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçeneklerde sıralanıyor.


Nef Çekmeköy projesi, İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de, Özyeğin Üniversitesi'nin hemen yanında yükseliyor. Projenin Ekim'de basına tanıtılması planlanıyor. 


Çekmeköy Nef satış ofisi için 444 9 633 telefon numarası ile irtibata geçebilir, proje hakkında detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz. 


Nef Çekmeköy foldhome konsepti nedir?


Kişisel kullanım içindir.
Evinizin bir odası gibidir.
Aidat gerektirmez.
Kullan-öde sistemiyle çalışır.
Kullanılmayan alanlar için ödeme yapılmaz.
Tesisler eskidiğinde veya onarılması gerektiğinde kimseden para toplanmaz bu gider amortismandan karşılanır.




Nef'in satışı devam eden projeleri


Nef Bahçelievler
Nef 19...