25 / 04 / 2024

nef ikinci ihracı son durum

nef ikinci ihracı son durum

Timur Gayrimenkul (NEF) Sermaye Piyasalarında gerçekleştirdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. İlk tahvil ihracından sonra 2. tahvil ihracında da talep, ihracı geçti.

Konut sektörü 2021'nin ikinci yarısında iyileşecek!

Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, sektöre ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Timur, "2021 yılının özellikle ikinci yarıdan itibaren iyi geçeceği kanaatindeyim. Biz konut üreticileri de taahhüt şirketleri ve ihracatçı şirketlerimiz gibi hikaye yazmak zorundayız" dedi.

NEF'ten 50 milyon liralık tahvil ödemesi!

Toplamda 275 milyon lira tutarında tahvil ihracı gerçekleştiren Nef, bu ödemeyle herhangi bir yeni borçlanmada bulunmadan, kalan tahvil ödemesini 50 milyon liraya düşürdü...

Nef Ormantepe teslimleri ne zaman?

NEF Çekmeköy projesinde ikinci etabı olarak tasarlanan Çekmeköy Nef Evleri'nde fiyatlar 330 bin TL'den başlangıç gösteriliyor..

Nef Ormantepe başlangıç fiyatları!

Nef Ormantepe projesi Nef Çekmeköy'ün 409 konuttan oluşan ikinci projesi olarak yükseliyor. Nef Ormantepe başlangıç fiyatları 299 bin TL'den başlıyor...

Nef Ormantepe'nin lansmanı yapıldı! 299 bin TL'ye!

Nef’in Çekmeköy’deki ilk projesi olan Nef Çamlıtepe, lansmana bile çıkmadan 2 gün içinde satıldı ve bu satış noter ile tasdik ettirildi. Nef, Çekmeköy’de 409 konuttan oluşan ikinci projesi Nef Ormantepe’nin lansmanını da bir yıl öne çekerek bugün Swissotel'de gerçekleştirdi. 

Nef Ormantepe fiyat listesi!

NEF Çekmeköy projesinin ikinci etabı olarak hayata geçirilen Nef Ormantepe fiyat listesi 279 bin TL'den başlıyor. Projede hem banka kredisi ile hem de firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. 

Nef Gölköy Yalıkavak iletişim!

Nef, Bodrum'da ikinci projesi Nef Gölköy için ön talep topluyor. Nef Gölköy projesinde rezidans daire, villa ve otele yer veriliyor...

Nef Ormantepe projesi geliyor! Yeni Proje!

NEF, Çekmeköy'deki ikinci projesi Nef Ormantepe'yi yakında satışa çıkaracak. Proje öncelikli olarak Nef müşterilerine satışa açılacak..

Vakıf Katılım'dan 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım iştiraki olan Vakıf Varlık Kiralama A.Ş. aracılığıyla 150 milyon TL tutarındaki ikinci kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. 90 gün vadeli ihraca, ihraç tutarının iki katından daha fazla talep geldi.

Erden Timur: Sertifika sisteminin ikinci bizden gelebilir!

Nef İcra Kurulu Başkanı Timur: "Gayrimenkul sertifikası sisteminin ikinci projesi bizden gelebilir. Konuyla ilgili olarak 6-7 aydır görüşüyoruz ve hazırlıkları belli bir noktaya getirdik. İkincisini yapmakla ilgili niyetimiz çok net. İnşallah ikincisi biz oluruz" dedi.

Nef, 20 yıl vadeli konut kampanyasına katıldı!

Nef, "Gayrimenkulde Güç Birliği, Daha Güçlü Türkiye" kampanyasının ikinci adımı olan 240 ay vadeli kredili konut satışı kampanyasına 4 projesi ile katılıyor

Emay İnşaat'a SPK'dan ikinci onay!

SPK' dan Emay'a ikinci kez onay geldi. Sermaye Piyasası Kurulu, Emay İnşaat 'ın 500 milyon TL tutarındaki borçlanma aracı ihracı başvurusunu 2. kez onayladı.

NEF'in 2. tahvil ihracına talep, ihrac miktarını yüzde 50 artırdı!

Timur Gayrimenkul (NEF) Sermaye Piyasalarında gerçekleştirdiği başarılarına bir yenisini daha ekledi. İlk tahvil ihracından sonra 2. tahvil ihracında da talep, ihracı geçti.

nef ikinci ihracı son durum Haberi

nef ikinci ihracı son durum

Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A.Ş. (TİMUR GAYRİMENKUL veya NEF)’nin İş Yatırım Menkul Değerler (İŞ YATIRIM) aracılığı ile gerçekleştirdiği 2. tertip tahvil ihracı, yatırımcıların yoğun ilgisi nedeniyle, ilan edilen ihraç miktarının %50 oranında artırılması ile 6 Ekim 2015 tarihinde sonuçlandı. 50.000.000.-TL olarak hedeflenen ihraçta, bireysel ve kurumsal nitelikli yatırımcıların yoğun ilgisi nedeniyle, ihraç miktarı 75.000.000.TL’ye artırıldı. 27 Mayıs 2015 tarihinde, 50.000.000.-TL büyüklüğünde ihraç edilmesi hedeflenen ilk tahvil ihracı da, yatırımcılardan iki katı talep görerek 100.000.000 TL olarak sonuçlanmıştı.


Sermaye Piyasası Kurulu, TİMUR GAYRİMENKUL’ün 300.000.000.-TL’ye kadar borçlanma aracı ihraç başvurusunu 14 Mayıs 2015 tarihinde onaylamıştı. Bu kapsamda NEF, İŞ YATIRIM aracılığı ile ilki 25 Mayıs 2015 tarihinde 100.000.000.-TL tutarında, ikincisi 6 Ekim 2015 tarihinde 75.000.000.-TL tutarında olmak üzere toplam 175.000.000.-TL...