26 / 04 / 2024

nef merter ulaşım

nef merter ulaşım

İstanbul'un Güngören ilçesinde yer alan Merter bölgesinde hayata geçirilen Nef Merter Rezidans toplam 399 tane konuttan oluşuyor. Nef Merter Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Nef Merter ne zaman teslim?

Toplam 399 tane daireye yer verilen Nef Merter Konutları İstanbul Avrupa Yakası Güngören'de hayata geçiriliyor. Peki satışları devam eden Nef Merter ne zaman teslim edilecek?

Merter Nef Evleri nerede?

Dairelerin teslim tarihi 2016 yılı Eylül ayı olarak belirlenen Nef Merter konut projesi Timur Gayrimenkul imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Merter Nef Evleri nerede?

Nef Merter ödeme seçenekleri!

Nef Merter projesinde daireler 2710 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede teslimler Eylül 2016 tarihinde gerçekleşecek. İşte Nef Merter ödeme seçenekleri..

Nef Merter artı avantajı

Toplam 673 adet konut, 168 home-office ve 37 mağazadan meydana gelen Nef Merter artı avantajı kapsamında kişiye özel ödeme planları oluşturuluyor. Projede yer alan dairelerin satış sürecine devam ediliyor...

Nef Merter projesi!

Nef Merter projesi Timut Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Konut fiyatlarının 260 TL'den başladığı Nef Merter projesinde 9 bin TL peşinat verilerek aylık 1.200 TL'den başlayan taksitlerle ev sahibi olunabiliyor...

NEF Merter 13, Daikin'i tercih etti!

İstanbul'un en gözde yerleşim merkezlerinden Bakırköy, Bahçelievler ve Zeytinburnu üçgeninin tam ortasında yer alan NEF Merter 13, tüm alanlarda tek bir dış üniteden ısıtma, soğutma ve havalandırma hizmeti verebilen Daikin VRV Sistemler'i tercih etti.

Nef Sütlüce Residence ulaşım!

Nef Sütlüce Residence ulaşım bilgileri göre proje İstanbul Beyoğlu Sütlüce Mahallesi'nde bulunuyor. Arsa alanı 3 bin 373 metrekareden oluşan projede satışların yakın zamanda başlaması planlanıyor.

Real Merter Güngören ulaşım!

Real Merter Güngören ulaşım bilgilerine göre proje E-5 Karayolu’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Vizyon Yapı ve Oliv Yapı ortaklığında inşa edilen proje 10 katlı 3 bloktan oluşuyor.

Inİstanbul Lokal Nef ulaşım!

Ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanan proje toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçiriliyor. Inİstanbul Lokal Nef ulaşım bilgisi kapsamında Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım!

Nef İş GYO Inİstanbul Lokal ulaşım bilgileri kapsamında proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında bulunuyor. Projede 30 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal ulaşım!

Toplam 17 bin 944 üzerinde inşa edilen proje Nef ve İş GYO'nun ortaklığıyla inşa ediliyor. Davutpaşa Inİstanbul Lokal ulaşım bilgisi kapsamında Eski Şişecam arazisi üzerinde yükseliyor.

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım!

Nef Inİstanbul Gala Evleri ulaşım bilgilerine göre proje Yenikapı Hızlı Feribot iskelesine 7 dakika uzaklıkta yer alıyor. Dairelerin alanları 48 ile 308 metrekare arasında değişiklik gösteren projede satışlar devam ediyor.

Nef İnistanbul Gala projesi ulaşım!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Nef İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası'nda inşa ediliyor. Nef İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım!

İş GYO Nef Inİstanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında proje, Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında yer alıyor. Teslim tarihi 2017 yılının son çeyreği olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

İnistanbul Gala Evleri ulaşım!

İş GYO ve Nef imzası taşıyan Topkapı İnistanbul Gala projesi İstanbul Avrupa Yakası Topkapı'da inşa ediliyor. İnistanbul Gala Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Oliv Yapı Real Merter ulaşım!

Ön talep süreci devam eden Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Oliv Yapı Real Merter ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Nef Inistanbul Gala ulaşım bilgileri!

Teslimlerin 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşeceği projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişiklik gösteriyor. Nef Inistanbul Gala ulaşım bilgileri kapsamında TEM'e 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

İnistanbul Gala projesi ulaşım!

İnistanbul Gala projesi İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Nef tarafından İstanbul Avrupa Yakası Topkapı’da inşa ediliyor. İnistanbul Gala projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

nef merter ulaşım Haberi

nef merter ulaşım

Timur Gayrimenkul imzası ile yükselen Nef Merter Konutları stüdyo ve 1 oda 1 salon daire altenatiflerinden meydana geliyor. Projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.


Nef Merter Evleri iletişim için 444 9 633 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projenin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinat ödemesi konutların teslim tarihine kadar aylık yüzde 1 oranında ödeniyor, kalan bedel için ise banka kredisi ile vade imkanı sağlanıyor.


Daire teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılacak olan Nef Merter Konutları 10 ve 15 katlı 2 blok halinde yükseliyor. Projede modüler sistemi ile daireler 2+1 ve 3+1 olarak birleştirilebiliyor. 


Toplam 399 adet konutun yer aldığı Nef Merter Residence'de stüdyo evler 270 bin lira, 1 oda 1 salonlar ise 350 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. 


Nef Merter iletişim bilgileri

Telefon: 444 9...