26 / 04 / 2024

Nef Proje Müdürü alacak mı

Nef Proje Müdürü alacak mı

Timur Gayrimenkul girişimi Nef, Proje Müdürü arıyor. Nef, Proje Müdürü aradığını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. İşte bugün Pazarlama Müdürlüğü'ne Mustafa Tayfun'un atandığını duyuran Nef'in o iş ilanı...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu! Bakırköy İş Bankası Blokları kentsel dönüşüm projesinde temeller atıldı! 

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Bakırköy İş Bankası Blokları İncirli parselindeki kentsel dönüşüm kapsamında yapılacak yeni proje için temellerin atıldığının müjdesini verdi.

Yavuz Öztürk, vekaleten Halk GYO Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı!

Halk GYO Yönetim Kurulu tarafından, Proje Geliştirme ve Uygulama Genel Müdür Yardımcılığı yetki ve görevlerini yerine getirmek üzere, Proje Uygulama Müdürü Yavuz Öztürk'ün Genel Müdür Yardımcılığı makamına vekaleten atanmasına karar verildi. 

Osman Sünnetci, Koray GYO İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Koray GYO, şirket portföyündeki gayrimenkullerden ve portföye dahil edilecek gayrimenkullerin yönetiminden sorumlu olacak şekilde Osman Sünnetci'nin İş ve Proje Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanması kararını verdi.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

TÜMAŞ'ın Proje Müdürü Erol Efe vefat etti!

Tümaş Türk Mühendislik, Müşavirlik ve Müteahhitlik A.Ş.'nin (TÜMAŞ) Proje Müdürü Erol Efe vefat etti. 

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik genel müdür olarak atandı...

Taşeron firma sahibi proje müdürünü öldürdü!

Eskişehir Teknik Üniversitesi kampüsündeki kongre merkezinin inşaatıyla ilgili sözleşmenin iptal edildiği için taşeron firma sahibi ve proje müdürü arasında tartışma çıktı. Olay sonucunda, proje müdürü hayatını kaybetti.

Nef Satış Müdürü Selçuk Çelik evleniyor!

Nef Satış ve Pazarlama Genel Müdürü olan Selçuk Çelik, Gizem Önürmen ile dünya evine giriyor. Çiftin düğün töreni 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü yapılacak. 

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa bölgesinin JDE Proje Müdürü oldu!

Ebru Elmasdağ Aksu, Otis Güney Avrupa ve Türkiye Bölgesi'nin JDE Proje Müdürü oldu. Aksu, sorumlu olduğu bölgedeki tüm JDE faaliyetlerini koordine edecek..

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evlendi!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile dün akşam evlendi. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde kıyıldı.

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül evleniyor!

Folkart Yapı Proje Koordinasyon Müdürü Elzem Sül, Fırat Bolat ile 22 Eylül Perşembe günü kıyılacak nikah ile dünya evine giriyor. Çiftin nikahı töreni Moda Deniz Kulübü'nde gerçekleştirilecek.

Emine Demirli, Univa Student Residence Satış Müdürü oldu!

Erkanlı İnşaat'ın Sakarya'da hayata geçirdiği Univa Student Residence projesinin satış müdürü Emine Demirli oldu. Proje 126 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Tunahan Kuru, Hendek Belediyesi Plan ve Proje Müdürü oldu!

Hendek Belediyesi'nde Plan ve Proje Müdürlüğü kuruldu. Hendek Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Tunahan Kuru, Plan ve Proje Müdürlüğü’ne atandı.

Nef Proje Müdürü alacak mı Haberi

Nef Proje Müdürü alacak mı
Timur Gayrimenkul girişimi Nef, Proje Müdürü aradığını sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden açıkladı. Nef, bugün yaptığı yazılı açıklama ile Mustafa Tayfun'un Pazarlama Müdürü olarak işe başladığını bildirmişti. 


İşte Nef tarafından Twitter'da yayınlanan o iş ilanı;


Nef ‏@Nef_Style: "Nef'te Proje Müdürü olarak çalışmak isteyenlerin başvurularını bekliyoruz."