25 / 04 / 2024

Nefes İstanbul tanıtım

Nefes İstanbul tanıtım

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’daki ilk projesi Nefes İstanbul 14 Ekim'de görücüye çıkıyor.

Fuzul, Konya İl Tanıtım Günleri'nde!

Tasarruf finansman sektörünün öncüleri arasında yer alan Fuzul; Konya İl Tanıtım Günlerindeki standında Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ı ve İstanbul Valisi Davut Gül’ü ve Konya Valisi Vahdettin Özkan’ı ağırladı. İşte detaylar....

Kanal İstanbul'un tanıtım videosunun maliyeti 289 bin 550 TL oldu!

Kanal İstanbul projesinin tanıtım videosu için açılan ihalenin sonuç ilanı 2 senenin ardından belli oldu. 2020'de 3 ayda çekilen ve hazırlanan videonun maliyeti 289 bin 550 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Sultangazi Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtımı yapıldı!

İstanbul'da Sultangazi'de hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için tanıtım toplantısı yapıldı.

Dumankaya tanıtım günleri Çorlu'da başlıyor!

Yarım asrı aşan tecrübesi ile 20 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Dumankaya, İstanbul’daki çok kazandıran projelerinin tanıtım günlerine Çorlu ile başlıyor.

Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında!

İstanbul Avcılar Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 projesinin tanıtım filmi yayında. Teslimlerin hemen yapıldığı projede fiyatlar 113 bin TL'den başlangıç gösteriyor. ,

Adam Kule projesinin tanıtımı yapıldı!

DAP Yapı’nın Kartal Dragos’ta geliştirdiği yeni projesi Adam Kule’nin tanıtımı yapıldı. DAP Yapı, İstanbul Dragos’ta mimari formunu ve konseptini “insan”dan alan “Adam Kule” projesini hayata geçiriyor.

Piyalepaşa İstanbul tanıtımı 11 Kasım'da!

Polat Holding-Piyalepaşa Gayrimenkul imzasıyla 800 milyon dolarlık yatırımla Beyoğlu'nun kalbinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul projesinin tanıtımı 11 Kasım Çarşamba günü Piyalepaşa İstanbul Satış Ofisi'nde yapılacak.

TOKİ ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ilan, reklam, tanıtım ve halkla ilişkiler hizmeti alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de TOKİ İstanbul hizmet binasında gerçekleşecek.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

TOKİ 50 adet projenin tanıtım dosyalarının hazırlanması işi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 50 adet projenin çevresel etki değerlendirmelerinin yapılarak proje tanıtım dosyalarının hazırlanması hizmet alım işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

Nefes İstanbul tanıtım Haberi

Nefes İstanbul tanıtım

Saya Grup bünyesindeki Folkart'ın İstanbul’da hayata geçirdiği ilk projesi Nefes İstanbul, 14 Ekim'de görücüye çıkıyor.

Basın toplantısı Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak’ın katılımıyla 14 Ekim Perşembe günü saat 11:00-14:00 arasında Folkart Nefes İstanbul Tanıtım Ofisi'nde yapılacak.

Folkart Nefes İstanbul'un lansmanı...