26 / 04 / 2024

Neo Yapı Neo Land  nerede 

Neo Yapı Neo Land  nerede 

35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan Neo Land Göktürk projesi 200 konut ve 20 dükkandan meydana gelecek. Peki Neo Land Göktürk kimin?

Fenercioğlu ve NEO Portföy'den arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Fenercioğlu ve Neo Portföy Yönetimi ile arsa ve karma gayrimenkul yatırım fonu işbirliği gerçekleştirildi. 

Fenercioğlu ile NEO Portföy arasında gayrimenkul yatırım fonu işbirliği!

Neo Portföy  ile gayrimenkul sektöründe başta Antalya ve Alanya olmak üzere hem ülke içinde, hem de ülke dışında birçok noktada projeleri bulunan Fenercioğlu işbirliği gerçekleştiriyor.

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Blg Metal İnşaat Hırdavat Temizlik Teknoloji Yazılım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Harun Karakuşıplu tarafından kuruldu.

Carrefour yine yapılmayanı yaptı! Tecno Pova Neo 2 telefonlarda bomba indirim yaptı

Carrefour fiyat performans alanında yine avantajlı alımlar sunmaya devam ediyor. Tecno Pova Neo 2 telefonlara CarrefourSA kart'a özel %13 indirim yaptı. Bu indirimden faydalanmak isteyenler Carrefour'un sitesine hücum etti. İşte Tecno Pova Neo 2 özellikleri ve fiyatı

Tecno Camon 19 Neo Media market'te Mayıs indiriminde! 

Mayıs sonu itibari ile Media market Tecno Camon 19 Neo'ya bomba indirim yapıyor. Özellikleri ile büyük bir pazara sahip olan telefon Mayıs ayı fiyat güncellemesi ile kullanıcılaırn ilgisini çekti. İşte Tecno Camon 19 Neo fiyatı ve özellikleri

Samsung severlere müjde! İşte Neo QLED 8K fiyatı ve özellikleri

Samsung, Perşembe günü Hindistan'da bir dizi Neo QLED 8K ve 4K TV'yi piyasaya sürdü. Akıllı televizyonların ekran boyutları 50 ile 98 inç arasında değişiyor. Üstün bir oyun deneyimi sunduklarını ve film izlemeyi geliştirdiklerini iddia ediyorlar. İşte Türkiye'de satışta olan 8K TV'nin fiyatı

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo Taşınmaz Yatırım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Acar tarafından kuruldu.

Tecno Pova Neo'ya görülmemiş kampanya! Carrefour'un bu fırsatı kaçırılmaz

Carrefour, carrefourSA kart'a özel %29 indirim yaptığı ''Tecno Pova Neo''yu internet sitesinden ilan etti. mayıs ayında da indirimlerine devam ederek müşterilerini memnun etmeyi hedefleyen Carrefour'un bu kampanyasını kaçırmayın.

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Neo Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aıda Hosseınloo tarafından kuruldu.

Hepsi Burada'dan bayram sürprizi! Tecno Pova Neo 2 kampanyasını kaçırmayın

Tecno Pova Neo 2, 2021'de piyasaya sürülen ekonomik bir akıllı telefondur. Hepsi Burada Nisan ayı indirimlerini Ramazan bayramı ile birleştirdi ve yüzde 4 indirimle kullanıcıya sundu. İşte detaylar.

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya büyük indirim! Mart ayının son gününe özel fırsat

Vatan bilgisayardan Tecno Camon 19 Neo'ya harika kampanya fırsatı sunuyor. Mart ayının son gününde Fibabanka Alış Gidiş Kredisi ile Peşin Fiyatına 12 Taksit avantajını kaçırmayın. İşte Tecno Camon 19 Neo'nun özellikleri ve fiyatı

Tecno Pova Neo 2 en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 01 Mart 2023 fiyat listesi

Tecno Pova Neo 2 fiyat performans cihazları arasında en çok tutulan ürünlerde en başta gelen Tecno Pova Neo 2 uygun fiyatlarla haberimizde bulabilirsiniz. Peki Tecno Pova Neo 2en uygun fiyata nerede satılıyor? özellikleri ne? İşte detaylar..

Realme GT Neo 5 Lite özellikleri ortaya çıktı! 23 Şubat 2023 fiyat listesi...

Bu ayın başlarında Realme, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ve 240 W hızlı şarj ile GT Neo 5'i duyurdu. Çin'den gelen haberlere göre şirket, Realme GT Neo 5 SE veya Realme GT Neo 5 Lite isimli biraz daha düşük özelliklere sahip bir telefon üzerinde çalışıyor.

Neo Yapı Neo Land  nerede  Haberi

Neo Yapı Neo Land  nerede 

20 milyon dolara mal olması öngörülen Neo Land Göktürk projesi 200 konut ve 20 dükkandan meydana gelecek.
 

Neo Land Göktürk Evleri'nde büyüklükleri 80 metrekare ile 265 metrekare arasında değişen 1+1'den 4+1'e kadar  farklı daireler yer alıyor.  Projede satışlar 2  ay sonra başlayacak.

Neo Land Göktürk kimin?
 

Neo Land Göktürk projesi İstanbul Göktürk'te Mesa Kemerköy'ün yanında inşa edilecek. Proje Neo Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. 
 

35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan Neo Land Göktürk projesinde daire sahiplerine yürüyüş alanları, yüzme havuzu, fitness salonu, güvenlik, otopark, sauna, çocuk oyun alanları, spor alanları ve yeşil alanlar gibi donatılar sağlacak. 


 
Tel: 444 96 39 
Web: http://www.neoyapi.com/

 
Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com