19 / 04 / 2024

nevşehir kapalı pazar yeri projeleri

nevşehir kapalı pazar yeri projeleri

Nevşehir'de 44 bin metrekare kapalı alana kurulan modern pazar yerinde yürüyen merdiven ve engelli asansörü ile çocuk oyun alanları ve bakım odası, lokanta, mescit ve çeşitli sosyal donatılar bulunuyor

Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm'ün ihalesi tamam!

TOKİ Nevşehir Karasoku Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1. Etabında gerçekleşecek konut ve dükkanlar için ihale gerçekleşti. Önümüzdeki günlerde kazanan firmaya yer tesliminin yapılmasıyla beraber eski sebze ve zahire pazarı bölgesinde inşa edilecek 41 konut ve 31 dükkan için inşaat çalışmaları yapılacak

Ataşehir'e yarı kapalı pazar alanı!

Ataşehir'in Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde “Yarı Kapalı Pazar Alanı” inşa ediliyor.

Ataşehir Belediyesi'nden sosyal donatılı kapalı pazar alanı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa ve Örnek mahallelerinde yarı kapalı pazar alanı inşa ediyor. Kapalı pazar alanları ile vatandaşlar yaz ve kış aylarının hava şartlarından etkilenmeden alışveriş yapabilecek.

Kocaeli’ye modern kapalı pazar yeri!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kente yeni bir modern kapalı pazar yeri kazandırıyor.

Ordu Korgan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Korgan'da inşa edeceği kapalı pazar yeri projesi için çalışmalara başladı.

Kayseri Develi’ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Kayseri Develi yatırımları hız kesmiyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Develi ilçesine kapalı pazar yeri inşa ediyor.

Nevşehir Avanos'taki pazar yerine 11 dükkan yapılacak!

Nevşehir Avanos Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açık pazar yerindeki dükkanların yapımına devam ediliyor.

Nevşehir Kozaklı'da kapalı pazar yeri açıldı!

NEVŞEHİR’in Kozaklı ilçe Belediye Başkanı Celalettin Güven’in modern, çağdaş ve kent dokusuna uygun olarak hayata geçirdiği Kapalı Pazar Yeri Projesi, esnaf ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Kayaşehir Kapalı Fuar ve Sergi Alanı açıldı!

Başakşehir Belediyesi’nin semt pazarlarını kapalı pazar alanlarına dönüştürme projesi tüm hızıyla devam ediyor. Başakşehir ’deki kapalı pazarların üçüncüsü olan kapalı pazar açılış gününde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Nevşehir TOKİ Konutları teslim edildi!

Nevşehir'de, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 754 konut kura ile hak sahiplerine teslim edildi. Kura çekimi Nevşehir Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

Bursa Büyükorhan'a kapalı pazar yeri inşa ediliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, merkeze yeni bağlanan ilçeleri de daha yaşanabilir hale getirmek amacıyla başlattığı çalışmalar kapsamında Büyükorhan ilçesine de 2 bin metrekare alanlı modern kapalı Pazar yeri kazandırıyor.

İnegöl'e kapalı pazar alanı inşa ediliyor!

Geçtiğimiz yılın son günlerinde yoğun kar yağışı nedeniyle çatısı çöken İnegöl Kapalı Pazar alanının yerine Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak, tonoz çatı uygulamaları ve estetik mimarisiyle dikkat çeken projede inşaat hızla ilerliyor.

Nevşehir Kaymaklı'da sentetik halı saha yapımına başlandı!

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Kaymaklı Kasabasında sentetik halı saha yapımına başlandı. Kaymaklı Belediyesi tarafından kasabada kapalı sentetik halı saha yapımına başlandı.

nevşehir kapalı pazar yeri projeleri Haberi

nevşehir kapalı pazar yeri projeleri

Nevşehir'de 3 yıl önce 44 bin metrekare kapalı alana kurulan, yürüyen merpen ve engelli asansörü ile çocuk oyun alanları ve bakım odası, lokanta, mescit ve çeşitli sosyal donatılar bulunan modern pazar yeri, alışveriş merkezlerini andırıyor.


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 25 Mart'ta pazarcılarla buluşmasında "Benim gönlümdeki pazar yerleri, artık geçmişte olduğu gibi öyle sokak aralarında, araçların, çöp varillerinin arasında, tozun kirin içinde tezgah kurulan mekanlar değildir. Ben, haftanın diğer günlerinde de farklı amaçlar için kullanılabilecek, çatısı, aydınlatması, otoparkıyla, sosyal tesisleriyle hem esnafımıza hem milletimize yakışan pazar yerleri arzu ediyorum" sözlerini sarf ettiğini anımsattı.


Erdoğan'ın tarif ettiği pazar yerinin Nevşehir'de bulunduğunu dile getiren Ünver, bundan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek, "Türkiye'nin en modern...