26 / 04 / 2024

Nevşehir Külliyesine ne kadar yatırım yapıldı

Nevşehir Külliyesine ne kadar yatırım yapıldı

Nevşehir'in en önemli eserler arasında ilk sırayı Nevşehir Külliyesi alacak. Şehrin sivil mimarisine uygun bir yapı içerisinde Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin derin izlerini taşıyacak Nevşehir Külliyesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Nevşehir’de iki arsa satılacak! İhale tarihi 13 Aralık!

Nevşehir ili, Ürgüp ilçesinde iki adet arsa satışa çıktı. Arsaların fiyatı belli olurken, açık teklif usulüyle satılacak.

Nevşehir'deki kentsel dönüşüm projesindeki yıkım çalışmaları 8 ay sonrasına ertelendi!

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran,  20 Temmuz ve İbrahim Paşa Mahallelerinde planlanan yıkım işlemlerinin, bölge sakinlerinin kış aylarında mağdur olmamaları için Haziran ayına ertelendiğini belirtti.

Aksaray, Yozgat Nevşehir ve Kırşehir mevduatta dolarcı çıktı!

Ülke genelinde mevduat hacmi içinde döviz payında ciddi düşüş yaşanan yılın ilk dokuz ayında, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir ve Yozgat gibi Orta Anadolu illeri payları gerilemekle birlikte ilk sıralarda yer aldı.

Nevşehir'de 3 adet arazi satılıyor! Milli Emlak'tan 700 bin TL'den başlayan fiyatlarla gayrimenkul satışı!

Nevşehir Milli Emlak, Nevşehir ili, Merkez ilçesi, Güvercinlik Köyü'nde yer alan 3 adet araziyi satıyor. Peki Nevşehir'de yer alan arazilerin fiyatları ne kadar? 

Nevşehir Derinkuyu'da 2 arsa satılıyor! Belediyeden satılık arsa fırsatı! 

Nevşehir Derinkuyu Belediyesi, Nevşehir ili, Derinkuyu ilçesi, Baş Mahallesinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. Peki Nevşehir Derinkuyu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle arsa satılıyor! Arsa alacaklara büyük fırsat!

Nevşehir Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Kayakapı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Ürgüp'te yer alan arsanın fiyatı ve metrekaresi ne kadar? 

Nevşehir Ürgüp'te 5 taksitle satılık arsa fırsatı!

Nevşehir ili Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Duayeri Mahallesi, Şadikayası Taşlık mevkiinde yer alan arsayı satıyor. İşte fiyatı ve tüm detaylar...

Nevşehir Ürgüp'te dükkan sahibi olma fırsatı! İhalesi 10 Ağustos'ta! 

Ürgüp Belediye Başkanlığı, Nevşehir ili, Ürgüp ilçesi, Temenni Mahallesi'nde yer alan 3 dükkanı peşin ödeme şartı ve açık teklif usulüyle satıyor. Peki Ürgüp'te satışa sunulan dükkanların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar? İşte dükkanlarla ilgili merak edilenler...

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi'nden kiralık kantinler ve ATM alanları!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, üniversite içindeki ATM'ler ve kantinler 3 yıllığına kiraya veriliyor. Peki kiraya verilecek alanların fiyatları ne kadar? İşte yatırımcıları cezbeden ihalenin tüm ayrıntıları...

Nevşehir Acıgöl'deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir İl Özel İdaresi, Acıgöl'de bulunan metruk binaların yıkımına devam ediyor. 

Nevşehir'de cami inşaatı için Diyanet Vakfı'na yarım milyon!

Sayıştay Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediyesi’ne ilişkin tamamlanan Denetim Raporu ile belediyenin, bir vakfa “Nevşehir Külliyesi Camisi inşaatı” için 500 bin TL tahsil edildiği iddia edildi.

Nevşehir’deki metruk binalar yıkılıyor!

Nevşehir’de vatandaşları korkutan metruk binaların yıkım çalışmaları Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştiriliyor.

Manisa Büyükşehir kaçak hafriyat dökümüne savaş açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, kaçak hafriyat dökümüne de savaş açtı. 

Nevşehir Külliyesine ne kadar yatırım yapıldı Haberi

Nevşehir Külliyesine ne kadar yatırım yapıldı

Şehir kimliğine uygun mimarisi ve sosyal donatılarıyla birlikte geleceğe taşınacak en önemli eserler arasında ilk sırayı Nevşehir Külliyesi alacak. Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde şehrin sivil mimarisine uygun bir yapı içerisinde Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin derin izlerini taşıyacak Nevşehir Külliyesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.


10 milyon tl yardım 


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’in de oluşturduğu çalışma ofisiyle daha yakından takip ettiği Nevşehir Külliyesi’nin yapımı için hayırseverlerin de yardım ve katkıları da aralıksız devam ediyor. Nevşehir Belediyesi’nin 10 milyon TL ile katkı sağladığı Nevşehir Külliyesi’nin en kısa süre içerisinde tamamlanarak hizmete kazandırılması için çalışmaların devam ettiğini belirten Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Külliyesi’nin yapımına sağladıkları katkılardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti.


52 bin m²'lik meydan


Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, 3 kattan oluşacak ve...