16 / 04 / 2024

Nevşehir Yeni Hizmet Binası ne zaman tamamlanacak

Nevşehir Yeni Hizmet Binası ne zaman tamamlanacak

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, ve çok sayıda işyeri yer alıyor.

TOKİ'den Nevşehir'e 130 konutluk yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Nevşehir projesi 29 Aralık'ta ihaleye çıkıyor. Söz konusu projede 130 konut yer alacak.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

TOKİ Nevşehir projesiyle bu ilçeye 130 yeni konut geliyor! İhalesi bugün!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 130 yeni konut inşa edecek. Nevşehir TOKİ projesinin ihalesi bugün yapılacak.

Nevşehir Ürgüp'e 230 odalı yeni otel geliyor!

Mustur Turizm tarafından Nevşehir’de inşa edilecek turizm konaklama tesisi projesi resmen başlıyor. 230 oda ve 466 yatak kapasitesinin olacağı proje için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

TOKİ Nevşehir projesinde son dakika! 168 konutluk yeni proje için bu tarihe dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir projesi için beklenen tarih geldi. İşte Nevşehir TOKi projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Nevşehir'e tam 470 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir projesinin ihale tarihini açıkladı. İhalesi 10 Ekim 2023 tarihinde yapılacak olan Nevşehir TOKİ projesinde 470 konut yer alacak.

TOKİ Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi! 168 yeni konutu kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Tek bir ilçedeki 168 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ'den Nevşehir'e 168 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir'de 168 konutluk yeni proje inşa edecek. Paylaşılan detaylara göre, projede ayrıca konutların dışında 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesiyle 170 yeni konut inşa edilecek. Söz konusu proje yarın 15:30'da ihaleye çıkacak.

TOKİ Nevşehir projesiyle tam 206 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Nevşehir 2023 projesinin ihalesi yarın saat 12:00'de gerçekleştirilecek.

Nevşehir Derinkuyu TOKİ projesiyle 130 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir'de 130 konutluk yeni proje inşa edecek.

TOKİ Nevşehir projesi için tarih belli oldu! Tam 130 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir projesi için start verdi. Projeyle tam 130 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ'den Nevşehir'e 140 yeni konut müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir'de 140 konutluk yeni proje inşa edecek. 

Nevşehir Yeni Hizmet Binası ne zaman tamamlanacak Haberi

Nevşehir Yeni Hizmet Binası ne zaman tamamlanacak

Nevşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve 51 bin 486 metrekare kapalı inşaat alanına sahip Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi içinde, iki katlı otopark, 2 katlı alış veriş merkezi ve çok sayıda işyeri yer alıyor. 


Belediye hizmetlerinin daha etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesi için fiziki mekan anlamında da modern bir hizmet binası görünümünün de kazandırılacağı kompleksin meydan kısmında ise sosyal etkinlikler için anfi tiyatro bölümü oluşturulacak. Kule cephelerinde yapılacak megaboardlar ve ses sistemleri sayesinde de yine çeşitli etkinliklerin yapılabileceği bir merkeze de dönüşecek alandan binlerce kişi aynı anda yararlanabilecek. Modern kent oluşumunun en temel yapı sistemlerinden biri olarak da değerlendirilen Nevşehir Belediye Hizmet Binası ve Ticaret Kompleksi'nin, 2015 yılı içerisinde hizmete kazandırılması öngörülüyor. Nevşehir'in ana merkezinde olması nedeniyle sosyal...