26 / 04 / 2024

New York inşaat sektörü

New York inşaat sektörü

New York'ta normalleşme adımları kapsamında birinci faz gerçekleştirilecek. Birinci fazda inşaat sektörü faaliyete geçecek...

New York'ta beş bölgede inşaat sektörüne onay verildi!

New York Valisi Andrew Cuomo, yaptığı açıklamada eyalette vaka sayıları azalan ve açılma kriterlerini karşılayan beş bölgede inşaat, üretim gibi sektörlere onay verildiğini söyledi.

New York'ta inşaat sektörü yeniden faaliyete geçecek!

New York Valisi Andrew Cuomo, eyaletin 4 aşamada normale döneceğine dikkat çekti. Cuomo, ilk olarak inşaat sektörünün, ikinci aşamada profesyonel hizmetler ve emlak sektörünün faaliyetlerine başlayacağını belirtti...

New York'ta inşaat sektörleri için getirilen kısıtlamalar 15 Mayıs'tan itibaren kaldırılabilir!

New York Valisi Andrew Cuomo gerçekleştirdiği basın toplantısında, New York kenti dışındaki imalat ve inşaat sektörleri için getirilen kısıtlamaların 15 Mayıs 2020 tarihinden itibaren kaldırılabileceğini ifade etti. 

Serdar Bilgili, ABD'deki emlak yatırımlarını hızlandırdı! New York'taki 88 katlı 278 metrelik gökdelenin ortağı oldu! 

ABD’de ortaklarıyla 3.5 milyar dolardan fazla proje geliştiren işadamı Serdar Bilgili, yeni projeler için düğmeye bastı. Bilgili, ünlü gayrimenkul kralı Davide Bizzi ile ortaklık kurdu ve 88 katlı 278 metre uzunluğundaki New York’un en fazla kata sahip 4’üncü gökdeleninin ortağı oldu.

New York Manhattan'da gökdelenler her yıl birkaç milim batıyor! Uzmanlar İstanbul için de uyardı! 

New York Manhattan'da gökdelenlerin her sene birkaç milim battığının belirlenmesi, tüm dikkatleri depremi bekleyen megakent İstanbul'a çevirdi. Uzmanlar İstanbul için de uyardı. İşte o açıklamalar...

New York Fed'in mayıs ayı imalat endeksi son 4 ayın en düşüğünde!

Mayıs ayında ABD Merkez Bankası (Fed) New York Şubesi'nin açıkladığı imalat endeksi, beklentilerin altında kalarak eksi 31,8 değerini alarak son dört ayın en düşük seviyesine geriledi.

THY New York borsasında açılış zilini çaldı!

Türk Hava Yolları (THY), New York Menkul Kıymetler Borsası'nın dünyanın en önemli simgelerinden biri olan Empire State Binası'na yükselişi için düzenlediği etkinlikte açılış zilini çaldı.

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erkan Haliloğlu tarafından kuruldu.

Dünyanın en ince gökdeleninin inşaatı sona erdi! İşte New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler

ABD'nin New York kentinde, "dünyanın en ince gökdeleni" olacak şekilde inşa edilmeye başlanan binanın yapımı tamamlandı. New York'ta yapılan Steinway Tower'la ilgili bilgiler dikkat çekti. İşte detaylar...

New York'taki evsizler için yeni önlemler alınacak!

New York Belediye Başkanı Eric Adams New York'taki evsizlerle ilgili yaptığı açıklamada, konu ile ilgili olarak yeni önlemler alınacağını belirtti.

Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ile New York'ta restoran açacak!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Ferit Şahenk, İsrailli emlak kralı Rotem Rosen ve Hintli mutfak gurusu Arjun Waney tarafında New York'ta gerçekleştirilecek yeni yatırımı kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in o yazısı...

New York'ta kiralık ofis sayısı artışta!

İnşaat şirketleri birçok yeni ofis inşa ederken New York’taki kiralık ofis sayıları her geçen gün artış gösteriyor.  New York’taki ofis piyasasında toparlanma sürecinde yeşil ışık yandı.

New York'taki Türk Evi'nin maliyeti belli oldu!

ABD'nin New York eyaletinde inşa edilen Türkevi'nin maliyeti 291 milyon dolar olduğu ortaya çıktı. 

New York'un milyarderler sokağında artık evsizler de yaşayacak!

New York Eyalet Temyiz Mahkemesi, olay yaratan bir karar verdi. Manhattan’da milyarderlerin sokağı olarak bilinen bir alanda şuanda kapalı olan ve kullanılamaz vaziyette bulunan tarihi Savoy Oteli’nin evsizler için sığınma evi olarak kullanılmasını reddeden bir alt mahkemenin kararını bozdu.

Joan Rivers’ın New York'taki dairesi 38 milyon dolara yeniden satışta!

2014 yılında hayatını kaybeden oyuncu Joan Rivers'in New York'taki penhouse şeklindeki dairesi yeniden satışa çıkarıldı. Daire için 38 milyon dolar isteniyor. 

New Group İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Group İnşaat Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuh Kıyaklı ve Mevlüt Emre İçcan ortaklığında kuruldu.

New York inşaat sektörü Haberi

New York inşaat sektörü

New York Belediye Başkanı Bill de Blasio, düzenlediği basın toplantısında, New York'un birinci faz için "açılmaya" hazır olduğunu açıkladı.

Birinci fazda üretim ve inşaat sektörlerinin açılacağı ve daha önce online sipariş verilen ürünlerin mağazalara giderek alınabileceğini aktaran de Blasio, 200 bin ila 400 bin çalışanın iş yerlerine dönmesini öngördüklerini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; De Blasio, toplu taşıma araçlarında yoğunluk olmaması için ise otobüslere ayrılan yolların genişletileceğini ve araç sayısının çoğaltılacağını vurguladı.

78 gün karantinada kalan New York'ta, şimdiye kadar 398 binden fazla kişi koronavirüsten etkilendi, 30 bin 400'ün üzerinde kişi ise yaşamını yitirdi.

New York'taki Türk restoran işletmecilerinden kira düzenlemesi talebi!

New York'ta konut satışları Nisan'da yüzde 17,8 azaldı!

New York'ta emlak komisyoncuları ne zaman çalışmaya başlayacak?