19 / 04 / 2024

Newera Seyirtepe teslimat

Newera Seyirtepe teslimat

Newera Seyirtepe projesi, Newera İnşaat Yatırım A.Ş. tarafından hayata geçiriliyor.  Peki Newera Seyirtepe nerede yer alıyor? 

Eminevim'den 250 bininci teslimat!  

Tasarruf finansman sektörünün lideri olma sorumluluğu ile uzun senelerdir sektörün gelişimine yön vermeye devam eden Eminevim, 250 bininci teslimatını gerçekleştirdi.

Otokar açıkladı! Balıkesir'e 55 adet Centro teslimatı gerçekleşti...

Koç Topluluğu şirketlerinden bir olan Otokar, Centro mikrobüsün teslimatlarına devam ettiğini açıkladı. Belediyeler ve halk otobüsleri kooperatifleri için özel olarak yapılan Centro’nun son teslimat adresi Balıkesir olarak gerçekleşti. İşte ayrıntılar...

Prestij Seyirtepe'de 0.99 faiz, 60 ay vade imkanı! 

Prestij Seyirtepe, Bakyapı tarafından Balıkesir Karesi'de yükseliyor. Prestij Seyirtepe projesinde 0.99 faiz 60 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Prestij Seyirtepe'de hangi konut tipleri yer alıyor, fiyatları ne kadar? İşte Prestij Seyirtepe ile ilgili ayrıtılar.

Samsung AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat fırsatıyla satışta!

Samsung, yazın en sıcak günlerinde serinlemek isteyen müşterileri için AR12TXHQASI/SK Duvar Tipi Klima’yı satışa çıkardı. Aynı zamanda, kredi ödeme ayrıcalığı ve ücretsiz teslimat imkânının da bulunduğunu açıklayan Samsung, klimanın teknik özelliklerini ve fiyatını paylaştı.

Siemens WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’nde cazip fiyat ve ücretsiz teslimat fırsatı!

Siemens, evine çamaşır makinesi almak isteyenler için WG44B2A0TR iQ700 Çamaşır Makinesi’ni satışa çıkardı. Bunun yanı sıra, ücretsiz teslimat fırsatını olduğunu da açıklayan Siemens, çamaşır makinesine ilişkin tüm detayları paylaştı.

Migros'ta Colgate ürünlerine yüzde 40 indirim ve ücretsiz teslimat kampanyası!

Migros Market Colgate ürünlerine yüzde 40 indirim ve ücretsiz teslimat kampanyası başladı. Kampanyaya 28 adet ürün dahil edildi. İşte kampanyaya ilişkin tüm merak edilenler...

Birevim’den 6 ayda 1 milyar liranın üzerinde teslimat!

Tasarruf finansmanı sektörü firmaları arasında yer alan Birevim, yaptığı resmi açıklamada, 2021 yılı Ocak-Haziran döneminde 9 bin 516 adet teslimat gerçekleştirdiğini duyurdu.

Eminevim'den ilk çeyrekte 1.2 milyar TL'lik teslimat!

Faizsiz konut ve araç teslimatlarında 2021 yılına artışla başlayan Eminevim, yılın ilk çeyreğiyle ilgili teslimat bilançolarını açıkladı. Şirket, Mart ayında da 2 bin 628 teslimatla 30 yılın zirvesine ulaştı.

Eminevim 2021'in ilk çeyreğinde 1 milyar 250 milyon liralık teslimat yaptı!

Eminevim 2021 yılının ilk 3 ayında toplam 6 bin 724 teslimat gerçekleştirirken, bununla ülke ekonomisine sağlanan nakit enjeksiyonu 1 milyar 250 milyon TL şeklinde gerçekleşti.

Eminevim BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı!

Türkiye’de faizsiz Elbirliği Sistemi ile hizmet veren Eminevim, BDDK uyum sürecinde günlük teslimat rekoru kırdı.

Seyirtepe Başpınar satılık!

Başpınar İnşaat'ın imzasıyla yükselen Seyirtepe Başpınar projesinde lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar satılık daire fiyatları...

Seyirtepe Başpınar fiyat listesi!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Projede lansmana özel fırsatlar devam ediyor. İşte Seyirtepe Başpınar fiyat listesi...

Seyirtepe Başpınar'da satışlar başladı! Yeni proje!

Başpınar İnşaat tarafından hayata geçirilen Seyirtepe Başpınar projesinde satışlar başladı. Lansmana özel fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 850 bin TL'den başlıyor.

Newera Seyirtepe teslimat Haberi

Newera Seyirtepe teslimat

Ankara AŞTİ'ye 29 dakika uzaklıkta bulunan Newera Seyirtepe projesinde toplamda 333 konut yer alıyor. 

2019 yılında teslim edilmesi öngörülen Newera Seyirtepe projesinin satışını REMAX Note ofisi yapacak. 

27 bin metrekare arsa alanı üzerinde 6 bloktan oluşan Newera Seyirtepe'de 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri dizayn ediliyor. Dairelerin alanları 124 metrekare ile 142 metrekare arasında değişiyor. Newera Seyirtepe projesinde fiyatlar 300 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. 

Peyzaj alanı 21 bin metrekare olan Newera Seyirtepe'de yeşil alan ve açık otopark bulunuyor.

İstanbul yolu ve Eskişehir Yolu arasında bağlantı sağlayan 50 metrelik yeni çevre yoluna 700 metre mesafede bulunan proje metroya yakında konumlanıyor. 

Newera Seyirtepe nerede?

Newera Seyirtepe projesi Newera İnşaat Yatırım A.Ş. imzasını taşıyor. Proje Organize Sanayi Bölgesine 5 dakika, Harikalar Diyarı'na 8 dakika, metro son durağa 3...