25 / 04 / 2024

Newjoy Mobilya Uzakdoğu

Newjoy Mobilya Uzakdoğu

Sektörde inovasyon yaratan ürünleriyle, 5 kıtada 30 ülkede söz sahibi olan Newjoy, yeni yatırımlarıyla Uzak Doğu pazarındaki gücünü daha da arttırmayı hedefliyor.

Hububatçılar gözünü Afrika ve Uzakdoğu’ya dikti!

Güneydoğulu hububat, bakliyat ve yağlı tohumlar ihracatçıları, geleneksel pazarlarının yanında ayrıca, Afrika ve Uzakdoğu pazarlarından aldığı payı artırmak amacıyla harekete geçti. İhracatçılar aynı zamanda, küresel pazarda pirince alternatif olarak bulgurun tanıtımına ağırlık verecek.

Kelebek Mobilya'dan Babalar Günü'ne özel 'Baba Koltuğu' sepette yüzde 20 indirimli! Hediye arayanlar dikkat! 

Mobilya sektöründe ilklerin temsilcisi olan Kelebek Mobilya, Babalar Günü’nde de özel ve eşsiz bir hediyeyi müşterileriyle buluşturdu. Salvador Baba Koltuğu, şimdi sepette yüzde 20 indirimli. İşte 16 Haziran 2023 fiyat listesi...

Düşük kur nedeniyle ayakkabıda tedarik pazarı Uzakdoğu ülkelerine kaydı!

Türk ayakkabı sektörü dünya pazarını kaybetme tehlikesi yaşıyor. Enflasyon karşısında düşük kalan döviz kuru nedeniyle iç pazarda tedarik için Vietnam, Çin ve Kamboçya gibi Uzakdoğu ülkelerine yönelen sektör, kurun yükselmemesi halinde büyük bir kriz ile karşı karşıya kalacak.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Türk çeliği için Uzakdoğu fırsatı!

Hükümetlerin ekonomileri canlandırmak için uyguladıkları trilyonlarca dolarlık teşvik küresel çelik sektörünü desteklerken, yerel piyasaya odaklanmasıyla Türkiye’nin Uzakdoğu satış fırsatlarından faydalanmaya devam edeceği ifade ediliyor. 

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

B U Mobilya İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bartu Erkan tarafından kuruldu.

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Uzakdoğu'ya İFM atağı!

Türkiye, Singapur’daki yatırımcılarla temasa başladı. Yatırımcılara İstanbul Finans Merkezi’nin (İFM) bölgesel ‘hub’ olma potansiyeli anlatıldı...

Türk çelik üreticileri yönünü Uzakdoğu’ya çevirdi!

ABD’nin ilave vergilerle önüne set çektiği Türk çelik üreticileri yönünü Uzakdoğu pazarına çevirdi. Üreticiler, “ABD’ye geçen yıl 1.3 milyar dolarlık satış yaptık. Bunu rahatlıkla başka pazarlara yaparız” diye konuştu.

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğursu İnşaat Mobilya Tasarım Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Çelik tarafından kuruldu.

Trabzon Limanı'na yoğun talep geldi!

Uzakdoğu ile Avrupa’yı birbirine bağlayan İpek Yolu’nun önemli kapısı Trabzon Limanı'nda ilk günkü hisse satışları tamamlandı..

Demir-çelik sektörü bu yıl ihracatla büyüyecek!

Demir-çelik sektörü, 2017'de büyümeye başladı. Sektörde bu yıl Uzakdoğu ve Avrupa'dan gelen talebin etkisiyle ihracatın yükselmesi bekleniyor.

Rixos, 30 ülkede 100 yeni otel açacak!

Rixos Hotels Grubu, hedeflerini her geçen yıl artırıyor. Rixos Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince 27’nci otelini Dubai’de açtı. Tamince, yeni dönemde Körfez bölgesi ve Uzakdoğu’da büyümeyi hedeflediklerini söyledi.

Newjoy Mobilya Uzakdoğu Haberi

Newjoy Mobilya Uzakdoğu

Uzak Doğu’da Newjoy rüzgarı!

Çocuk ve genç mobilyası sektöründe dünya markası olma hedefiyle yola çıkan Newjoy, kendinden emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Sektörde inovasyon yaratan ürünleriyle, 5 kıtada 30 ülkede söz sahibi olan Newjoy, yeni yatırımlarıyla Uzak Doğu pazarındaki gücünü daha da arttırmayı hedefliyor. 


İyi reaksiyonlar aldığı Uzak Doğu ülkeleriyle yatırımlarını güçlendirmeye yönelen Newjoy, hali hazırda ihracat yaptığı Güney Kore, Malezya ve Tayland gibi pazarlara, yeni yaptığı anlaşmalar ile Çin, Vietnam ve Hong Kong’u da ekledi. Dört yıl gibi kısa bir sürede birçok kıtada adından söz ettiren Newjoy, Uzak Doğu’nun yanında yeni pazarlarına Estonya ve İsrail’i de ekleyerek dünya markası olma hedefine bir adım daha yaklaştı.


Trendlerin gelişen sosyal ağlarla birlikte dünya üzerinde hızla yayılıyor olması, farklı coğrafyalarda ve ülkelerde genç, çocuk...