23 / 04 / 2024

next level aylık taksit

next level aylık taksit

Next Level’da ofis ve AVM teslimatının Mart 2013’te, rezidans ve süitlerin teslimatının ise Eylül 2013’te gerçekleştirilmesi hedefleniyor...

Pasifik GYO imzalı "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor!

Pasifik GYO'nun "Next Level İstanbul" projesi satışa çıkıyor. Pasifik GYO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, "Dünyada mimarinin son trendlerinde bulunan, fakat İstanbul’da olmayan unsurları, İstanbul’un güzelliğine yakışır biçimde projemize dahil ediyoruz" şeklinde konuştu.

Next Level AVM, Ziraat Bankası'na varlık-borç takası yöntemiyle satıldı!

Ankara Next Level AVM'nin Ziraat Bankası tarafından el konulduğu yönündeki haberlere Pasifik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan ateş püskürdü...

Next Level AVM için 'el konuldu' haberlerine Pasifik İnşaat'tan yalanlama!

Ankara’daki 'Next Level' alışveriş merkezine Ziraat Bankası tarafından el konulduğu hakkında çıkan haberlere AVM'nin sahibi Pasifik İnşaat'tan yalanlama geldi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Erdoğan, Next Level AVM'yi kendi istekleriyle varlık borç takas yöntemiyle sattıklarını söyledi..

Next Level AVM'ye Ziraat Bankası tarafından el konuldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 2013 yılında görkemli bir törenle hizmete açtığı başkent Ankara’daki “Next Level alışveriş merkezi”ne, Varlık Fonu’na devredilen Ziraat Bankası tarafından el konuldu. 

Next Level Çayyolu'ndan şimdi al, teslimde öde kampanyası!

Ankara'da Pasifik İnşaat imzası ile hayata geçirilen Next Level Çayyolu projesinde büyük kampanya başladı. 'Şimdi al, teslimde öde' kampanyası 31 Ekim'e kadar devam edecek.

Next Level Çayyolu’nda yüzde 10 KDV indirimi fırsatı!

Pasifik, Next Level Çayyolu’nda ev sahibi olmak isteyenlere ekstra yüzde 10 KDV indirimi uyguluyor. Next Level Çayyolu’nda 150 metrekarenin üzerindeki tüm büyük dairelerde 31 Mart 2017'ye kadar yüzde 8 KDV uygulanacak.

Next Level AVM yılbaşında açık mı?

Next Level AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Next Level AVM yılbaşında açık mı? Next Level AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Next Level AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Toya Next'te aylık 1.960 TL'den başlayan taksitlerle!

Toya Next’te 120 ay vade ve %0,70 faiz oranıyla aylık 1.960 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi yapıyor. 2019 yılının ilk çeyreğinde teslim edilecek olan projede peşinatlar, teslim döneminde ödenmeye başlıyor.

Next Level AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Next Level AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Next Level AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Next Level AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Ankara Next Level'daki 6 ticari ünite 4 Nisan'da satışa çıkıyor!

Ankara Next Level projesinde yer alan 1 spor merkezi ve 5 dükkanın tamamı şartnamede açıklanan ödeme şekli ile açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.

Next Level Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Next Level AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Next Level Kurban Bayramı 2015'te açık mı? Next Level AVM bayramda kaçta açılacak? Next Level AVM bayramda kaça kadar açık?

Next Level AVM bayramda açık mı?

Next Level AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Next Level AVM açık mı? Next Level AVM bayramda kaçta açılacak? Next Level AVM bayramda kaça kadar açık?

Ankara Next Level projesi!

Toplam 45 adet suit daire, 65 adet rezidans daire ve 133 adet ofisten meydana gelen Ankara Next Level projesi satılık daire fiyatları 817 bin liradan başlıyor...

next level aylık taksit Haberi

next level aylık taksit

Pasifik İnşaat Next Level Rezidans’ın satışlarına, özel bir kampanya ile başladı. 8 Ekim’de başlayan kampanya çerçevesinde 1+1’den 5+1’e kadar farklı büyüklükteki süit ve rezidans daireler, Pasifik İnşaat finansmanı ile yüzde 0,69 faiz oranı ve 60 ay vade ile sahiplerini kampanyada aylık taksitler 6 bin 40 TL’den başlayacak.