25 / 04 / 2024

Ankara Next Level'daki 6 ticari ünite 4 Nisan'da satışa çıkıyor!

Ankara Next Level'daki 6 ticari ünite 4 Nisan'da satışa çıkıyor!

Ankara Next Level projesinde yer alan 1 spor merkezi ve 5 dükkanın tamamı şartnamede açıklanan ödeme şekli ile açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.




Ankara ili, Çankaya ilçesi, Krakusunlar mahallesi,  Ankara  Eskişehir Karayolu ile Mevlana Bulvarı'nın kesiştiği noktada bulunan 27474 Ada 2 Nolu parselde yer alan 1 spor merkezi ve 5 dükkanın tamamı şartnamede açıklanan ödeme şekli ile açık artırma yöntemiyle satışa sunulacak.


1. Açık artırma 04.04.2016 tarihinde Saat: 14:00'da Next Level Satış Ofisi Kızılırmak Mah. Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulv)  No: 3 Söğütözü / Çankaya ANKARA adresinde yapılacaktır.

2. Teklifler açık artırma şartnamesinin ilgili madde esaslarına göre değerlendirilecektir.

3. Şartname ve Açık Artırma dokümanları Pasifik inşaat A.Ş.'nin Kızılırmak Mah. Eskişehir Yolu (Dumlupınar Bulvarı) No: 3  Next Level A Blokl. Kat No: 1 Söğütözü/ANKARA merkez adresinden alınabilecektir.

4. Açık artırma başlangıç bedelinin %3'ü tutarında ve şartname gereği düzenlenen Banka Geçici Teminat Mektubu Açık Artırma tarihinden bir gün önce mesai bitimine kadar Pasifik inşaat A.Ş.'nin merkez adresine elden teslim edilecek ya da  aynı tutarda nakit yine şartnamede belirtilmiş olan PASİFİK İNŞAAT AŞ hesabına yatırılacaktır.

5. Açık artırmanın organizasyonu Pasifik inşaat A.Ş. tarafından yürütülecek olup, detaylar hakkında Pasifik inşaat A.Ş.'a ait 0 (312) 285 47 72 no.lu telefondan bilgi alınabilecektir.

6. Satış bedelleri  TOKİ  tarafından onaylanan TOKİ hesaplarına yatırılacaktır. TOKİ hesap numaraları TOKİ irtibat telefonlarından (444 86 54) teyit edilebilecektir.


Ankara Next Level daki 6 ticari ünite 4 Nisan da satışa çıkıyor!

TOPLAM 28.567.000




Geri Dön