24 / 04 / 2024

nezih towers rezidans

nezih towers rezidans

İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen Nezih Towers'ta son kalan daire 348 bin TL'den satışa sunuluyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Çiftçi Towers projesi için top Tahir Doğaç'ta!

İmar planlarında ticaret yönetici merkez + turizm alanı olmasına rağmen her biri milyonlarca dolar değerinde 308 lüks rezidans ve 4 katlı alışveriş merkezinin inşa edildiği Çiftçi Towers projesi için top Beşiktaş Belediye Başkanı Tahir Doğaç'ta.

Trump Towers'ta icradan satılık daire! 5 milyon TL'ye!

İstanbul, Şişli İlçesi, Mecidiyeköy Mahallesi, Mecidiyeköy Yolu Caddesi üzerinde yer alan Trump Towers'ın Rezidans Bloğu'nda yer alan daire icradan satışa çıkarıldı. 

Kocaeli 262 Towers satışa çıktı! Fiyatlar 360 bin TL’den başlıyor!

Bambau GMYO’nun hayata geçirdiği konut, ofis, ve rezidans bloklarından oluşan 262 Towers lanse edildi. Kocaeli'de inşa edilen projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

Velvet Towers Rezidans fiyat!

Toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek olan proje Kalamış Sahile 2 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Velvet Towers Rezidans fiyat listesi kapsamında daireler 385 bin TL’den başlıyor.

Velvet Towers Rezidans daire fiyatları!

Velvet Towers Rezidans daire fiyatları 385 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Kadıköy Fikirtepe'de inşa edilen Velvet Towers Rezidans projesinin 2018 yılının ikinci yarısında tamamlanması planlanıyor...

Velvet Towers Rezidans nerede?

Palmadoro May İnşaat - Ekşioğlu imzasıyla yükselecek olan proje 3 blok halinde yükselecek. Proje toplam 1.250 adet daireden meydana gelecek. Proje Velvet Towers Rezidans nerede?

Prestij sahibi olmak isteyenlerin tercihi Folkart Towers!

Folkart Towers A Plus konfor, lüks ve marka gücünü birarada bulunduruyor. Folkart Towers’ta bir rezidans ya da ofisinizin bulunması prestij kazanmak anlamına geliyor.

Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ilk görselleri!

Daire fiyatlarının 176 bin TL'den başladığı Elmar Towers Rezidans 650 milyon TL yatırım bedeli ile yükseliyor. Proje 803 adet daireden oluşuyor. İşte Elmar Yapı Elmar Towers projesinin ilk görselleri...

Elmar Towers Rezidans ulaşım!

Elmar Towers Rezidans ulaşım bilgileri kapsamında proje Ankara Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü Caddesi'nin kesiştiği bölgede yükseliyor. 3 blok şeklinde yükselen projede toplam 800 daire mevcut.

Sinpaş Marina Ankara Rezidans!

Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden Sinpaş Marina Ankara Rezidans 'ın Marina Towers etabında 912 adet daire satışa sunuluyor. Proje 120 bin 533 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Elmar Towers Rezidans satış ofisi!

Elmar Towers Rezidans satış ofisi telefon numarası 444 8 388 olarak belirlendi. Toplam 136 bin metrekarelik inşaat alanında yer alan proje 3 kuleden meydana geliyor.

Oran Marina Towers Rezidans teslim tarihi!

Oran Marina Towers Rezidans teslim tarihine göre projedeki daireler 2018 yılında teslim edilecek. 48 ay vade farksız taksit seçeneği ile de ödeme yapılan projede lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanıyor.

Elmar Towers Rezidans satılık!

Elmar Towers Rezidans satılık daireler 1+1 ve dubleks şeklinde dizayn edildi. Toplam 800 adet daireden oluşan proje Ankara İl'inde Eskişehir yolu üzerinde yükseliyor. Projede toplam 800 adet daire bulunuyor.

nezih towers rezidans Haberi

nezih towers rezidans

ENS Yapı tarafından inşa edilen Ataşehir Nezih Towers'ta daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Toplam 185 konutun bulunduğu proje, 15 ve 17 katlı 2 bloktan meydana geliyor.