19 / 04 / 2024

nezih

nezih

İstanbul Ataşehir'de hayata geçirilen Nezih Towers'ta son kalan daire 348 bin TL'den satışa sunuluyor. Teslimler hemen gerçekleşiyor...

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay ne iş yapıyor?

Ahmet Nezih Olcay kimdir? Ahmet Nezih Olcay'ın eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay kariyeri ve eğitim durumu nedir? Ahmet Nezih Olcay'ın kim olduğu ve Ahmet Nezih Olcay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğu Batı Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 82 milyon 716 bin 218,03 TL sermaye bedeli ile Zeynel Abidin Erdem, Mehmet Nezih Erdem ve Mehmet Rıza Erdem ortaklığında kuruldu.

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ramskon Prefabrik Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Yaman tarafından kuruldu.

Yeksa Yapı Şükrüpaşa apartmanında son konut!

İstanbul'un en nezih semti Kadıköy'de kentsel dönüşüm projesi kapsamında Yeksa Yapı tarafından hayata geçirilen Şükrüpaşa apartmanında son konut. Peki Şükrüpaşa apartmanında son konutun fiyatı ne kadar?

Zelo Gayrimenkul Otomotiv Restoran Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Zelo Gayrimenkul Otomotiv Restoran Ticaret Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Aydin tarafından kuruldu.

Zaim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaim Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Nezih Zaim ve Selma Zaim ortaklığında kuruldu.

Söz1 Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Söz1 Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi  Çekmeköy’de  60 bin TL sermaye bedeli  ile Ayhan Kaya ve Ömer Nezih Zaim tarafından kuruldu.

Nezih Eldem Mimarlığına Bir Bakış söyleşisi 23 Mart'ta!

Mimarlığın Uç Beyi Nezih Eldem program dizisi, Eldem’in (1921-2005) mimar, eğitimci ve ressam olarak üretimlerine odaklanan sunum ve söyleşilerle sürüyor.

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Madencilik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Tavukçuoğlu, Nezih Yılmaz ve Ramazan Taşkın tarafından kuruldu.

Naboo İç Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Naboo İç Mimarlık Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nezih Özaltınbaş tarafından kuruldu.

800 yıllık köprünün üzerine iş makinası çıkardılar: Büyük taşlar vardı!

Sivas Divriği'deki Kız Köprüsü’nün onarımını yapan müteahhit, 800 yıllık tarihi köprünün üstüne iş makinası çıkardı. Firma "Büyük taşlar vardı, o nedenle iş makinasıyla çalışmak zorundayız" savunması yaparken, arkeolog Nezih Başgelen “İş makinası ile restorasyon olmaz” şeklinde açıklama yaptı.

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlatarak eski binaları yıkıp, yenilerini yapmak için yola koyulan Nezih İnşaat, inşaat maliyetlerindeki anormal artış karşısında bir süre faaliyetini durdurduğu ‘Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalara yeniden başladı...

nezih Haberi

nezih

ENS Yapı tarafından inşa edilen Ataşehir Nezih Towers'ta daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Toplam 185 konutun bulunduğu proje, 15 ve 17 katlı 2 bloktan meydana geliyor.