18 / 04 / 2024

NG Residence kira garantisi

NG Residence kira garantisi

Basın Ekspres’te hayata geçirilen NG Residence projesinde 306 daire mimari tasarımıyla yükseliyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

Kiracılara müjde! Kira artış oranı yavaşlayacak!

Ev fiyatlarında yaşanan düşüşün kira fiyatlarındaki düşüşü de etkilediğini ifade eden Akçam, “Öngörümüz kira artış oranı gittikçe yavaşlayacaktır” dedi.

Kira artışına nasıl engel olunur? İşte herkesin merak ettiği yöntemler

Fahiş kira yükselişine mani olmak için yasal düzenleme geliyor. Kira yükselişine yüzde 25 sınırının zamanının uzatılması öngörülürken, fahiş kira yükselişiyle haksız kazanç sağlayanlara 3 seneye kadar hapis cezası verilmesi planlanıyor. Peki kira yükselişine mani olmak için ne yapılması gerekiyor? 

Kira zamları resmen donduruldu! 6.8 milyon kiracı rahat nefes alacak!

Kira yükselişine yapılan yeni düzenlemenin 6 milyon 788 bin civarındaki kiracıya rahat nefes aldıracağı öngörülüyor. Kira yükselişine yapılan yeni düzenlemenin 6 milyon 788 bin civarındaki kiracıya rahat nefes aldıracağı öngörülüyor. 

Hürana Güngör: Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini çözer!

Kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yapan İYİ Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hürana Güngör “Kentsel dönüşüm, konut ve kira krizini de çözer” dedi.

Erdoğan Toprak'tan Maliyeden yollanan kira geliri mektubuna tepki!

CHP Genel Başkan Danışmanı ve İstanbul Milletvekili Erdoğan Toprak, bakanlığın kira geliri elde ettiğini öngördüğü mükelleflere yolladığı mektuplara tepki gösterdi.

İspanya'da kira fiyatlarının düşürülmesi için yasal düzenleme talebi!

Katalonya'da 12'nci gününü dolduran gösterilerde, kira fiyatlarının düşürülmesi öngören yeni bir yasal düzenleme yapılması talep edildi.

Ruhsar Pekcan: Esnafımızın kira desteği alması için gerekli altyapı tesis edildi!

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, esnaf ve sanatkara verilecek doğrudan hibe ve kira desteğiyle ilgili, "E-devlet üzerinden yapılabilecek destek başvurularının, en geç ocak ayının ilk haftası itibarıyla başlamasını öngörüyoruz" dedi.

Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı!

Nesiller boyu devam eden Acarkent yaşam kültüründe Acarkentliler, şimdi, kendilerini, sevdiklerini ve dostlarını Yeni Nesil Acarkent’in Acar Blu Residence ile bir araya getiriyor. Acar Blu Koru Etabında yatırımcıya kira desteği fırsatı sunuluyor.

Katalonya'da konut kira bedellerine sınırlama!

Konut kira bedelinin, kiracının aylık gelirinin yüzde 30'unun üzerine çıkması halinde uygulanacak yeni yasa ile kira fiyatlarının Barselona'da yüzde 25 düşmesi öngörülüyor.

Bereket Varlık Kiralama 15 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama, 15 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, tertipler halinde, çeşitli vadelerde ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası ihraçlarına ilişkin ihraç tavan onayı için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.  

Kırgızistan'daki Rus hava üssünün arazi kira bedeli artırıldı!

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov'un, ülkedeki Rus hava üssünün arazi kira bedelinin artırılmasını, pistin yenilenmesini ve insansız hava araçları (İHA) yerleştirilmesini öngören protokolü onayladığı belirtildi.

İş yeri kira sözleşmelerinde yeni düzen!

Yeni Borçlar Kanunu ile kiracıları biraz daha fazla koruyan yeni bir kira ilişkisi öngörüldü. Yeni kanunun yürürlüğe girmesi ile iş dünyasında yer alan kiracılar için 8 yıl ertelendi.

CHP'den iş yeri kira ödemelerinde stopajın kaldırılması teklifi!

CHP'nin yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının ekonomik hayata olan etkilerinin azaltılması amacıyla hazırladığı kanun teklifiyle iş yeri kira ödemelerinde stopajın kaldırılmasını öngörüyor

NG Residence kira garantisi Haberi

NG Residence kira garantisi

Basın Ekspres’te yükselen NG Residence projesi konumu ve donanımından aldığı güç sayesinde, satışlarına tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul’un yükselen değeri Basın Ekspres bölgesine getirdiği prestijle kısa zamanda bölgenin yıldızı haline gelen NG Residence projesi konumu ile yatırımcıları cezbediyor. 

3,500 TL’ye varan kira getirisi

Sadece konut değil, sahip olduğu otel ve kongre merkeziyle de beklentileri karşılayan NG Residence, bulunduğu lokasyon avantajıyla dikkat çekiyor. Büyüklükleri 62 ile 130 metrekare arasında değişiklik gösteren 306 daire mimari tasarımıyla bir konut projesinden beklenenin ötesine geçiyor. Projede sunulan kira getirisi ev almak isteyenlere güven oluşturuyor. Projedeki kira getirileri 2,000 TL’den başlayıp 3,500 TL’ye kadar çıkıyor.

Yatırımcısına üst düzey kazanç sağlayacak

İstanbul’un önemli noktalarına yakınlığıyla dikkat çeken NG Residence, dünyanın en önemli fuar ve kongre alanı olacak İstanbul Atatürk Havalimanı’na...