19 / 04 / 2024

Nidapark Göcek satışları

Nidapark Göcek satışları

Gayrimenkul yatırım ve geliştirme sektörünün önde gelen liderlerinden Tahincioğlu, Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’in satışına başlıyor.

Nidapark Göcek ön talep topluyor! Göcek'in ilk markalı lüks konut projesi!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Tahincioğlu Holding, Göcek projesi için ön talep dönemini başlattı. Nidapark Göcek adıyla yükselecek projede 32 adet müstakil villa yer alıyor.

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

ABD'de ikinci el konut satışlarında görülmemiş düşüş! 7 ayın en düşük seviyesine indi!

ABD'de ikinci el konut satışları, ağustos ayında yüzde 0,7 oranında azaldı. Böylece ocak ayından bu yana en düşük seviyesini gördü.

Back To School dönemi e-ihracatçıların yüzünü güldürdü! Satışlar yüzde 20 oranında arttı!

Okulların açılmasıyla birlikte eğitim ürünleri ve kırtasiye malzemeleri satanların da yüzü güldü. Back To School olarak adlandırılan dönemin e-ihracat açısından da büyük fırsatlar doğurduğunu belirten sektör yetkilileri, satışların yüzde 20 oranında arttığını ifade ediyor.

Green Go Göcek satışta! Tapu hemen teslim yeni proje!

D Grup tarafından Muğla Göcek'te hayata geçen Green Go Göcek projesi satışa çıktı. Projede 45 adet bağımsız bölüm bulunuyor. İşte fiyat listesi...

Konut satışları 3 itici gücün etkisiyle canlandı!

Konut satışlar üç itici gücün etkisiyle anlandı. Devlet teşviki ile kredi oranını yüzde 0.69’a kadar düşüren Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne soluk olurken, döviz yatırımından kazananlar da karını yönlendirecek uygun limanlar aramaya başladı. 

Güneri Altunizade Konakları 2. Etap satışları başladı! Yaşam 2024'te başlayacak!

Güneri Altunizade Konakları projesinin 2. Etap satışlarının başladı.  Güneri Altunizade Konakları'nda yaşan bir sene sonra başlayacak.

Majör Gölyaka satışta! Emlak Konut GYO'dan Avcılar'a 423 konut ve 56 dükkanlık yeni proje!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle hayata geçirilen Majör Gölyaka projesinde satışlar başladı. İstanbul Avrupa Yakası Avcılar'da inşa edilen projede 423 konut ve 56 dükkan yer alıyor.

İkinci el taşıt satışları geçen yıla göre yüzde 50 arttı!

Sıfır araç bulunamayınca ikinci ele olan ilgi giderek artıyor. Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Aydın Erkoç, ikinci el taşıt pazarında ocak-mart dönemindeki satışların, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 50’ye yakın arttığını söyledi.

Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Ekonomimcom köşe yazarı Alaattin Aktaş, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. Konutta işler iyi gitmiyor! Satışlar 2022'nin Şubat ayına göre yüzde 18 azaldı!

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

ABD’de 2. el konut satışları yerin dibine girdi! 2010 yılından beri böylesi görülmedi!

ABD'de mevcut ev satışları Aralık ayında aylık bazda yüzde 1,5 düşerek yüksek mortgage faiz oranlarının vurduğu Kasım 2010'dan bu yana en düşük seviyeyi gördü.

Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tahincioğlu Gayrimenkul'ün Nidapark Göcek projesindeki konutların fiyatları merak ediliyor. İşte Nidapark Göcek fiyat listesi 2022 Eylül!

Nidapark Ataşehir ön satışta!

Göcek'te hayata geçirdiği Nidapark Göcek projesini geçtiğimiz aylarda satışa çıkaran Tahincioğlu Gayrimenkul, şimdi de Nidapark Ataşehir projesini ön satışa çıkardı.

Nidapark Göcek satışları Haberi

Nidapark Göcek satışları

Hayata geçirdiği yenilikçi projeler ile gayrimenkul sektörünün gelişimine yön veren, birçok prestijli projede imzası bulunan 65 yılı aşan tecrübesiyle sektörün lider marka konumunu her daim koruyan Tahincioğlu Gayrimenkul,  Göcek’in ilk markalı lüks konut projesi Nidapark Göcek’i hayata geçiriyor.

Marinaların, koyların ve sakin bir yaşamın kesiştiği Göcek’te, daha önce düşünülmemiş konforu ve hayatı sunan proje, toplam 22 bin 146 metrekare alan üzerinde yer alıyor. Müstakil villa konsepti ile sahiplerine özel ve seçkin bir hayat sunan 32 villalık butik projede, 4+1 ve 3+1 farklı villa seçenekleri bulunuyor. Projede yer alan villaların metrekare büyüklükleri ise 238 ila 440 metrekare arasında değişiyor.  

Marinalara 5 dakika uzaklıkta

Nidapark Göcek ev sahibinin marinalara beş dakikada ulaşabileceği mesafede yer almasıyla tekne sahiplerinin deniz ile ulaşımında birçok kolaylık sağlıyor....