16 / 04 / 2024

niğde altunhisar toki ödeme planı

niğde altunhisar toki ödeme planı

TOKİ Niğde Altunhisar 3. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Aylık 283,74 TL taksitle konut sahibi olunabilen projede satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş tarafından kabul ediliyor.

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları yarın sona eriyor!

Niğde Efendibey TOKİ orta gelir başvuruları için son başvuru tarihi yarın olarak belirlendi. Projede toplam 472 adet konut mevcut.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar 2021 projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021?

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir kura çekilişi ne zaman 2021 sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar orta gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuru tarihi ve şartları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Altunhisar kura tarihi 2021!

TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi tarihi haberimizde yer alıyor. İşteTOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi!

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi haberimizde yer alıyor. TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura sonucu 2020 listesi ve proje detayları...

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Niğde Altunhisar orta gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar orta gelir projesindeki 8 adet konut için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Niğde Altunhisar alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Altunhisar projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

niğde altunhisar toki ödeme planı Haberi

niğde altunhisar toki ödeme planı

Niğde Altunhisar 3. Etap'ta yer alan 4 adet konut, Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satış yöntemiyle satılıyor. 


TOKİ Niğde Altunhisar 3. Etap başvuru dönemi bugün başlıyor. Son başvuru günü 31 Aralık 2015 olarak belirlenen projede 74,82 metrekare büyüklükte 2+1 daireler yer alıyor. 


Başvuru ve satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin Temerküz şube Altunhisar şubesinin yürüteceği TOKİ Niğde Altunhisar 3. Etap'ta 6 bin 965 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor. 


TOKİ Niğde Altunhisar 3. Etap konut fiyatları 58 bin 38 TL ile 70 bin 862 TL arasında değişiyor. Aylık taksitlerin 283,74 TL'den başladığı projede 180 aya varan vade uygulanıyor. 


Satış duyurusu için