26 / 04 / 2024

Niğde bisiklet yolu

Niğde bisiklet yolu

Niğde Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından MEDAŞ Kavşağı’ndan Fertek Kavşağı'na kadar olan yola yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Arnavutköy'ün ilk bisiklet yolu Hadımköy'de inşa edilecek! 

Arnavutköy Belediyesi ilçe geneline bisiklet yolu kazandırmak için düğmeye bastı. Belediye Hadımköy'de 3 kilometre uzunluğunda bisiklet yolu inşa edecek. 

Ünye Bisiklet Yolu Projesi'nde son durum ne? 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Ünye'de başlatılan Bisiklet yolu Projesi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. 

Murat Kurum'dan Yalova'ya millet bahçesi ve bisiklet yolu müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Yalova'da 20 kilometrelik bir bisiklet yolu ve Gaziosmanpaşa Mahallesi'ndeki 113 dönümlük alanda millet bahçesi yapılacağını belirtti. Kurum, 400 yataklı devlet hastanesinin de 2021'de bitirileceğini dile getirdi...

Türkiye'de bisiklet yolu yapılması planlanan iller mecliste!

4 Mart 2019 tarihi itibarıyla Türkiye'de kaç kilometrelik bisiklet yolu bulunduğu ve bisiklet yolu yapılması planlanan iller TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sezgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Niğde-Tepeköy yolu ne zaman bitecek?

Niğde ile Tepeköy arasındaki yol çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer Niğde-Tepeköy yol projesinin ne zaman biteceğini sordu..

Niğde'deki kapalı spor salonunun inşaatı meclis gündeminde!

Niğde-Bor yolu üzerindeki kapalı spor salonu inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Niğde Nikah Sarayı yıl içinde tamamlanacak!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan şehre çağ atlatacak projeleri vatandaşın hizmetine sunmaya devam ediyor. Yeni evlenecek çiftlere daha iyi hizmet verebilmek için Bor Yolu’nda inşa edilen modern nikah salonunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Niğde'deki Emirler Köyü yolu asfaltlanacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Ulukışla ilçesi Emirler Köyü yolunun asfaltlanmasının 2017 yılı programına alınıp alınmadığına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'ye yürüyüş ve bisiklet yolu!

Niğde Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından MEDAŞ Kavşağı’ndan Fertek Kavşağı'na kadar olan yola yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Konya'daki bisiklet yolu ağı 447 kilometreye ulaştı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de en fazla bisikletin kullanıldığı şehir olan Konya’da bisiklet yolu ağını her geçen gün genişletiyor. Büyükşehir Belediyesi’nin Konya merkez ve ilçelerdeki bisiklet yolu ağı 447 kilometreye ulaştı.

Niğde'ye yeni hal kompleksi!

Niğde Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesinde Niğde’ye yeni Hal Kompleksi yapılacak. Kayseri Yolu üzerinde 68 dönüm arazi üzerinde yapılacak olan yeni Halk Kompleksinin ihalesi Ocak ayı içinde gerçekleştirilecek.

Adıyaman’da bisiklet yolu yapıldı!

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Trafik Amirliği ekipleri tarafından bisiklet yolu yapıldı. Bir buçuk kilometre uzunluğunda çizilen bisiklet yolunun kentin başka yerlerinde de yapılacağı ifade ediliyor.

Niğde bisiklet yolu Haberi

Niğde bisiklet yolu


Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü, MEDAŞ Kavşağı’ndan Fertek Kavşağı'na kadar olan 1100 metrelik bölümde 5 metre genişliğinde Yürüyüş ve Bisiklet Yolu yapımı çalışmalarının startını verdi. Renkli ve desenli asfalt sistemiyle yapılacak olan Yürüyüş ve Bisiklet Yolu’nda 2 metre genişliğinde yürüyüş yolu, 3 metre genişliğinde de bisiklet yolu  olacak. Mavi ve kırmızı renklerle birbirinden ayrılacak olan yürüyüş ve bisiklet yolunun arasında herhangi bir ayraç bulunmayacak. Bisiklet ve Yürüyüş yolu güzergahında toplam 3 adet cepli otobüs durağı da yapılacak....