19 / 04 / 2024

niğde Bor Gençlik Merkezi

niğde Bor Gençlik Merkezi

Niğde Bor' da bir proje daha hayata geçiriliyor. Bor' un eksikliğini hissettiği Gençlik Merkezi' nin startı verilerek, gençlerin boş zamanlarını kültürel faaliyetlerle geçirmelerine imkan sunulacak...

Aile ve Gençlik Fonu kuruldu! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Aile ve Gençlik Fonu'nun Kurulmasına İlişkin Kanun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Düzenlemeyle beraber yeni evlenecek gençlere, 150 bin liralık 2 yıl geri ödemesiz kredi verilecek. Pilot uygulamaya, 6 Şubat deprem felaketinden etkilenen illerde başlanacak.

TOKİ Niğde Bor projesi için tarih açıklandı! 180 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Niğde Bor 2023 projesi için ihale tarihi belli oldu. TOKİ'nin Niğde 2023 projesinde 180 adet konut yer alacak.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

TOKİ Niğde Bor’da 180 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini yapmak için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün konuya ilişkin bir dizi açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Bor Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Niğde Bor'da 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla 3+1 konut fırsatı! Ev almak isteyenlere müjde! 

Niğde Bor Belediyesi, Niğde ili, Bor ilçesi, Cığızoğlu, Mehmetçik ve Ahmet Kuddisi mahallelerinde yer alan 12 adet 3+1 konutu 635 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu yaptığı açıklamada, Mardin'de gençlik merkezi olmayan ilçe kalmayacağını söyledi.

Ereğli Şeker Fabrikası'ndan Niğde'de kiralık gayrimenkul!

Ereğli Şeker Fabrikası Müdürlüğü Niğde Bor'da yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik kısmı tamamlandı!

Ankara-Niğde Otoyolu'nun yüzde 85'lik bölümü tamamlandı. Otoyolda bugüne kadar 4 viyadük, 21 köprü, 22 üst geçit, 110 alt geçit, 593 menfez hayata geçirildi.

TOKİ Niğde Bor 2020 projesi satışa çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan konutlar için başvurular başladı.

TOKİ Niğde Bor 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan 16 adet konut bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Bor projesinde başvuru dönemi sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi sona eriyor. 

TOKİ Niğde Bor Bahçeli başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Bor Bahçeli projesi için başvuru dönemi başladı. Proje için 120 ay, 156 ay ve 180 ay vade sağlanıyor.

niğde Bor Gençlik Merkezi Haberi

niğde Bor Gençlik Merkezi


Niğde Bor'da bir proje daha hayata geçiriliyor. Bor'un eksikliğini hissettiği Gençlik Merkezi'nin startı verilerek, gençlerin boş zamanlarını kültürel faaliyetlerle geçirmelerine imkan sunulacak.


Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu; ''Bor ilçemize gençlik ve spor alanında önemli bir yatırım daha kazandırıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımızca ilçemize yapımına başlanan Gençlik Merkezinin inşası son derece hızlı bir şekilde sürüyor. Gençlerimizin her türlü ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde planlanan ve inşa edilen gençlik merkezimiz bu yılın sonunda hizmete sunulacak. Gençlerin boş zamanlarını geçirebileceği modern bir yer olması planlanan merkezde; bilgisayar odası, müzik odası, dans ve okuma salonu, plastik resim odası, çok amaçlı derslik, kütüphane yer alacak ve halk oyunları, sosyal ve sportif kurslar verilecek. Tenis kortu ve halı saha gibi alanlar da kazandırılacak....