13 / 03 / 2025

Niğde hal kompleksi

Niğde hal kompleksi

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Mersin Merkez Hal Kompleksi yenileniyor! 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 1500 iş yerinin yer aldığı Merkez Hal Kompleksi'ni baştan aşağı yeniliyor. 

Niğde Hal Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediyesi tarafından bölgede inşa edilen hal kompleksinde sona gelindi. Şehre kazandırılan en modern hal açılış için gün sayıyor.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Niğde Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Özbelde Mevkii’nde yapımı devam eden spor kompleksi inşaatını yerinde denetledi.

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Niğde Spor Kompleksi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı yatırımlarla gençlerin sporla daha fazla ilgilenmesi için önemli adımlar atıyor.

Niğde Yeni Hal Kompleksi'nde çalışmalar tam gaz!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Hıdırlık Mevkii’nde hayata geçirilecek olan Yeni Hal Kompleksi’nde çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi.

Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına hükümet konağı yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına yeni hükümet konağı kompleksi yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Niğde'ye modern hal inşa edilecek!

Niğde Belediyesi, Türkiye’nin en modern hal komplekslerinden birini kente kazandırmak için kolları sıvadı. Hıdırlık Mevkii’nde yapımına başlanacak olan yeni hal kompleksinin proje çizimi yapılarak ihalesi gerçekleştirildi.

Finike Toptancı Hal Kompleksi'nde son durum!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Finike’de devam eden Toptancı Hal Kompleksi ve mezbaha yatırımlarını denetledi. Türel, Finike’de ASAT’la birlikte 154 milyonluk yatırıma imza attıklarını söyledi.

Talas Raylı Sistem Hattı ve Yeni Hal Kompleksi yarın açılıyor!

Yarın (25 Ekim Cumartesi) Kayseri'ye gelecek olan Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Raylı Sistem Talas Hattı ve Yeni Hal Kompleksi'ni hizmete açacak.

Niğde'ye kentsel dönüşümle 6 bin konut yapılıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, geçtiğimiz günlerde TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da ziyaret ettiği alanda diğer etapların da hızlı bir şekilde ihalesi yapılarak çalışmalara başlanacağını belirtti...

Niğde Belediyesi'nden 2 milyon 234 bin 462 TL'ye 2 adet satılık arsa!

Mülkiyeti Niğde Belediyesi'ne ait olan 42.766,59 metrekare ve 31,715,48 metrekare yüzölçümlerine sahip olan arsalar Niğde Belediye Başkanlığı tarafından 27 Ekim 2014 günü saat 14:00'da ihale ediliyor.

Niğde hal kompleksi Haberi

Niğde hal kompleksi

Niğde Belediyesi tarafından bölgenin en modern hal komplekslerinden biri şehre kazandırılıyor. 8 bin 750 metrekare kapalı alandan oluşacak kompleks 8 bloktan meydana gelecek.


Hıdırlık Mevki'nde inşa edilecek olan Hal Kompleksi çalışmalarında belirli bir aşamaya gelindi. Kompleksin yapımına Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın talimatıyla başlanıldı.


Toplam 57 bin metrekare arazi üzerinde inşa edilecek Yeni Hal Kompleksi'nde her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak. İşyerlerinin içinde dinlenme odaları, lavabo, duş ve yazıhaneler yer alacak.


Yeni Hal Kompleksi'nin sebze ve meyve sektörü esnafının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak özelliklere sahip olduğunu söyleyen Akdoğan, "Yeni Hal Kompleksinde çalışmalarımız devam ediyor. Hal kompleksimiz içerisinde sosyal donatı alanlarına ayrı bir önem vererek, tesisi kullanan herkesin temel ihtiyaçlarını karşılayacak alanlar oluşturduk. Herşey esnafımız için, kompleksimizde esnafımızın ihtiyaçlarını göz önüne...