24 / 04 / 2024

Niğde Kızılca Deresi ıslah

Niğde Kızılca Deresi ıslah

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kızılca Deresi’nin ıslah projesiyle ilgili ihale sürecinin tamamlandığını ve yüklenici firmanın şantiye kurarak işe başladığını açıkladı.

BİM'de kız/erkek çocuk mont 299 TL'ye, kase 11 TL'ye, fanlı ısıtıcı 329 TL'ye düştü! BİM Cuma aktüel ürünler kataloğu

BİM'in indirimli aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda BİM kataloğunda kız/erkek çocuk mont 299 TL, kase 11 TL, fanlı ısıtıcı 329 TL fiyatıyla satışa çıktı.

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kızılca Tekstil İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Zülküf Kızılca tarafından kuruldu.

Kızılbük GYO'dan 127.4 milyon TL'lik devremülk satışı!

Kızılbük GYO, Mart 2022'de Kızılbük Wellness Resort projesindeki 738 adet devre mülk satışı gerçekleştirdi. Bu satışların toplam bedeli 127 milyon 374 bi 481 TL olarak gerçekleşti. 

Eskişehir'de Kızılay kirasını ödeyemeyen esnafı icraya verdi!

Kızılay, Eskişehir'de kiracısı olan esnafa icra gönderdi. Kovid-19 sslgını sebebiyle iflasın eşiğine gelen kebapçı Ömer Kaya'ya kirasını ödeyemediği için icra yolladı. Kaya, "Saat 15.00'e kadar bir çay satıp, 1 TL kazandım. İntihar edeceğim" dedi.

Niğde'de 8 milyon TL'ye icradan satılık beton fabrikası!

Bor İcra Dairesi Müdürlüğü, Niğde ili, Bor ilçesi, Kızılyer Mahallesi, 400 ada, 79 parselde yer alan beton fabrikasını 7 milyon 970 bin 925 TL'ye icradan satıyor...

Mark Twain'in California'da kızına aldığı çiftlik satılığa çıkarıldı!

Amerikalı yazar Mark Twain'in 1909 yılında California eyaleti Redding'de kızı için satın aldığı çiftlik 1,8 milyon dolara satılığa çıkarıldı.

Tunceli'de kız yurdunun temeli atıldı!

Tunceli'de 200 kişilik kız öğrenci yurdu inşa ediliyor. Projenin temeli Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından atıldı.

Niğde'deki 7 asırlık türbe restore edildi!

Niğde'de, Anadolu Selçuklu Hükümdarı 4. Rukneddin Kılıçarslan'ın kızı Hüdavent Hatun tarafından yaptırılan 7 asırlık türbe, restore edilerek turizme kazandırıldı.

Niğde Yeşilova Köyü'nün halı saha ihtiyacı mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Gençlik Ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'a Niğde'nin Yeşilova Köyü'ne halı saha ihtiyacı yapılıp yapılmayacağını sordu..

Niğde'de Aralık'ta 638 konut satıldı!

TÜİK Nevşehir Bölge Müdürü Yunus Öz tarafından yapılan açıklamaya göre, Niğde'de Aralık ayı konut satışı 638 olup, ipotekli satış 186, diğer satış 452 adet olarak gerçekleştiğini söyledi.

Niğde Merkez'de icradan 5 milyon TL'ye satılık arazi!

Niğde Sulh Hukuk Mahkemesi, Niğde Merkez'deki Kırbağları Elma bahçesini açık artırma usulüyle ihale edecek. Satışa çıkacak gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon TL olarak belirlendi.

Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına hükümet konağı yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'de eski devlet hastanesi arsasına yeni hükümet konağı kompleksi yapılıp yapılmayacağına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Mamak Kızılca depolama alanı imar planı askıda!

Ankara Mamak İlçesi, Kızılca Mahallesi 17 bin 143 metrekarelik 39157 ada 1 parselin uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Niğde Kızılca Deresi ıslah Haberi

Niğde Kızılca Deresi ıslah

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Kızılca Deresi’nin ıslah projesiyle ilgili ihale sürecinin tamamlandığını ve yüklenici firmanın şantiye kurarak işe başladığını açıkladı. Başkan Akdoğan, projenin 350 gün içinde tamamlanacağını bildirdi. 


PROJE TAMAMLANMA SÜRECİ NEDEN UZADI 


Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şehri ortadan ikiye bölen ve zaman zaman yaydığı kötü koku ve çevre kirliliği nedeniyle tepki çeken Kızılca Deresi ile ilgili çalışmaların Devlet Su İşleri’nin (DSİ) 3 yıl önce açtığı ihaleyle başladığını hatırlattı. O dönemde ihaleyi alan firma ile ihaleye ikinci sırada en düşük teklifi veren firma arasında yaşanan hukuki sorunlar nedeniyle konunun mahkemeye taşındığını anımsatan Başkan Akdoğan, itirazlar nedeniyle mahkemenin o dönemde ihaleyi iptal ettiğini söyledi. DSİ Genel Müdürlüğü ve DSİ Bölge Müdürlüğü’nün geçtiğimiz yıl yeni bir proje çalışması başlattığını söyleyen Başkan Akdoğan,...