19 / 04 / 2024

niğde osb ye yatırım yapanlara elektrik ucuzmu

niğde osb ye yatırım yapanlara elektrik ucuzmu

Niğde Organize Sanayi Bölgesi ( NOSB ) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, OSB’ ye yatırımcı ve sanayici çekebilmek için elektrik fiyatlarının ucuz olması gerektiğini söyledi...

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Niğde projesi için düğmeye bastı. İhalesi yarın gerçekleştirilecek olan projede 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 120 konutluk yeni proje müjdesi!

Dar gelirliler için 250 bin yeni konut hayata geçirecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde projesi için start verdi. TOKİ'nin Niğde projesinde 120 konut yer alacak.

TOKİ'den Niğde'ye 253 konutluk yeni proje müjdesi!

Yeni konut yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde'de 253 konutluk yeni proje inşa edecek. Projede ayrıca 3 dükkanlı ticaret merkezi de yer alacak.

TOKİ Niğde Çamardı’da 285 ucuz sosyal konut!

Cumhuriyet tarihinin en büyük konut hamlesi için kolları sıvayan TOKİ 2022 detayları açıklanmaya başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da geçtiğimiz gün TOKİ’ye ilişkin bir açıklamalarda bulundu. Peki, TOKİ Niğde Çamardı Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Niğde Merkez'de 16.3 milyon TL'ye satılık fabrika ve arsası!

T.C. Niğde İcra Dairesi, Niğde Merkez'de yer alan fabrika ve arsasını 16 milyon 345 bin 460 TL bedelle satışa çıkardı.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Ankara-Niğde Otoyolu meclis gündeminde!

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Nihat Yeşil, Yap-İşlet-Devret modeliyle ERG şirketi tarafından inşa edilen Ankara-Niğde Otoyolu’nu TBMM’ye taşıyarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun yanıtlaması istemiyle yazılı soru önergesi hazırlandı.

Niğde'de 14.9 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Niğde İcra Dairesi, Merkez ilçesinde bulunan 4 adet taşınmazı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 14 milyon 902 bin 500 TL olarak belirlendi.

Niğde'deki Kadıoğlu Konağı 1.1 milyon TL'ye restore ediliyor!

Niğde Belediyesi, Osmanlı döneminde yapılan tarihi Kadıoğlu Konağı'nı restore ediyor. Konağın restorasyon maliyeti 1 milyon 100 bin TL olacak.

Niğde'ye kentsel dönüşüm ve restorasyon müjdesi!

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Niğde'de tarihi ve kültürel yerlerde süren restorasyon çalışmalarını denetledi.

Adıyaman'da orman sınırlarındaki yerlerin OSB'ye dahil edilmesi TBMM'de!

Adıyaman'da orman sınırları dışına çıkarılan yerlerin OSB'ye dahil edilmesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Niğde Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Niğde'ye yapılması planlanan Ketençimen Kayak Merkezi Projesi'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi TBMM'de!

Ankara-Niğde Otoyolu'ndan Kayseri'ye bağlantı yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. MHP'li Ersoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

niğde osb ye yatırım yapanlara elektrik ucuzmu Haberi

niğde osb ye yatırım yapanlara elektrik ucuzmu


Türkiye’de en ucuz elektriği Niğde Organize Sanayi Bölgesine yatırım yapan firmalar kullanacak.


Niğde Organize Sanayi Bölgesi (NOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altunbaş, OSB’ye yatırımcı ve sanayici çekebilmek için elektrik fiyatlarının ucuz olması gerektiğini söyledi. Altunbaş, ucuz elektrik temin edebilmek için OSB’ye 50 envalık yeni bir trafo kurulacağının müjdesini vererek, trafonun TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından planlandığını ve önümüzdeki günlerde kurulacağını ifade etti.


Ucuz elektrikle birlikte yatırımcı ve sanayicilerin pazarda rahatça rekabet edebilecek duruma geleceğine değinen Altunbaş: “Bölge sanayicilerinin daha uygun fiyatlarda elektrik kullanmalarını sağlamak amacıyla Niğde OSB’nin elektrik bağlantı tipi değiştirilerek TEİAŞ’a bağlı iletim abonesi olundu. Bu sayede Haziran 2013 itibariyle elektrik faturalarında yüzde 11-13 arasında değişen indirim gerçekleşti” dedi.


EN UCUZ ELEKTRİĞİ NİĞDE KULLANACAK


Altunbaş: “Özel tedarikçi ile imzalanan serbest piyasadan elektrik alım...