26 / 04 / 2024

niğde pazar yeri yatırımları

niğde pazar yeri yatırımları

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğdeli vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için durmaksızın çalışıyor.

Niğde Ayakkabıcılar Sanayi Sitesi'nde 24 adet iş yeri yaptırılacak!

Niğde Bor Ayder Dericiler ve Ayakkabıcılar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı 24 adet iş yeri yaptıracak.

Zeytinburnu Belediyesi pazar yeri, dükkan, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek! 

İstanbul İli Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, 91 milyon 250 bin TL bedelle kapalı otopark, pazar yeri, dükkanlar, büfe ve spor tesisi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Tukaş Gıda Niğde Bor OSB'de fabrika kuracak!

Konserve ve salça pazarının 58 yıllık en büyük oyuncuları arasında Tukaş Gıda, Manyas, Torbalı ve Akhisar fabrikalarının ardından dördüncü üretim tesisini Niğde Bor Organize Sanayi Bölgesi’nde kurmak için çalışmalar gerçekleştiriyor.

Menemen’de pazar yeri inşaatı krizi çözüldü!

Menemen’deki pazar yeri krizi çözüldü. Yapılan karşılıklı protokole göre pazar yeri inşaatı için esnaftan para istenmeyecek.

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi'nde 203 iş yeri yapılacak!

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesine ait 203 iş yeri yapım işi ihale ediliyor. İhale 19 Haziran'da gerçekleşecek...

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi'nde 203 iş yeri yaptırılacak!

Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Niğde Nas Küçük Sanayi Sitesi'nde 203 iş yeri yapımı için 19 Haziran tarihinde ihaleye çıkıyor.

Niğde'de en büyük hal kompleksi inşa ediliyor!

Niğde Belediyesi, bölgenin en modern hal kompleksini inşa ediyor. 8 bloklu komplekste her biri 153 metrekareden oluşan 48 adet işyeri bulunacak.

Çanakkale Kepez'e kapalı pazar yeri geliyor!

Çanakkale Kepez'de, Şehit Piyade Astsubay Üstçavuş Kıvanç Kaşıkçı Kapalı Pazar Yeri’nin temel atma töreni yapıldı.

Ünye Eski Pazar Yeri'nde yıkımlar başladı!

Ünye’de, Kültür Sarayı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nın hayata geçirileceği eski Pazar Yeri alanında yıkım işlemlerine başlandı.

Bursa Merkez Pazar Yeri açıldı!

Bursa’ya eserleriyle değer katan Büyükşehir Belediyesi, tüm ilçelerin gelişmesi ve kalkınması için de çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda yeni ve modern bir hale gelen Merkez Pazar Yeri'ni hizmete açtı

Esenler'e modern pazar yeri!

Esenler'de yapımı tamamlanan Prof. Dr. Adem Baştürk Kültür Merkezi'ndeki modern pazar yeri, Esenlerlilerin hizmetine açıldı.

Niğde'deki üç kapalı pazar yeri tamamlanıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğdeli vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için durmaksızın çalışıyor.

Silivri Yeni Mahalle Kapalı Pazar Yeri yıl sonunda tamam!

Silivri Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de inşa edilen Kapalı Pazar Yeri inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların yılsonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.

niğde pazar yeri yatırımları Haberi

niğde pazar yeri yatırımları


Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan bir yandan şehre kazandırdığı yatırımlarla adından söz ettirirken bir yandan da vatandaşın daha modern yaşam alanlarına kavuşması için durmaksızın çalışıyor. Akdoğan’ın talimatıyla geçtiğimiz aylarda yapımına başlanan 3 ayrı mahalledeki kapalı pazaryerlerinin 2’sinde tamamlanma aşamasına gelirken Özbelde Mevkii’nde de çalışmalar devam ediyor.


Önceki yıllarda elverişsiz ortamlarda alışveriş yapmak zorunda kalan vatandaşlar şehre kazandırılacak 3 modern kapalı pazaryeriyle rahatlıkla alışveriş yapmanın keyfini yaşayacak. Pazarcı esnafı ve alışveriş için gelen vatandaşlar hem olumsuz hava şartlarından etkilenmeyecek hem de keyifli alışverişin tadını çıkaracak.


HEM GENİŞ HEM MODERN


Niğde Belediyesi’nin vatandaşın hizmetine sunacağı kapalı pazaryerleri vatandaşın alışverişini sağlıklı koşullarda yaparak ihtiyaçlarını karşılamaları açısından önemli bir yer tutuyor.


İlhanlı Mahallesi kapalı pazaryeri 2 bin 400 metrekare kapalı alana sahip olurken Selçuk Mahallesi'ndeki kapalı pazaryerinin...