24 / 04 / 2024

Niğde Tepeköy Köyü Kör Ana Anıt Mezarı

Niğde Tepeköy Köyü Kör Ana Anıt Mezarı

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köyde bulunan ve 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edilen Kör Ana Anıt Mezarı'nın korunmasına ilişkin soru önergesi hazırladı..

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Şehir merkezleri gibi köylerimizi de 1 yıl içinde ayağa kaldıracağız!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Şehir merkezleri gibi köylerin de 1 yıl içinde ayağa kaldırılacağız'' diyerek önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Çin’de büyük sıkıntı yaşayan teknoloji devi Apple hangi ülkeyi seçti?

Dünya teknoloji devi Apple, Çin’de 3 yıldır yaşanan sıkıntılardan dolayı başka bir ülkeye odaklandı. Uzun yıllardır üretimini Çin’de yapan dünya devi Apple, Covid-19 nedeniyle yaklaşık 3 yıldır sıkıntı yaşadığı Çin’den bakın hangi ülkeyi hedefine aldı?

Zen'de Safir yüzükler yarı fiyatına! 29 Aralık 2022 fiyat listesi...

Zen'den yeni yıl hediyesi alacaklara güzel haber geldi. Zen, safir yüzüklere yüzde 50 indirim uyguladı. Peki, Zen'de safir yüzük fiyatları ne kadar? İşte  29 Aralık 2022 Zen safir yüzük fiyatları...

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satılıyor! Erişilebilir konuta ihtiyaç artıyor!

Türkiye’de her yıl yaklaşık 1.4 milyon konut satıldığını söyleyen EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, hala erişilebilir konut ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Volkswagen Transporter'de büyük indirim! 494 bin 500 TL'ye kadar düştü! İşte 10 Ağustos 2022 fiyat listesi  

Volkswagen otomobil markası Transporter ticari araç modellerinde anahtar teslimlerde indirimler devam ediyor. 494 bin 500 liraya kadar düşen Volkswagen'de büyük indirim sizleri bekliyor.

Volkswagen Transporter fiyatı 489 bin 500 liraya kadar düştü! Volkswagen'de büyük fırsat! Sakın kaçırmayın...

Volkswagen otomobil markası Transporter ticari araç modellerinde indirim yapmaya devam ediyor. 489 bin 500 liraya kadar düşen Volkswagen'de büyük fırsat sizleri bekliyor. Sakın kaçırmayın!

İzmir'de büyük deprem bekleniyor mu?

Jeofizik yüksek Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, İzmir'de büyük depremin ne zaman olacağına ilişkin açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, İstanbul depremiyle ilgili de tüyler ürperten açıklamalarda bulundu.

Niğde Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı! 

Niğde Belediyesi, Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm hareketi için çalışmalara başladı. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, çalışmalara yönelik açıklamalarda bulundu. 

Niğde'de afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar TBMM'de!

Niğde'de depreme dayanıklılık ve afet yönetimi konusunda yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sedat Kılınç İnşaat Kayseri'de 2 yılda 3 dönüşüm projesi tamamladı!

Sedat Kılınç İnşaat, iki yıllık sürede Kayseri'de Ahi Evran, Kılınçbey ve Balcıoğlu kentsel dönüşüm projelerinde yaklaşık 72 milyon TL'lik bir maliyetle 239 konutu teslim etti.

İzmir’de depremde yıkılan evler Hazine'ye mi devredilecek?

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, Çevre Şehircilik Bakanlığı’nın aldığı İzmir’de depremde yıkılan evlerin Hazine’ye devredilmesine kararına tepki gösterdi. Bu karar ile halk adına şaşkınlığını ifade eden Serter, açıklamalarda bulundu.

Kırşehir'de 76 yıllık meslek lisesi yenileniyor!

Kırşehir'de 76 yıldır teknik eleman ve sanatkar yetiştiren meslek lisesi, Milli Eğitim Bakanlığının "Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi" ile yenileniyor.

Niğde Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar!

Niğde İli, Altunhisar İlçesi, Yeşilyurt Köyünde Arazi Toplulaştırması ve Tarla İçi Geliştirme Hizmetleri Yapılmasına İlişkin Karar, 3460 sayılı Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı. 

Niğde Tepeköy Köyü Kör Ana Anıt Mezarı Haberi

Niğde Tepeköy Köyü Kör Ana Anıt Mezarı



CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde'nin Merkez ilçesine bağlı bir köyde bulunan ve 1. derece arkeolojik sit alanı ilan edilen Kör Ana Anıt Mezarı'nın korunmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. 


Gürer sorularının Kültür Ve Turizm Bakanı Nabi Avcı tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


"Niğde ili Merkez Tepeköy Köyü'nde bulunan Kör Ana Anıt Mezarı 1.Derece Arkeolojik Sit Alanı ilan edilmiştir. Ancak yeterli koruma olmadığı için talan edilmektedir ve yıkılmak üzeredir." diyen Gürer "Bu konuda Bakanlığınızca bir önlem alınması düşünülmekte midir?" diye...