28 / 03 / 2024

niğdeli öğrencilerin tesis geizisi

niğdeli öğrencilerin tesis geizisi

Niğde Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencileri, MEŞKİ Genel Müdürlüğü'nün Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisi ve Berdan İçmesuyu Arıtma Tesisini yerinde gezerek incelediler.Berdan İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde, teknik incelemelerde bulundular.

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Niğdeli Metal Alüminyum İnşaat Malzemeleri Hırdavat Mobilya Limited Şirketi bugün Bakırköy’de  1 milyon  TL sermaye bedeli ile Aydeniz Ceylan tarafından kuruldu.

Niğde'de acele kamulaştırma kararı!

Niğde İli sınırları içerisinde tesis edilecek olan ''Altunhsar KÖK ve İrtibatları Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla acele kamulaştırılmasına karar verildi. 

Niğde Narlıgöl'e turizm tesisi inşa edilecek!

Niğde Narlıgöl Turizm Bölgesi'ne günübirlik tesis yapılması için proje hazırlıkları tamamlandı.

Gaziosmanpaşa Belediyesi’nin kültürel tesis alanı ve otopark inşaatında usulsüzlük!

Gaziosmanpaşa Belediyesi’ni denetleyen Sayıştay, Gaziosmanpaşa Belediyesi’ne ait arazi üzerine ‘kültürel tesis alanı ve otopark’ inşasını pazarlık usulüyle yapan yüklenici firmanın, çok sayıdaki alanı da işleterek kazanç elde ettiğini tespit etti.

Niğde'de 4.2 milyon TL'ye satılık sosyal tesis!

Niğde Belediye Başkanlığı, Niğde Sarıköprü'de yer alan sosyal tesisi 4 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Niğde'deki üç kapalı pazar yeri tamamlanıyor!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Niğdeli vatandaşların daha modern yaşam alanlarına kavuşması için durmaksızın çalışıyor.

Niğde'deki iki köyün sosyal tesis ihtiyacı TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Ulukışla ilçesine bağlı iki köyün sosyal tesis ihtiyacına ilişkin iki ayrı soru önergesi hazırladı..

Niğde Çamardı'da sosyal tesis yapılacak mı?

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli'nin Çamardı ilçesine bağlı Çardacık Köyü'ne sosyal tesis yapılması talebine ilişkin soru önergesi hazırladı.

Nişantaşı Üniversitesi Londra'da yeni yerleşke açtı!

Nişantaşı Üniversitesi ilk yurtdışı yerleşkesini İngiltere’nin başkenti Londra’da açtı. Uysal, isteyen tüm öğrencilerin dönemlik veya yıllık bazda eğitim almak için gidebilecekleri Londra Yerleşkesi için hiç bir ek eğitim ücreti alınmadığını belirtti.

Niğde'de 9.6 milyon TL'ye termal tesis yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Ulukışla'daki Çiftehan Köyü'nde kat/arsa karşılığı termal turizm tesisi inşa ettirecek. İnşaat bedeli 9 milyon 665 bin 712 TL olarak belirlendi.

Niğde Merkez'de kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Niğde Merkez'de yer alan arsa üzerinde öğrenci yurdu ve sosyal tesis inşaatı yaptıracak.İnşaat bedeli 43 milyon 817 bin TL olarak belirlendi.

Niğde Üniversitesi'nde yurt ve sosyal tesis yaptırılacak!

Niğde İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı, Fertek Köyü-Niğde Üniversitesi Kampüs Yerleşkesi'nde kat karşılığı öğrenci yurtları ve sosyal tesis yaptıracak. İnşaat maliyet bedeli 49 milyon 166 bin 851 TL olarak belirlendi.

Meram Çarıklar'a sosyal tesis yapılacak!

Meram Belediyesi, Çarıklar Fatih Mahallesi'ne içerisinde düğün ve nişan salonu, emekliler konağı ve muhtar ofisinin yer alacağı bir sosyal tesis yapacak.

niğdeli öğrencilerin tesis geizisi Haberi

niğdeli öğrencilerin tesis geizisi

Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MEŞKİ) Basın Bürosu'ndan yapılan açıklamaya göre; Niğde Üniversitesi'nde Prof. Dr. Fehiman Çiner ile birlikte 3.'ncü ve 4.'üncü sınıf öğrencilerinden oluşan toplam 58 Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi, önce Mersin'in ve Tarsus'un içmesuyu ihtiyacını karşılayan, Berdan İçme Suyu Arıtma Tesisi'nde, teknik incelemelerde bulundular. 


Mersin'de kullanılan içme suyunun arıtma aşamalarını, su temini açısından tesisin yapısı ve işleyişini hakkında bilgiler aldıktan sonra karbon, azot ve fosfor giderimi sağlayan, arıtma çamurundan enerji üreten Karaduvar Atıksu Arıtma Tesisini gezerek, tesisin üniteleri ve prosesleri hakkında MEŞKİ ve işletme yetkilileri tarafından bilgilendirildiler. 


Öğrenciler böyle bir gezi için kendilerine bu imkanı sağlayan başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burlıanettin Kocamaz ile MEŞKİ Genel Müdürü Turgut Aybak'a, Arıtma Tesisleri Daire Başkanı Dr. Halil Kabak, Atıksu Arıtma ve...