25 / 04 / 2024

Nihat Bozkurt

Nihat Bozkurt

Nİ Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 160 bin TL sermaye ile, Kağıthane'de, Nihat Bozkurt Müdürlüğü'nde kuruldu.

Nihat Zeybekci: Faiz artışı beklentileri ekonomiyi negatif etkileyecek!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ABD Merkez Bankası (FED) Açık Piyasa Komitesi'nin (FOMC) dün sona eren mart ayı toplantısı kararlarını değerlendirdi.

Nihat Zeybekçi: Faiz oranları düşürülmeli!

Faizlerin hâlâ yüksek olduğunu ifade eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Türkiye'de yatırım yapılmasını zorlaştıran faiz oranlarının aşağı düşürülmesi gerektiğini kaydetti.

Nihat Özdemir: Halka arz için gerekli zaman ve şartı bekliyoruz!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, "İnşaat ayrıldığında, turizm dahil çimento ve enerjide halka arza hazırız. Gerekli zaman ve şartı bekliyoruz." dedi..

Nihat Özdemir: Faizlerin yüksekliği yatırımı önlüyor!

Limak Holding Başkanı Nihat Özdemir, yüksek faizlerin yatırımın önünde engel olduğunu belirterek, "İşsizliğe çare ancak yatırımla olabilir. Bu nedenle işadamı olarak faizlerin düşmesini destekliyoruz" dedi.

Nihat Zeybekçi: Faiz indiriminde korkak davrandık!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Merkez Bankasının faiz politikasına ilişkin, "Faiz indiriminde korkak davrandık. Gereksiz şekilde bu ülkenin ekonomisinin bu maliyete katlanmasına sebep olduk" dedi.

Nİ Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nİ Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 9 Şubat 2015'te 160 bin TL sermaye ile, Kağıthane'de, Nihat Bozkurt Müdürlüğü'nde kuruldu.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerin elinden tutacağız!

Nihat Zeybekci, "Köprü inşaatının İngiliz müteahhitlere verilmesi. Biz de hükümet olarak müteahhitlerin elinden tutacağız, tüm dünyadaki projeleri tek tek kovalayacağız." dedi.

Nihat Aslantaş: Konutta trend az maliyetle konforlu yaşam!

Büyük kentlerde yükselen modern konut kulelerinde, daha az maliyetle konforlu yaşamı yakalamak isteyenlerin ilgisi, küçük konutlara talebi artırıyor. Azel Gayrimenkul Mali ve Finans Danışmanı Nihat Aslantaş, “Daha az maliyetle konforlu yaşamak isteyenler

Nihat Sazlıgöl kimdir?

Uşak Sivaslı Belediye Başkanı Nihat Sazlıgöl kimdir? Nihat Sazlıgöl, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nihat Sazlıgöl, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Nihat Sazlıgöl..

Nihat Zeybekci: Faizler derhal inmeli!

Nihat Zeybekci katıldığı bir televizyon programında faizlerle ilgili konuştu. Zeybekci, "Türkiye'nin derhal faiz indirimleri görmesi lazım. Enflasyon beklentisi yüzde 5'ler seviyesinde faizlerde de yüzde 6 seviyesi inebileceğimiz yeri gösterir" dedi.

Nihat Zeybekci: Müteahhitlerimiz cari açığı azaltıyor!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türk müteahhitlik sektörünün 2014 yılını da başarılı bir şekilde tamamladığını. 2014 yılında yurtdışında 22.5 milyar dolarlık proje üstlendiğini belirtti.

Nihat Zeybekci: Sath-ı ticaret ve ekonomi vardır!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, " Ticaret ve ekonomide de hatt-ı ticaret ve ekonomi yoktur, sath-ı ticaret ve ekonomi vardır. Bu satıh da bütün dünyadır " dedi.

Nihat Zeybekci: Türkiye 2014'te ihracatta tarihi bir rekor kırdı!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci 2 Ocak 2014'teki TİM toplantısında, 2013'ün ihracat rakamlarıyla ilgili manzaranın parlak olmadığını, aşağıya doğru birkaç yüz milyon dolarlık düşüş olan ihracat rakamlarını kamuoyuyla paylaştıklarını belirtti.

Nihat Bozkurt Haberi

Nihat Bozkurt

Nİ Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 160 bin TL sermaye ile 9 Şubat 2015'te, Nihat Bozkurt Müdürlüğü'nde kuruldu.


Nİ Yapı İnşaat Dekorasyon Gıda Nakliyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel,motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak,satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek.  2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,...