25 / 04 / 2024

Nihat Çiftçi Şanlıurfa yatırımları 2016

Nihat Çiftçi Şanlıurfa yatırımları 2016

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi Şanlıurfa'da bulunan 13 ilçe de alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin plan ve programlar çerçevesinde gerçekleştiğini belirtti.

Şanlıurfa'daki kalıcı konutlar için ilk kazma bugün vuruldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Şanlıurfa'nın Birecik ve Eyyübiye ilçelerinde kalıcı konutların yapımına başlandığını açıkladı.

Kuveytli dernek Şanlıurfa'da 3 okul yapacak!

Kuveyt merkezli Necat Yardım Derneği, Şanlıurfa'da 12 derslikli lise, sekizer derslikli birer ilkokul ve ortaokul ile 1 halı saha inşa edecek.

Şanlıurfa'da 3.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Viranşehir Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan gayrimenkulü 3 milyon 228 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi'nde son durum!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, 11 Nisan Külliyesi'nde incelemeler yaptı.

Şanlıurfa'daki tarihi evler restore edildi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, kentte restorasyon çalışmaları tamamlanan tarihi evleri yerinde inceledi.

Şanlıurfa Bozova Otogarı'nın projesi hazırlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Bozova Otogar ve İtfaiye İstasyonu projelerinin hazır olduğunu müjdeledi.

Şanlıurfa 11 Nisan Külliyesi tamamlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, inşaatı süren 11 Nisan Külliye'sindeki çalışmaları yerinde inceledi.

Şanlıurfa Büyükşehir hizmet binası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi BELSAN Genel Müdürlüğü tarafından inşaatı tamamlanan hizmet binasının açılışı yaptı.

2018 Şanlıurfa Harran'ın yatırım yılı olacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Harran’da hayata geçirilen kültür merkezi, otogar, semt pazarı ve otopark projelerinde incelemelerde bulundu.

Şanlıurfa'ya hafif raylı sistem müjdesi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Şanlıurfa Hafif Raylı Ulaşım Projesi için EurAsia Strategies ve Çin Firması CAMC Mühendislik yetkilileri ile görüştü.

Şanlıurfa Fuar Merkezi açıldı!

Şanlıurfa’da yıllardır büyük bir eksiklik olarak değerlendirilen ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nin önemle üzerinde durduğu Fuar Merkezi'nin açılışı yapıldı. 

Şanlıurfa Fuar Merkezi 11 Nisan'da açılacak!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği fuar merkezinin inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanında incelemeler yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Peygamberler şehrimiz Şanlıurfa'mız Allah'ın izni ile bölgenin bir numaralı şehri olacaktır" dedi.

Şanlıurfa Fuar Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatına başlanılan fuar merkezi inşaatı hızla yükseliyor. Fuar alanını inceleyen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, "Fuar merkezi Şanlıurfa'ya bir canlılık getirecek ve ekonomiye büyük bir katkı sunacak" dedi.

Nihat Çiftçi Şanlıurfa yatırımları 2016 Haberi

Nihat Çiftçi Şanlıurfa yatırımları 2016


Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerini, yatırımlarını ve kentin turizm değerlerini anlattı.


Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin şehir genelinde yaptığı ve yapacağı çalışmaları anlatan Başkan Çiftçi, Şanlıurfa'da bulunan 13 ilçe de alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin plan ve programlar çerçevesinde gerçekleştiğini belirtti.


DEV PROJELER DEVAM EDİYOR


Büyükşehir Belediyesinin Şanlıurfa genelindeki çalışmaları ve hayata geçirdikleri dev projeleri anlatan Başkan Çiftçi "Şanlıurfa'mızın 1 milyon 892 bin nüfusuyla Türkiye'de 8. Büyükşehir olarak yer alıyor. Dolayısıyla 12 bin yıllık kadim geçmişiyle Peygamberler şehrine hizmet etmekten onur duyuyoruz. Çok büyük hizmetleri hedeflemiş bulunmaktayız. GAP Bölgesinin başkenti olan Şanlıurfa'mızın tarihi mirasına sahip çıkmak için çalışıyoruz. Su Sporları Kayak Merkezi (SUKAY) şuan inşaat aşamasında. Türkiye'nin en genç ili olan Şanlıurfa'mızı haziran ayında su ile buluşturacağız. Büyüyen ve...