28 / 03 / 2024

nihat dönmez kitapları

nihat dönmez kitapları

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ve Kutay M. Dönmez'in Konut Siteleri Yönetimi kitabı çıktı...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Bakan Dönmez açıkladı! Müjde yolda

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, petrol keşiflerine ilişkin önemli açıklamalar yaptı. Doğu Karadeniz'de petrol müjdesi gelebilir.

Enerji Bakanı Dönmez’den flaş bir açıklama geldi: ‘Doğal gaz borcu ertelendi’

Enerji Bakanı Fatih Dönmez, ithal doğal gaz için Rusya'ya yapılacak ödemelerin ertelendiği iddiasını yanıtladı. İddiaları doğrulayan Dönmez, "Rusya'dan ithal gazda belli bir rakamın üzerinde ödemelerin ertelenmesi hususunda mutabakat sağlandı" şeklinde konuştu.

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Cemalettin Dönmez'den depreme dayanıklı yapılar için 'Şili formülü' önerisi!

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü (İYTE) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cemalettin Dönmez yaptığı açıklamada depreme dayanıklı yapılar için perde duvar kullanımının önemine değindi. 

Bakan Dönmez resmen açıkladı! Karadeniz gazının evlere geleceği tarih belli oldu!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Filyos Doğal Gaz İşleme Tesisi'nin açılış tarihini açıkladı. İşte Karadeniz gazının evlere geleceği tarih...

Bakan Dönmez duyurdu! Fatura tahsilatları ertelenecek

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Türkiye'yi yasa boğan Kharamanmaraş depreminin ardından bölgede elektrik ve doğal gaz faturalarının tahsilatının erteleneceğini bildirdi.

Bakan Dönmez’den yeni açıklama geldi! Doğal gazda yeni bir müjde daha!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, sanayinin kullandığı doğal gaza yüzde 13 ila 16 indirim yapıldığını hatırlatarak, “Eğer fiyatlarda düşüş seyrederse mart ayı içerisinde de bir indirim olabilir." dedi.

Doğal gazın ardından bir indirim de elektrikte! Bakan Dönmez müjdeyi verdi!

Uzun süredir yüksek olan elektrik faturalarıyla ilgili vatandaşı çok sevindirecek müjdeli bir haber geldi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, şubat itibarı ile toptan elektrik fiyatlarında yüzde 15 ila 16 arasında bir gerileme olabileceği müjdesini verdi.

Doğal gaz fiyatları ucuzlayacak mı? Vatandaşlara ücretsiz gaz verilebilir mi? Bakan Fatih Dönmez açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Habertürk'te yayınlanan bir canlı yayına konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Karadeniz gazı ne zaman geliyor? Bakan Dönmez tarih verdi!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Karadeniz gazının ne zaman kullanıma sunulacağına yönelik sorulara açıklık getirdi ve o tarihi verdi.

Türkiye petrol üretiminde sıçrama yaptı! Bakan Dönmez  müjdeyi verdi!

Petrol üretimine ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 100 bin varil petrol hedefine yaklaşıldığı açıklamasında bulundu.

nihat dönmez kitapları Haberi

nihat dönmez kitapları

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez ve Kutay M. Dönmez'in Konut Siteleri Yönetimi kitabı çıktı.

Nihat Dönmez

Piyasada, site yönetimlerine ilişkin yazılmış kitapların çoğu sadece, Kat Mülkiyeti Kanununun maddelerini sıralayan hukuk dili ile oluşturulmuş çalışmalar. Oysa site yönetimi yalnızca hukuki değil aynı zamanda mali,idari,sosyal tabanlı, tüzel kişiliksiz organizasyonlar.

Site yönetiminin temeli komşuluk hukukudur, site yönetimi ne zaman ki adli hukukun içine itelenirse, engin denize sürüklenmiş olur ve site yaşam kültürü, komşuluk hukuku ortadan kadar ve en temel insanlık ihtiyacı olan ikamet de huzursuz bir ortamda yapılmak zorunda kalınır.

Aynı zamanda , siteler çok sahiplilikten dolayı, çok da sahipsizdir. Oysa siteleri kişiler değil mevzuatlar yönetir, kişiler sitelere ancak ve sadece hizmet edebilir. İşte, İngilizce ve Rusça KMK metnini de içeren bu kitap, temel...