26 / 04 / 2024

Nil Karaibrahimgil taşındı mı

Nil Karaibrahimgil taşındı mı

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak eviyle vedalaştı.

Nil Karaibrahimgil eviyle vedalaştı!

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram hesabından paylaşarak eviyle vedalaştı.

Kentsel dönüşüm bitmeden inşaat halindeki daireye taşındı!

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi'ndeki evinden, dönüşüm nedeniyle başka yere taşınan daire sahiplerinden Mustafa Engininsan, kirayı ödeyemeyince inşaat halindeki evine taşındı...

Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Efe Towers'a taşındı!

Bursalı Egemenoğlu Hukuk Bürosu, Nilüfer'deki Efe Towers ofisine taşındı.Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de açılışa katılanlar arasında.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu İstanbul'a taşındı!

BDDK inşaatı devam eden binasının tamamlanmasını beklemeden İstanbul'a taşındı. Kurum içinde ki tartışmalara rağmen BDDK bu hafta başından itibaren İstanbul'a taşınarak mesaiye başladı.

Ezgi Asaroğlu ve Keremcem aynı eve taşındı!

Güzel oyuncu Ezgi Asaroğlu ile Keremcem aşkı, evliliğe gidiyor. Yakışıklı oyuncu, her ne kadar ikinci kez evlenmeye sıcak bakmadığını söylese de güzel aşkıyla aynı eve taşındı.

Ankapark'taki durdurma kararı yargıya taşındı!

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nden yapılan açıklamaya göre, Atatürk Orman Çiftliği arazisine mahkeme kararlarına rağmen yapılan Ankapark'ta Ankara 5. İdare Mahkemesi'nin ve Danıştay 14. Dairenin verdiği yürütmenin durdurulması kararı yargıya taşındı.

Adana Adli Tıp Şube Müdürlüğü ana hizmet binasına taşındı!

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Adana Grup Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Adli Tıp Şube Müdürlüğü, daha hızlı ve etkili hizmet verilmesi amacıyla ana hizmet binasına taşındı.

Bursa projeleri MIPIM'le uluslararası arenaya taşındı!

89 ülkeden 4 bin 800 yatırımcı ve 25 bin civarında ziyaretçiye evsahipliği yapan MIPIM Fuarı'nda, hem Bursa'nın önemli projeleri uluslararası arenaya taşındı hem de yatırama uygun bir şehir olduğu dünyanın önemli yatırımcılarına gösterildi.

Beylikdüzü İnnovia 2'deki aidat krizi mahkemeye taşındı!

Beylikdüzü'nün en büyük sitelerinden İnnovia 2'deki aidat krizi büyüyor! Site yönetiminin yaptığı yüksek zam ve toplu para talebi sonrası konu mahkemeye taşındı. Bilirkişi heyeti çarpıcı tespitlerde bulundu.

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı!

Demet Akalın Hadımköy'deki evinden taşındı. Hadımköy’deki evinden taşındığını açıklayan şarkıcı Akalın, esprili bir dille “Arkadaşlar oradan taşındım. Köyden indim şehre vallahi” dedi.

Eskişehir Odunpazarı kentsel dönüşüm ofisi taşındı!

Odunpazarı Belediyesi tarafından Küçük Sanayi Sitesinde esnaflık yapan vatandaşı bilgilendirmek amacıyla oluşturulan "Kentsel Dönüşüm Ofisi" yeni yerine taşındı.

Mesa Çamlıca Evleri'nin terk alanları meclise taşındı!

Üsküdar Kısıklı Mahallesi Bağlar Yolu Caddesi'nde bulunan 42 bin 500 m2 alana inşa edilen Çamlıca Mesa Evleri ile ilgili tartışma Büyükşehir Meclisine taşındı.

Gecekondu kültürü TOKİ Konutları'na taşındı!

Gecekondudan TOKİ sitelerine taşınan ailelerin sosyal ve kültürel durumlarını araştıran Prof. Dr. Tahire Erman, sonuçları kitap haline getirdi. Erman’ın tespitlerine göre gecekonduda erişte kesme gibi kapı önü etkinlikleri siteye taşındı.

Nil Karaibrahimgil taşındı mı Haberi

Nil Karaibrahimgil taşındı mı

Şarkıcı ve söz yazarı Nil Karaibrahimgil taşınmak üzere olduğu evinin fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı. 


NTV'de yer alan habere göre, Karaibrahimgil şu satırları paylaştı: "Bu ev ilk ofisti. Yarısı evdi, yarısı ofis. Burası ev değil derdim. Tam bir ofis de değildi. ‘Yarı ev yarı ofis olur mu canım’ gibi bir yerdi işte. Neden olmasın? diye sormayı çok seven birisine aşıktım. Ve o da evi ortadan ikiye bölmüştü. Dört katı birden üstelik, sanki binayı tepesinden bir plakayla böler gibi bölmüştü. Ofisten geçip eve giriyordun. Evin içi yabancılarla doluydu, benim gibi mahremiyetine düşkün biri için çekilir şey değildi. Yemekleri yapan bir yardımcı vardı evde. Onunla pek göz göze gelmezdik. Böyle geçti bir iki yıl. Ön kapıdan ofis arka kapıdan...