26 / 04 / 2024

Nilgün Keleş lojistik

Nilgün Keleş lojistik

2014 yılında gerçekleşen 2 milyar dolarlık inşaat malzemeleri ihracatı lojistik sektörünü hareketlendiriyor. Bu hareketlenme 2015 yılında da devam edecek.

Ayda 120 bin TL kira verilir mi? Veren ne iş yapıyor?

Sosyal medya fenomeni Nilgün Tap, X sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile aylık 120 bin TL kira ödeyenlerin kim olduğunu sordu.  İşte Nilgün Tap'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yanıtlar...

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinç Güler tarafından kuruldu.

Caney İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Caney İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Dereli tarafından kuruldu.

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bozdmr Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Berkay Özdemir tarafından kuruldu.

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Bialar İnşaat Lojistik Temizlik Reklam Otomotiv Limited Şirketi Ümraniye'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Yeliz Kanbur tarafından kuruldu.

Mirana İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirana İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Turgay Uzunyayla tarafından kuruldu.

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kora İnşaat Lojistik Oto Yedek Parça Elektronik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Ali Çimen tarafından kuruldu.

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Bakim Yapı İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 1.000.000,00 TL sermaye bedeli Onur Baki Aşçı tarafından ile kuruldu.

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Magiç İnşaat Lojistik Otomotiv Elektrik Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Umut tarafından kuruldu.

Pdr Yapı İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pdr Yapı İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Padır tarafından kuruldu.

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Masal Grup İnşaat Lojistik Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Baran Aladağ ve Mahmut Balande ortaklığında kuruldu.

Nilem İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nilem İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Demir tarafından kuruldu.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Nilgün Keleş lojistik Haberi

Nilgün Keleş lojistik

Türkiye yapı sektörünün 2015 yılındaki yeni pazarlara açılma hedefi lojistik sektöründe olumlu karşılandı. Üretim değeri 50 milyar dolar, ihracatı 21,8 milyar dolar, ithalatı ise 10,4 milyar dolar olan inşaat malzemeleri sanayi, 2014 yılında 2 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdi. 


2015 yılında yeni pazarlara açılma hedefi olan Türkiye yapı sektörünün lojistik sektörünü yakından etkileyeceğini söyleyen Sertrans Logistics CEO’su Nilgün Keleş konuyla ilgili; “Cumhuriyetin 100’üncü yılında dünyanın 10’uncu, Avrupa’nın 3’üncü büyük ekonomisi olmayı hedefliyoruz. Ekonominin lokomotif sektörlerinden biri olan yapı ve inşaat, beraberinde pek çok sektörü de etkiliyor. Bunlardan biri de doğal olarak lojistik sektörü… İthalat ve ihracatta doğru bir lojistik yönetimi büyük bir önem taşıyor dolayısıyla yapı sektörü,  ihracat, ithalat,  depolama ve yurtiçi-yurtdışı dağıtım hizmetlerine her geçen gün daha fazla ihtiyaç duymaktadır....