19 / 04 / 2024

nilüfer İbrahim Yazıcı Stadyumu son durum

nilüfer İbrahim Yazıcı Stadyumu son durum

Nilüfer Belediyesi tarafından Türk sporuna kazandırılacak olan İbrahim Yazıcı Stadyumu’ndaki çalışmalarda sona gelindi.

Bursa Nilüfer'de 1.4 milyar TL'ye icradan satılık elektrik üretim santrali!

T.C. Bursa 7. İcra Dairesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Minareli Çavuş Mahallesi'nde yer alan elektrik üretim santralini 1 milyar 388 milyon 375 bin 367 TL'ye satıyor...

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor...

Bursa Nilüfer'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

T.C. Bursa 1. Satış Memurluğu, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Ürünlü Mahallesi, 2701 ada 60 parselde yer alan tarlayı 10 milyon 646 bin 976 TL'ye satıyor.

Nilüfer'den AVM’lerin açılmasına tepki!

Şarkıcı Nilüfer Yumlu, vaka ve ölüm sayılarının yeniden artması üzerine AVM'lerin açılmasına tepki gösterdi.

Bursa İbrahim Yazıcı Stadyumu açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin hayata geçirdiği, Türkiye’nin örnek tesisi İbrahim Yazıcı Stadyumu, Bursaspor’un merhum başkanı İbrahim Yazıcı’nın ölüm yıl dönümünde hizmete açılacak.

Bursa Nilüfer'de 4.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

T.C. Bursa 2. Sulh Hukuk Mah. Satış Memeurluğu, Bursa Nilüfer'in Çalı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 30 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 405 bin 976 TL olarak belirlendi.

Nilüfer İbrahim Yazıcı Stadyumu’nda sona gelindi!

Nilüfer Belediyesi tarafından Türk sporuna kazandırılacak olan İbrahim Yazıcı Stadyumu’ndaki çalışmalarda sona gelindi.

Türkiye'nin ilk yazıevi Bursa Nilüfer'de açıldı!

Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, arkasında büyük bir kültür ekibinin bulunduğu Türkiye'nin ilk yazıevi olma özelliğini taşıyan Göl Yazıevi'ni anlattı.

Bursa Nilüfer fark yaratacak projelerle buluşacak!

Kentin sosyal, kültürel ve spor hayatına yeni projelerle katkı koyacak olan Bursa Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu, Cimnastik Salonu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

Bursa Nilüfer Sitesi için ruhsat alındı mı?

Nilüfer’de yıkılan ve yeniden inşaatı için müteahhitle sözleşme yapan Nilüfer Sitesi’nin izni davalıktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe dün"Nilüfer Sitesi, ruhsatı aldı” diyordu... İşte Serkan İnceoğlu'nun Bursa Hakimiyet Gazetesi'ndeki yazısı:

TOKİ Bursa Nilüfer 1.201 konut ihalesi bugün yapılacak!

TOKİ Bursa Nilüfer 1.201 adet konut (+13 kapıcı dairesi), 3 adet camii ve 3 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bursa Nilüfer bin 161 konut ihalesi 29 Şubat'ta!

TOKİ Bursa Nilüfer bin 161 adet konut (+13 kapıcı dairesi), 3 adet camii ve 3 adet büfe inşaatları ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 29 Şubat 2016 tarihinde gerçekleşecek.

Nilüfer'de kentsel yenileme anlayışı örnek olacak!

Nilüfer Belediyesi 2016 yılında hayata geçireceği yeni projelerle kenti geleceğe taşıyacak. Nilüfer Belediyesi yeni yılda Huzurevi, Karaman Dernekler Yerleşkesi, İbrahim Yazıcı Stadyumu gibi dev yatırımları halkla buluşturacak.

nilüfer İbrahim Yazıcı Stadyumu son durum Haberi

nilüfer İbrahim Yazıcı Stadyumu son durum

Nilüfer Belediyesi tarafından Türk sporuna kazandırılacak olan İbrahim Yazıcı Stadyumu’ndaki çalışmalarda sona gelindi. 


Futbolun yanı sıra bir çok branşa da hizmet verecek olan stadyumda incelemelerde bulunan Başkan Mustafa Bozbey, “Bu stadyum çevre dostu bir projedir. Stadyumun aydınlatmasını güneş enerjisi sistemiyle yapacağız. Yağmur suyunu depolayıp, sulama alanlarında kullanacağız” dedi. Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan ve Bursaspor’a tarihindeki ilk Süper Lig şampiyonluğunu getiren merhum İbrahim Yazıcı’nın adının verildiği stadyumun çalışmalarında sona gelindi. Çim serme işleminin tamamlandığı stadyumda, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  ilgili müdürlerle birlikte teknik incelemede bulundu.


Bozbey: Bursa önemli bir tesis kazanacak

Nilüfer Belediyesi İbrahim Yazıcı Stadyumu’nun yakın süre içinde tamamlanacağını belirten Başkan Bozbey, “Bu tesis, Nilüfer’de çok önemli bir eksiği gidermiş olacak” dedi. Tribünlerde koltukların montajına başlanacağını söyleyen Bozbey, “Stadyumun faaliyete geçmesiyle...