26 / 04 / 2024

nilüfer özgür yapı yangın

nilüfer özgür yapı yangın

Bursa Nilüfer'de bulunan 3 bloklu sitede yangın çıktı...

Bursa Büyükşehir, Nilüfer'de 4 arsa satacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 19 Nisan 2023 tarihinde yapılacak.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi ilçe genelinde kaçak yapıları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak Yaylacık Mahallesi’nde inşa edilen kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdi.

Nilüfer Belediyesi'nden 2 yeni spor tesisi yatırımı!

Bursa'nın Nilüfer İlçesi Alaaddinbey Mahallesi’nde yapımı devam eden spor tesislerini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem; “Türkiye’ye örnek olacak iki yeni spor tesisini daha Nilüfer’e kazandırmanın heyecanı içindeyiz” diye konuştu.

Trend GYO, Nilüfer'deki yeni projesi için yapı ruhsatı aldı!

Trend GYO, Bursa Nilüfer'de 6 bin 329 metrekare büyüklüğündeki 7561 ada 2 numaralı parsel de kayıtlı arsa üzerinde kat karşılığı "Konut ve Ticari" alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla yapı ruhsatı alındı.

Nilüfer'de kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehirde yükselen kaçak yapılarla ilgili mücadeleyi hızlandırıyor. Özellikle tarım alanlarında inşa edilen kaçak yapılar, hukuki süreç ve uyarılardan sonra tek tek yıkılıyor.

Bursa Nilüfer'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi'nde kaçak yapıların yıkılmasıyla ilgili alınan karar ile Nilüfer Belediye Encümeni de, belirlenen binaların yıkımı gerçekleşti.

TOKİ Bursa Nilüfer projesinin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Nilüfer projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Nilüfer İrfaniye 246 konut ihalesi 21 Ağustos'ta!

TOKİ Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ihalesi 21 Ağustos 2019 yapılacak...

Bursa Nilüfer'deki kaçak bina yıkılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer ilçesindeki Atapark alanına imar planında park olan yere ruhsatsız olarak yapılan binanın yıkımına başladı.

ONAG Nilüfer Ataşehir lüksü vaad ediyor!

ONAG Yapı, İzmir'in en hızlı gelişen bölgesinde Nilüfer Ataşehir'i hayata geçiriyor. Yaşamın Eylül'de başlayacağı projede tüm malzemeler en lüks segmentte kullanıldı..

Nilüfer'de 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru!  

İnşaat sektöründe yaşanan ekonomik kriz nedeniyle evlerini yenilemek isteyen ve bunun için müteahhitlerle anlaşan Nilüfer halkı, umduğunu bulamadı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde 80 sitede yaşayan 5 bin kişi kentsel dönüşüm mağduru oldu.

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Bursa Nilüfer 2019 projesi nerede? TOKİ Bursa Nilüfer fiyatları ne kadar? TOKİ Bursa Nilüfer kurası ne zaman? TOKİ Bursa Nilüfer başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Bursa Nilüfer 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Nilüfer Özlüce'de cephe sağlıklaştırma çalışması yapılacak!

Nilüfer Belediyesi’nin hazırladığı yeni projeyle Özlüce Abdi İpekçi Caddesi üzerindeki işletmeler, cephe sağlıklaştırması yapacak. 

nilüfer özgür yapı yangın Haberi

nilüfer özgür yapı yangın


Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde bulunan 3 bloklu sitede çıkan yangın paniğe yol açtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale...