25 / 04 / 2024

nilüferde 600 tapu dağıtımı

nilüferde 600 tapu dağıtımı

Nilüfer Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi gelişim alanında 1/1000 ölçekli imar planı kapsammda yapılan çalışmalar tamamlandı.

Yabancılar 2021'de Türkiye'den 68 bin 600 gayrimenkul aldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Mehmet Zeki Adlı, yabancıların 2021'de Türkiye'den 68 bin 600 gayrimenkul aldığını belirtti. Konuyla ilgili açıklamalar yapan Adlı, en çok tercih edilen bölgeleri de açıkladı.

Tapu fırsatçılarına paranızı kaptırmayın!

Konut kredi faizlerinin düşmesiyle tapu müdürlükleri önünde uzun kuyruklar oluştu. Bu durumdan yararlanmak isteyen bazı emlakçılar ve iş takipçileri, tapuda erken randevu alacağı vaadiyle e-devlet şifresi ve 600 lira karşılığında erken randevu vaadinde bulunuyor.

Central Balat projesine ne olacak?

Nilüferde, Çevre Otoyolu'nun Mudanya Karayoluyla birleştiği kavşakta'Central Balat'adıyla yapılmak istenen kule konut projesi, en yüksek yapı unvanı alacak.

Bursa Teknosab, 600 milyon TL'lik altyapı ihalesine çıkıyor!

35 avukat çalıştı, 4 bin kişiden tapu alındı, Türkiye’nin ilk Teknosab’ında 200 milyon liralık kamulaştırma tamamlandı. Sıra 600 milyon liralık altyapı ihalesinde.

Marka Rezidans ve AVM'de 1 ayda 35 milyon TL'lik satış!

Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer'deki Marka Rezidans ve AVM projesinin inşası 2017'de tamamlanıyor. Satışların devam ettiği projede, 1 ayda 35 milyon TL'lik ciro yapıldı Sur Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Sur Yapı'nın Bursa Nilüferde bulunan Marka Rezidans ve AVM projesinde sona yaklaşıldı.

Nilüfer'de 600 hak sahibi tapularına kavuştu!

Nilüfer Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi gelişim alanında 1/1000 ölçekli imar planı kapsammda yapılan çalışmalar tamamlandı.

tapu.com'dan Bursalılar'a 8 altın fırsat!

Emlak ve gayrimenkul pazarında dengeleri değiştiren tapu.com; Bursa’nın Nilüfer, Gemlik, İnegöl, Yıldırım ve Yenişehir ilçelerinde yer alan, her biri yetkili makamlardan alınan değerleme raporuna sahip, altın değerinde 8 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Nilüfer Ortanca Parkı açıldı!

hsaniye Mahallesi’ndeki 5 bin 600 metrekarelik alanda yapılan Ortanca Parkı ve Koşu Yolu hizmete açıldı. İhsaniye Mahallesi’ne nefes aldıracak parkın açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı

Tugay İnşaat Nilüfer ve Osmangazi'ye konut yapacak!

Tugay İnşaat sahipleri Halim Balıkçı ve Tugay Köse, konut üretiminde yatırımlara hız kesmeden devam ettiklerini, Nilüfer ve Osmangazi İlçeleri'nde de 200 daire ile 600 daire arasında nitelikli konut projeleri kurgulayacaklarını açıkladı.

Nilüfer'de tapu sevinci!

Uygulama sonucunda yeni imara açılan Nilüfer İrfaniye Mahallesinin yerleşik alanı korunarak, konut gelişme alanları, yapılaşmaya uygun hale getirildi. Çalışma sonucunda mahalle sakinlerine tapuları da verildi.

Sur Yapı Bursa Nilüfer projesinin ilk görselleri!

Sur Yapı Bursa Nilüfer projesinin ilk görselleri emlakkulisi.com'da yayınlanıyor. Ön taleplerin toplandığı Sur Yapı Bursa Nilüfer projesi 600 daire, 120 ticari birim ve 100 ofisten oluşuyor...

Sur Yapı Bursa Nilüfer'de 600 konutluk karma proje inşa edecek!

Sur Yapı Nilüfer'de 600 konutluk karma proje inşa edecek. Sur Yapı'nın Bursa Nilüfer projesi 35 bin 872 metrekare alanda 600 konut, 120 dükkan ve 100 ofisten meydana geliyor...

Kumova Adres Balat'ta 600 bin liraya! 2013'te teslim!

Nilüfer Adress Balat'ta fiyatlar 600 bin lira ile 665 bin lira arasında değişiyor, proje kapsamında yer alan konutların Aralık 2013'te teslim edilmesi planlanıyor

nilüferde 600 tapu dağıtımı Haberi

nilüferde 600 tapu dağıtımı

Nilüfer Belediyesi tarafından Yaylacık Mahallesi gelişim alanında 1/1000 ölçekli imar planı kapsammda yapılan çalışmalar tamamlandı. Toplam 120 hektar alanda yapılan imar uygulaması sonucu bölge yapılaşmaya uygun hale getirildi. 600 tapu Nilüfer Belediye Başkam Mustafa Bozbey tarafından hak sahiplerine dağıtıldı. 



Nilüfer Belediye Başkam Mustafa Bozbey, "Yaylacık sakinleri uzun süredir bu günü bekliyordu. Arzumuz, vatandaşlarımızın resmi tapularıyla ruhsatlı inşaat yapmaları ya da arazilerini farklı şekilde değerlendirmelerini sağlamaktı" dedi. Mustafa Bozbey, vatandaşlardan tapu harcı almayacaklarını dile getirdi. 


Bursa...