28 / 03 / 2024

Nimetullah Kaya açıklamaları

Nimetullah Kaya açıklamaları

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, deprem bilincinin artışına katkı sağlanmasının amaçlandığı 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında önemli açıklamalar yaptı.

Aykut Kaya: Kira bedelleri 1 yılda yüzde 109 arttı! 

İYİ Parti Antalya Milletvekili Aykut Kaya, emekli maaşlarının hayat pahalılığı karşısında düşük kalmasına ve kiralık konutlarda yaşanan artışa ilişkin açıklamalarda bulundu. İşte Kaya'nın o açıklamaları...

Deprem şiddetiyle ilgili açıklamalar halka korku salıyor diyen Deprem profesörü Ahmet Ercan'ı terleten yorumlar!

Deprem şiddetiyle ilgili yapılan açıklamaların halka korku salmaktan başka bir yararı olmadığını söyleyen deprem profesörü Ahmet Ercan'a takipçilerinden öyle yorumlar geldi ki, deprem profesörünü köşeye sıkıştırdı.

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nden indirim çağrısı: Yüzde 40'a varan indirimler iç pazarda uygulanmalı!

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, fiyatların makul seviyeye düşmesiyle daha çok vatandaşın yurt içinde tatile çıkma imkanı yakalayacağına dikkat çekti. İşte Bağlıkaya'nın açıklamaları...

Japon deprem uzmanları Denizli'de! Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın!

Denizli'ye gelen Japon deprem koordinasyon uzmanları, incelemeler yaptı ve deneyimlerini paylaştı. Hemen bu son dakika açıklamalarına bakın...

İstanbul'da 7.3'ten büyük bir depremin olasılığı açıklandı! 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar!

Deprem uzmanları Türkiye'deki deprem riskli bölgeler için uyarılarını sık sık yeniliyor. Bu doğrultuda, beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. 3 deprem bilimciden çarpıcı açıklamalar geldi. 

Çiftçiler için açıklamalar peş peşe geldi hemen bakın! Yeni destek müjdesini kaçırmayın!

Hükümet yetkilileri  çiftçiler için oluşturmuş destek ödemeleri için açıklamalar Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapıldı. Destek ödemeleri hakkında açıklamalar  ard arda gelirken ayrıntılarda merak ediliyor.

SGK’dan gelen peş peşe açıklamalar herkesi korkuttu! Hizmet dökümünüzdeki 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor?

SGK’dan gelen açıklamalar bu süreçte sıkı takibe alındı. Eğer bu harfler e-Devlet'te varsa emeklilik süreleri uzamaya başlıyor. Hemen e-Devlet’ten kontrol etmeniz istendi.

Powell'ın açıklamaları sonrası Bitcoin'de gelişme! Yatırımcılar kara kara düşünüyor

Fed Başkanı Powell'ın 'şahin' açıklamaları sonrası Bitcoin 22.350 dolardan gece saatlerinde 22.010 dolara kadar düştü. Bu seviyeden gelen tepki alımlarıyla 22.000 doların üzerinde tutundu. İşte tüm detaylar...

Nimetullah Kaya: Depreme karşı en kesin çözüm nitelikli kentsel dönüşüm!

Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan'da meydana gelen, depremi hatırlatarak riskli binaların yenilenmesi sürecinde kentsel dönüşümün önemine değindi.

Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Türkiye'de meydana gelen peş peşe depremler vatandaşları tedirgin ediyor. Naci Görür'den yeni fay uyarısı! O bölgede depremler olacak! Peş peşe korkutan açıklamalar...

Bakanlıktan arka arkaya destek açıklamaları geliyor! Tam 500 TL verecek

Vatandaşlar Bakanlıktan yapılan destek açıklamalarından faydalanmak istiyor. Vatandaşın ilgisini çeken ödemeler hakkında htiyaç sahibi aileler bu kampanyalardan faydalanmak istiyor. İnternet aracılığı ile koşulları öğrenmek isteyen vatandaşlar haberimizi mutlaka okuyun.

Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, tüm imar aflarına karşı olduğuna dikkat çekti. Yeni imar barışı gelecek mi? Yasa teklifi Meclis'te bekliyor! Son dakika açıklamaları peş peşe geldi!

Nimetullah Kaya açıklamaları Haberi

Nimetullah Kaya açıklamaları

Deprem bilincinin artışına katkı sağlanmasının amaçlandığı 1-7 Mart Deprem Haftası kapsamında açıklamalar yapan Şua İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Nimetullah Kaya, depremden öte güvensiz binaların yüksek risk taşıdığını söyledi. Topraklarının yüzde 98’i deprem kuşağında olan Türkiye’de acilen yıkılıp yeniden yapılması gereken 7.5 milyon riskli konut bulunduğunu anımsatan Nimetullah Kaya, bina ömrünü uzatacak nitelikli yapıların inşa edilmesi gerektiğini söyledi. Ülkemizdeki milyonlarca konutta, binaların gücünü zayıflatan korozyonu önleyen su yalıtımı uygulamasının bile bulunmadığına değinen Kaya; mühendislik ve mimari açıdan teknik kurallara uygun şekilde projelendirilmiş, kaliteli malzemelerle ve doğru işçilikle üretilmiş binaların depremi riskli olmaktan çıkardığını belirtti. Türkiye’nin bir Yapı Yasası’na ve sağlıklı işleyen bir yapı denetim sistemine ihtiyacı olduğuna da değinen Nimetullah Kaya, vatandaşların da konut alırken her detayı sorgulamaları gerektiğini söyledi.