26 / 04 / 2024

nisbetiye on satılık daire

nisbetiye on satılık daire

Daire fiyatlarının 516 bin dolardan başlangıç gösterdiği Nisbetiye 10 projesinde teslimler 2013 yılının Ekim ayında gerçekleşecek...

İcradan ucuza satılık arsa ve daireler fiyatıyla şaşırtıyor!

Basın İlan Kurumu tarafından güncel olarak icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza ev almak isteyen on binlerce kişi icradan satılık ilanları yakından inceliyor.

DKY İnşaat DKY On satılık daireler!

DKY İnşaat DKY On satılık daireler 1,5+1 ve 2,5+1 şeklinde tasarlandı. İstanbul Kağıthane'de yükselen projede kredi ödemelerine teslimden sonra başlanıyor.

DKY On Rezidans Kağıthane satılık!

DKY On Rezidans Kağıthane satılık konut alanları 58 metrekareden başlıyor. Taksit ödemelerinin teslimden sonra yapıldığı proje 200 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Kağıthane DKY On satılık konut!

Kağıthane DKY On satılık konut teslimlerinin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanıyor. DKY İnşaat imzası taşıyan projenin 1.450 metrekarelik ticaret alanı bulunuyor.

DKY İnşaat DKY On satılık ev!

DKY İnşaat DKY On satılık ev büyüklükleri 58 metrekareden başlıyor. Yüzde 10 peşinatla daire sahibi olunabilen proje İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de inşa ediliyor.

Kağıthane DKY On Rezidans satılık daire!

Kağıthane DKY On Rezidans satılık daire fiyatları 482 bin liradan başlıyor. DKY On Rezidans projesinde 206 rezidans daire, ofis, otel ve ticari birimler yer alıyor...

Kağıthane DKY On Residence satılık!

Kağıthane DKY On Residence satılık daire fiyatları 450 bin liradan başlıyor. Kağıthane DKY On Residence projesi 200 milyon lira yatırımla inşa ediliyor...

DKY On Residence Kağıthane satılık!

DKY On Residence Kağıthane satılık 1+1,5 dairelerin fiyatları 450 bin liradan başlıyor. DKY On Residence Kağıthane'de daireler 2018 yılı Mart ayında teslim ediliyor...

DKY On Rezidans satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek olan proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. DKY On Rezidans satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi.

DKY On Kağıthane satılık daire!

DKY On Kağıthane satılık daire fiyatları 392 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2018 yılı Mart ayında gerçekleşmesi planlanan projede 10 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Kağıthane DKY On satılık daire!

Toplam 200 milyon TL yatırımla inşa edileceği proje 38 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilecek. Kağıthane DKY On satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı.

Kağıthane DKY On Evleri satılık!

Kağıthane DKY On Evleri satılık konut tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak tasarlandı. Konut, ofis ve ticaret alanından meydana gelen projede peşin ödeme yapıldığında yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Kağıthane DKY On satılık!

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçirilecek olan proje 200 milyon TL yatırımla inşa edilecek. Kağıthane DKY On satılık daire tipleri 1+1,5 ve 2+1,5 olarak dizayn edildi.

nisbetiye on satılık daire Haberi

nisbetiye on satılık daire

5 bin metrekare alana sahip Nisbetiye 10'da daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. ARB İnşaat imzası ile inşa edilen proje tek blok halinde yükseliyor.



Toplam 92 rezidanstan oluşan Nisbetiye 10 Residence'ta yer alan dairelerin alanları 88 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor. Projenin 4 katı ticari birimler için ayrıldı.


Teslimlerin Ekim 2013'te gerçekleşmesi planlanan Nisbetiye On'da konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi kullanabiliyor. Projenin mimarisinde Yüksek Mimar Turgut Toydemir imzası yer alıyor.


TEM Otoyolu'na, Boğaziçi Köprüsü'ne, D-100 Karayolu'na ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın mesafede konumlanan Nisbetiye On Residence'ta daire fiyatları 816 bin dolar ile  2 milyon 373 bin dolar arasında değişiyor.




Nisbetiye10 Rezidans'ın sosyal alanları arasında; aerobik salonu, buhar odası, yüzme havuzu, hamam, yoga salonu, sauna, pilates stüdyosu...