20 / 04 / 2024

Nisshin Seifun Turkey fabrikası

Nisshin Seifun Turkey fabrikası

Türkiye ve Japonya, Nisshin Seifun Turkey ortaklığıyla dünyaya ‘Made in Turkey’ damgalı makarna yedirecek.Fabrika ‘Yüzde 100 Türk Malı, Yüzde 100 İhracat’sloganıyla 2015’te faaliyete geçecek

Expo Turkey by Qatar kapılarını açtı!

Katar’ın başkenti Doha’da düzenlenen Expo Turkey by Qatar bugün başladı. Fuar ile iki ülke arasındaki ticaretin 2 katına çıkarılması hedefleniyor.

Expo Turkey by Qatar yarın açılıyor!

Katar ile Türkiye arasındaki ticaret hacmini iki katına çıkaracak Expo Turkey by Qatar Fuarı yarın kapılarını açıyor. 21 Nisan'da sona erecek fuara 80 işadamının katılması bekleniyor.

Astaş Holding, Expo Turkey by Qatar'a katılıyor!

Astaş Holding, 19-21 Nisan 2017 tarihleri arasında Katar’da düzenlenecek “Expo Turkey by Qatar” fuarında yeni proje ve yatırımlarını tanıtacak

Sinpaş, Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor!

Sinpaş, 300’den fazla Türk firması ve Körfez Bölgesi’nden 3000’den fazla iş adamını bir araya getirecek olan Expo Turkey by Katar 2017’ye katılıyor.

Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı!

Türkiye ile Katar arasındaki ekonomik potansiyeli harekete geçirmeyi hedefleyen Expo Turkey by Qatar için geri sayım başladı.

Strong Buıld Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Strong Buıld Turkey İnşaat Anonim Şirketi Mohammad Yasın Stanıkzaı ve Mohammad Shafı Stanıkzaı ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cityscape Turkey 2017 ertelendi!

23-25 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Cityscape Turkey 2017 ertelendi. İşte dataylar..

Cityscape Turkey 2017 yine kazandıracak!

İstanbul, Dünya’nın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape’e ikinci kez ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Cityscape Turkey 2017 Fuarı, İstanbul Kongre Merkezi’nde 23-25 Mart tarihleri arasında yapılacak. .

Expo Turkey by Qatar'a inşaat firmaları da katılacak!

Türkiye ile Katar arasında köprü oluşturacak Expo Turkey by Qatar'ın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Fuara, inşaat, gayrimenkul, turizm, enerji, çevre yönetimi, gıda, ulaşım ve mobilya gibi farklı sektörlerden 300 firma katılacak.

Cityscape Turkey 2017, 23 Mart'ta başlıyor!

Gayrimenkul sektörünün en prestijli küresel organizasyonlarından Cityscape ikinci kez Türkiye’ye geliyor. Cityscape Turkey, 23-24-25 Mart 2017 günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek .

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi kuruldu!

Trust Turkey İnşaat Makina İmalat Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün M. Abdelhakim Haskem Mohamed imzasıyla kuruldu.

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Gildemeister Turkey Solar Enerji Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Andre Kremer ve Fabıan Pjılipp Herr imzasıyla kuruldu.

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turkey Moon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 120 bin TL sermaye ile bugün Tamam Al-Turkmanı imzasıyla kuruldu.

Nisshin Seifun Turkey fabrikası Haberi

Nisshin Seifun Turkey fabrikası


Japon Nisshin Foods ve Nishin Seifun Grubu, Marubeni Corporation ve Nuh’un Ankara Makarnası ortaklığıyla hayata geçirilen Nisshin Seifun Turkey, ‘Made in Turkey’ damgalı makarnalarını tüm dünyaya ihraç edecek. Sincan 1’inci OSB’de kurulacak olan fabrikanın 2015’in bahar aylarında faaliyete geçmesi hedefl eniyor. İlk etapta yılda 18 bin tonluk üretim gerçekleştirmesi öngörülen tesisteki üretimin tamamı ihraç edilecek ve ürünlerde Türk buğdayı kullanılacak. Nuh’un Ankara Makarnası’nın ortaklarından olan Rifat Hisarcıklıoğlu, “Ürünlerimizin tamamını yurtdışına satacağız. Bir sloganımız var: Yüzde 100 Türk Malı, Yüzde 100 ihracat” dedi. 


Nisshin Seifun Turkey’nin kuruluş töreni Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları ve Japonya’nın Türkiye Büyükelçisi Yutaka Yokoi’nin katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda konuşan Babacan, bu yatırımın iki ülke arasındaki işbirliğinin ve Türkiye’ye duyulan güvenin...