26 / 04 / 2024

Nivo Ataköy iletişim

Nivo Ataköy iletişim

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Cathay Nivo Ataköy fiyatlar!

Cathay Nivo Ataköy fiyatları 405 bin TL'den başlayarak değişiyor. Nivo Ataköy projesi 2019 yılında teslim edilecek...

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy yabancıların radarında!

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy bulundukları konumlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Cathay Group Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Alper Tuğsuz, “Son satışımızı 8 bin 500 kilometre öteye gerçekleştirdik. Satış yaptığımız ülke sayısı ise 35’e ulaştı'' dedi.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy RecExpo'da görücüye çıkıyor!

Cathay Group, Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo’da Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerini tanıtacak...

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır!

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracınız hazır.. Dükkan ve mağazalarda kiracıyı hazır eden projede yüksek tavanlı cadde cepheli dükkanlar yer alıyor. 

Sinpaş Sefaköy iletişim!

Sinpaş Sefaköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilecek proje  Sefaköy ilçesinde, E5 Otoyolu'nun yanında yükselecek.

Nivo Ataköy’e Katar’dan yatırımcı geldi!

İstanbul’un cazibe merkezi lokasyonlarında geliştirdiği projelerle adından söz ettiren Nivo, Ataköy projesinde Katarlı Retaj Grup ile ortaklığa imza attı. 

Nivo projelerinde yüzde 25 indirime ek yüzde 5 indirim!

Gayrimenkul sektöründe başlatılan konutta yüzde 20 indirim kampanyasına destek veren Nivo, Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy projelerinde ilave yüzde 5 daha indirime gitti...

Zer Mecidiyeköy iletişim!

Zer Mecidiyeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ön satışları başlayan proje Ceylan İnşaat tarafından Mecidiyeköy’de hayata geçiriliyor. 

NEF Çekmeköy iletişim!

NEF Çekmeköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Nef Ormantepe 1.2 milyar TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. 

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim!

Ekizler İnşaat Portekiz Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 112 daire ve 13 ticari alandan meydana gelen projede 2+1 ve 3+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor.

Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy'de her eve bir araba!

CathayGroup imzası ile hayata geçirilen Nivo İstanbul ve Nivo Ataköy’den ev alanlara araba veriliyor. Nivo sakinleri, 24 aylık ev ödemeleri bitene kadar Intercity güvencesiyle araç sahibi olacak.

Kadıköy Merdivenköy iletişim!

Kadıköy Merdivenköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 500 daireden oluşacak projede konut ve ticaret alanları bulunuyor.

Nivo Ataköy nerede?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki, Nivo Ataköy nerede?

Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Cathay İnşaat imzası taşıyan Nivo Ataköy Evleri 2 blok şeklinde yükseliyor. Projede daire fiyatları metrekare bazında 10 bin TL'den başlıyor. Peki Nivo Ataköy ne zaman teslim?

Nivo Ataköy iletişim Haberi

Nivo Ataköy iletişim

220 konutluk lüks bir projenin şık mimarisi ve peyzaj alanı Nivo Ataköy, İstanbul’da hizmet ve ticaret sektörünün en yoğun olduğu hatta, Bahçelievler ve Bakırköy’ün keşisim noktasında bulunuyor. 

12 bin 800 metrekare proje arsası bulunan Nivo Ataköy'de 53 bin 800 metrekare inşaat alanı yer alıyor. Konut, ofis, mağaza ve otellerden oluşan projede bloklar 17 kattan meydana geliyor. 

Cathay İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de inşa edilen projede alanları  52 metrekare ile 145 metrekare arasında değişen 1+1 ve 2+1 şeklinde daireler dizayn edildi. 

Nivo Ataköy projesi Atatürk Havalimanı, E-5, TEM ve Basın Ekspres Yolu’na yakınlığıyla dikkat çekiyor. Metro ve metrobüs hatlarına komşu olan proje şehrin önemli noktalarına kısa sürede ulaşım imkanı sunuyor. 

Nivo Ataköy'de 2 yıl kiracı garantisi veriliyor. Projede satış süreci devam ediyor.


Nivo Ataköy...