27 / 04 / 2024

Nlogo istanbul ne zaman teslim edilecek

Nlogo istanbul ne zaman teslim edilecek

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler başlıyor.

Özyurtlar Nlogo Esenyurt ödeme koşulları!

Özyurtlar Nlogo Esenyurt ödeme koşulları kapsamında vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Konut ve ticari birimlerden oluşan projenin 2018 yılı Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor.

Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım!

Ödemelere göre vade farkı alınmayan projede daire tipleri stüdyodan 3+1'e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Özyurtlar Nlogo İstanbul ulaşım bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Nlogo İstanbul'da 48 ay 0 faiz kampanyasına yoğun ilgi!

Özyurtlar İnşaat'ın, Esenyurt'ta hayata geçirdiği Nlogo İstanbul projesi için düzenlediği peşin fiyatına '48 ay 0 faiz' kampanyası yoğun ilgi gördü. Bugüne kadar başarılı kampanyalarıyla yatırımcısının karşısına çıkan Özyurtlar, satışlarını ikiye katladı.

Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Nlogo İstanbul'da 2 bin 679 adet konut bulunuyor. Özyurtlar İnşaat imzası taşıyan proje vade farksız 48 ay taksit uygulanıyor. Peki Esenyurt Nlogo teslimleri ne zaman?

Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Dairelerin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta bulunuyor. Proje Atatürk Havaalanı’na 15 dakika uzaklıkta yer alıyor. Peki Özyurtlar Nlogo İstanbul teslimleri ne zaman?

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık!

Özyurtlar Nlogo İstanbul satılık daire fiyatları 171 bin TL'den başlıyor. 60 ay 0 faiz imkanı ie ödeme yapılabilen proje Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor.

Esenyurt Nlogo İstanbul ödeme planı!

Konum bilgisine göre Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Esenyurt Nlogo İstanbul ödeme planı kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor.

Nlogo İstanbul Esenyurt satış ofisi!

Nlogo İstanbul Esenyurt satış ofisi telefon numarası 0850 460 90 97 olarak belirlendi. Tüyap Fuar Merkezi’ne 10 dakikalık mesafede olan projede 60 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.

Nlogo İstanbul kampanyası yoğun ilgi görüyor!

Avrupa Yakası’nın yükselen yıldızı Nlogo İstanbul’un taksitlerini 2017’de başlatan ödeme planı ile öne çıkan yeni kampanyası beklenen ilgiyi gördü ve satışa çıkan konutların yarısı satıldı.

Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Peki Kadıköy Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanan Concord İstanbul projesi Teknik Yapı imzasıyla hayata geçiliyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul ne zaman teslim edilecek?

Esenyurt Nlogo İstanbul'da ilk etap 18 ay sonra teslim!

1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daire seçenekleri bulunan Esenyurt Nlogo İstanbul'da Özyurtlar İnşaat imzası bulunuyor. 3 etaptan meydana gelen projede konutların yanı sıra 100'den fazla dükkan yer alıyor.

Esenyurt NLogo İstanbul'da stüdyo daireler 129 bin TL'ye!

Özyurtlar İnşaat tarafından hayata geçirilen NLogo projesi İstanbul Esenyurt'ta inşa ediliyor. Projede daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi.

Özyurtlar Nlogo İstanbul'da 36 ay 0 faizle! 129 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 129 bin TL'den başladığı Özyurtlar Nlogo İstanbul projesinde daireler için 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. Projede daireler stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklılık gösteriyor.

Nlogo istanbul ne zaman teslim edilecek Haberi

Nlogo istanbul ne zaman teslim edilecek

Özyurtlar Holding'in 33'üncü projesi yedi blokta 2 bin 679 daire ve 87 dükkândan oluşan Nlogo İstanbul'un 900 dairelik ikinci etabında teslimler yıl sonunda başlayacak.

Ekonomist'te yer alan habere göre, projedeki dairelerin fiyatları, 399 bin TL ile 875 bin TL arasında değişiyor. Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Alper Özyurt, yatırımcılara söz verdikleri tarihte teslimlere başladıklarını söylüyor.

web: