19 / 04 / 2024

Norm İstanbul aidat

Norm İstanbul aidat

Hemen tapunun verildiği Norm İstanbul'da ferah 2+1 daire 249 bin TL'ye satılıyor. Pendik'te yükselen projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

İstanbul'un aidat rekortmeni ilçesi Beşiktaş oldu!

Türkiye’nin aidat şampiyonları tek tek açıklandı. Türkiye genelinde 2023'te yüzde 97 oranında artış gösteren aidatlarda rekor Muğla’nın oldu. Muğla’da konut başına aidat ortalaması 2 bin 607 lira şeklinde oldu. Mega kent İstanbul’un daire başına düşen aidat ortalamasında ise rekor 5 bin 635 lira ile

İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

EVA Gayrimenkul Değerleme Değerleme tarafından yapılan araştırmaya göre İstanbul’da aidatlar son bir sene içinde yüzde 40 ile yüzde 154 arasında yükseldi. İstanbul'da en ucuz konut sitesi aidatı 575 TL oldu! İşte ilçe ilçe 100 metrekarelik daire için ödenen aidatlar...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

İstanbul’da daire başına aidat ortalaması 1.500 TL'ye ulaştı!

Apartman ve site aidatlarına yönelik 2022 yılına ait veriler yayımlandı. Rapora göre apartman ve site aidatları 2022'de, bir önceki yıla kıyasla yüzde 83 arttı. İstanbul’da daire başına aidat ortalaması 1.500 TL'ye ulaştı!

Aidatlar kiraları yakaladı! İşte en yüksek aidat olan ilçeler

Enerji fiyatlarındaki yükseliş ve iş gücü maliyetlerinin artması gibi nedenlerle İstanbul’da konut aidatları, kiraları yakaladı. İşte en yüksek aidat alınan ilçeler...

İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçelerde?

2022'yle beraber yüzde 40-60 oranında artan site aidatları yönetimleri ve ev sahiplerini karşı karşıya getirdi. Türkiye Tesis Yöneticileri Federasyonu (TEYFED) İstanbul'da en yüksek aidat tutarlarının Sarıyer, Ortaköy ve Beşiktaş'ta olduğunu belirtti.

TOKİ sakinlerinden aidat zammı eylemi!

İstanbul Arnavutköy'de TOKİ konutlarında 145 Türk Lira'sı olan aidat zamlanarak 245 Lira'ya yükseltildi. Aidatın zamlandığını duyan site sakinleri zammı protesto etmek amaçıyla eylem yaptı.

Yüksek aidat ücretleri şikayet edilebilir mi?

Son 7 ay içerisinde İstanbul genelinde aidat ücretleri yüzde 20 artış kaydetti. Öyle ki aidat ücretleri neredeyse kiralarla yarışır hale geldi. Peki vatandaşlar artan bu aidat ücretleri karşısında ne yapabilir? İşte detaylar...

İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçelerde ödeniyor?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutlardaki aidatlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Kovid-19 salgını sürecinde de aidat ödemeleri devam etti. Peki İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçelerde ödeniyor?

Kira öder gibi aidat ödeniyor!

Son 7 ay içerisinde İstanbul genelinde aidatlar yüzde 20 oranında artış gösterdi. Özellikle markalı konut projelerinde aidat ücretleri 500-600 TL'ye kadar yükseldi. 

Kira gibi yüksek aidat ödeyenler için çarpıcı uyarı!

İstanbul Barosu Kat Mülkiyeti Hukuku Komisyonu Başkanı ve 37 yıllık avukat Mustafa Şeref Kısacık, kira gibi yüksek site aidatı ödeyenler için uyardı. Site aidatı öderken nelere dikkat etmeli? İşte tüm merak edilenler...

İstanbul'da en yüksek aidat hangi ilçede?

Enflasyondaki yükselişle beraber konutlardaki aidat fiyatları da uçtu. Aidatlar yüzde 27'lere varan oranlarda arttı. Bazı konut projelerinde aidatlar 3 bin 500 TL'lere kadar çıkıyor. Peki İstanbul'da aidatlar nasıl değişti? En yüksek aidat hangi ilçede?

Norm İstanbul aidat Haberi

Norm İstanbul aidat

MSY Yapı imzası ile hayata geçirilen Norm İstanbul projesi İstanbul'un Anadolu yakası'nda yer alan ilçesi Pendik'te yükseliyor. 

İstanbul'un yeni yaşam ve çekim merkezi Norm İstanbul'da hemen teslim ferah 2 oda 1 salon daireler 249 bin TL'ye satılıyor. Projede ayrıca tapular da hemen veriliyor. Projede aidatlar 150 TL. 

Norm İstanbul projesinde toplam 401 adet daire yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor.  Daireler aileler için geniş ve ferah olacak şekilde tasarladı.

Pendik Norm İstanbul projesinde 7/24 güvenlik, konuk evi, site içerisi yürüyüş yolları, anaokulu, güvenli oyun alanları bulunuyor. 

Üniversiteler bölgesinde olan Norm İstanbul projesi AVM'lere yakınlığı, havaalanına ve teknoparka 10 dakikada ulaşılması ile öne çıkıyor. 

Tel: 444 4 958
Web: