27 / 04 / 2024

Novada Manavgatta hangi mağazalar var

Novada Manavgatta hangi mağazalar var

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat kapılarını açtı. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat kapılarını açtı. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?

Novada Ataşehir AVM Oyuncak Atölyesi etkinliğine ev sahipliği yapıyor!

İstanbul Ataşehir'de bulunan Novada Ataşehir AVM çocuk katında 12-13-19-20-26-27 Nisan tarihlerinde 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek oyuncak atölyesi çalışmasında çocuklar birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacaklar.

Apartmanda kiracı hangi giderlere katılır?

Kat Mülkiyeti Kanunu gereğince kiracı, kiralananın olağan kullanımı için gerekli temizlik ve bakım giderlerini ödemekle yükümlüdür. Peki, apartmanda kiracı hangi giderlere katılır? İşte kiracının ödemesi gereken giderler..

Novada Ataşehir AVM’de çocuklar için etkinlik düzenleniyor!

Novada Ataşehir AVM çocuk katında 5-6-12-13-19-20-26-27 Nisan tarihlerinde 14:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek oyuncak atölyesi çalışmasında çocuklar birbirinden eğlenceli etkinliklere katılacaklar...

Novada Ataşehir AVM’de çocuklar çiçek dikiyor!

İstanbul Ataşehir ’de bulunan Novada Ataşehir AVM, 5-6-12-13-19-20-26-27 Nisan tarihilerinde tüm çocukları “ Oyuncak Atölyesi ” ne davet ediyor. Novada Ataşehir AVM’de çocuklar çiçek dikiyor.

Osmanlı’ya Hükmeden Kadınlar Sergisi Novada Ataşehir AVM’de!

Osmanlı’ya Hükmeden Kadınlar Sergisi Novada Ataşehir AVM’de. Hürrem Sultan, Kösem Sultan Nurbanu Sultan ve Safiye Sultan’ın hayatları ve dönemlerine ilişkin kısa bilgiler bu sergide yer alıyor.

Sığınak hangi binalarda zorunlu değildir?

12 ve daha az bağımsız bölümü olan sadece konut kullanımlı yapılarda sığınak zorunluluğu aranmıyor. Peki sığınak zorunluluğu aranmayan diğer yapılar nelerdir? Sığınak hangi binalarda zorunlu değildir? İşte yanıtı...

Nisan ayında hangi vergiler ödenecek?

Hangi ayda hangi vergilerin ödeneceğine ilişkin açıklamalar, Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanıyor. Buna göre Nisan ayında hangi vergiler ödenecek? Hangi beyannameler verilecek? İşte Nisan ayı vergi takvimi...

Novada Ataşehir AVM'de Kanz mağazası açıldı!

Çocuk giyiminde 0-14 yaş dünya markaları, özel koleksiyonları ile artık İstanbul Novada Ataşehir AVM’ de birbirinden renkli bebek çocuk koleksiyonları Kanz mağazasında sizi bekliyor...

Değer artış kazancı hangi beyanname ile verilir?

Gayrimenkullerin iktisap tarihinden başlayarak beş yıl içinde elden çıkarılmasından doğan kazançlar değer artışı kazancı olarak gelir vergisine tabi tutuluyor. Değer artış kazancı hangi beyanname ile verilir?

Harita Bürosu hangi evrak ve dilekçeleri ister?

Belediyelerin Emlak ve Numarataj Servisi Harita Bürosu hangi işlem için hangi evrakları, dilekçeleri ister? Harita Bürosu işlemleri için hangi evraklar gerekir? Harita Bürosu işlemleri için hangi dilekçeler hazır olmalıdır? İşte cevaplar...

Sığınak hangi binalarda zorunludur?

Tabii afetlerden insanlarla, insanların yaşaması ve ülkenin harp gücünün devamı için zaruri canlı ve cansız kıymetleri korumak maksadıyla inşa edilen korunma yerleri sığınak olarak tanımlanıyor. Peki, sığınak hangi binalarda zorunludur?

Hangi kredi masrafları geri alınabilir?

4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunun 10/B maddesinde yer alan hükümlere ve Yargıtay tarafından alınan kararlara göre dosya masrafları iade edilebiliyor. Peki, hangi kredi masrafları geri alınabilir?

Novada Manavgatta hangi mağazalar var Haberi

Novada Manavgatta hangi mağazalar var


Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat kapılarını açtı. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?


Antalya'nın en büyük ikinci ilçesi ve en önemli turistik merkezlerinden biri olan Manavgat'ta hayata geçirilen Novada Manavgat 78 bin metrekare inşaat alanına sahip. Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?


120 yeni mağazanın yer aldığı Novada Manavgat AVM 500’ü kapalı, toplam 1000 araçlık otopark alanıyla da dikkat çekiyor. Peki Novada Manavgat AVMde hangi mağazalar var?


Novada Manavgat AVM'de hangi mağazalar var?

Novada Manavgat AVM mağaza listesi: MMM Migros, LC Waikiki, DeFacto, Koton, İpekyol, Adl, Codentry, Love My Body, Mavi, Kiğılı, Teknosa, Colin’s, Altınyıldız Collection, Hakkı Tosyalı, Deichmann, Cosmohome, Flormar,Flo, İnci, Hotiç, Campione, Enna Levoni, Avva, Süvari, Derimod, Levi’s, U.S. Polo Assn. ve Gusto, Adidas,...