25 / 04 / 2024

Novada Outlet açılış tarihi

Novada Outlet açılış tarihi

Novada Alışveriş Merkezi, Novada Outlet Balçova Four Seasons Otel’de gerçekleşen bir toplantıyla perakendecilerle buluştu...

D-Premium Outlet açılış için gün sayıyor!

Diyarbakır'ın dinamiğini arttıracak, keyifli alışverişin ekonomik adresi olacak ve lokasyon avantajıyla ulaşımda büyük kolaylık sağlayacak olan D-Premium Outlet açılış için hazır.

Oasis Designer Outlet AVM açılıyor!

Nurol Holding’in ikinci alışveriş merkezi, Oasis Designer Outlet Basın Ekspres yolu İkitelli’de açılıyor. AVM'nin basın toplantısı 27 Ekim 2016 Perşembe günü saat 10.30’da gerçekleşecek.

Novada Edremit AVM'nin 2. fazı 26 Mayıs'ta açılıyor!

İlk fazı 2015 yılının Temmuz ayında ziyaretçi ile buluşan Novada Edremit Alışveriş Merkezi'nin ikinci fazı yeni markaları ile 26 Mayıs’ta açılıyor. AVM ulusal ve uluslararası marka ile yılda yerli ve yabancı ziyaretçi ağırlayacak.

Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor!

Bölgenin en büyük alışveriş ve yaşam merkezi projesi olan Novada Manavgat 28 Nisan'da açılıyor. AVM 120 ulusal ve uluslararası marka ile yılda 12 milyon ziyaretçi ağırlayacak.

Viaport Venezia AVM açılış tarihi!

Türkiye'nin en değerli yatırımlarından biri olarak gösterilen Viaport Venezia AVM açılış tarihi haberimizin içinde yer alıyor. Projede dünyaca ünlü markalar "outlet" fırsatlarıyla ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Konya Novada Outlet AVM açıldı!

Konya’nın ilk outlet Alışveriş Merkezi (AVM) Novada Outlet açıldı.Konya’nın ilk outlet alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Novada Outlet Konya bünyesinde 127 mağaza, 30 kafe restoran ve eğlence alanları bulunuyor.

Novada Outlet Konya AVM yarın açılıyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık'ın ortaklığıyla hayata geçirilen, Turkmall'ın kiralamasını ve yönetimini gerçekleştirdiği Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da açılacak.

Novada Outlet AVM Konya'da 12 Haziran'da açılacak!

Novada Outlet Konya, 12 Haziran'da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen AVM'yi Turkmall işletecek.

Konya Novada Outlet AVM 12 Haziran’da açılacak!

Konyalı iki firma kendi öz kaynakları ile 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi açıyor. Konya Dağ Mühendislik ve Bakdem Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen Novada Outlet Alışveriş Merkezi (AVM) 12 Haziran’da açılıyor.

ARC Outlet 21 Mart’ta M1 Merkez Gaziantep AVM’de açılıyor!

M1 Merkez Gaziantep AVM’de 21 Mart’ta en büyük Outlet Mağazası ARC kapılarını açıyor. Açılışla birlikte saat 16.00’da gerçekleşecek Keremcem Konseriyle ziyaretçiler coşku dolu saatler geçirecek.

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Angry Birds heyecanı Novada Outlet Balçova'da!

Angry Birds, 14 Eylül Pazar gününe kadar Novada Outlet Balçova Alışveriş Merkezi'nde hayranlarıyla buluşuyor. Devasa sapanlarla Angry Birds oynamak, sürpriz hediyeler kazanmak ve keyifli vakit geçirmek isteyenler Novada'da buluşuyor.

Novada Outlet Söke AVM’de karnaval tadında bir tatil!

Novada Outlet Söke yarıyıl tatilinde minik misafirlerini birbirinden eğlenceli etkinliklerle buluşturuyor. İzmir Söke'de bulunan Novada Outlet Söke Alışveriş ve Yaşam Merkezi' nde karnaval tadında bir tatil...

Novada Outlet açılış tarihi Haberi

Novada Outlet açılış tarihi


1992 yılından bu yana 5 milyon metrekarelik perakende inşaat alanı gerçekleştiren Turkmall, Novada zincirine bir yenisini ekledi. Ege Bölgesi’nin ikinci Novada Alışveriş Merkezi, Novada Outlet Balçova Four Seasons Otel’de gerçekleşen bir toplantıyla perakendecilerle buluştu.


İzmir’in önde gelen yatırımcılarından T.J Gayrimenkul Danışmanlık, Turkmall ile işbirliğine giderek Novada Outlet Balçova’yı perakendenin önde gelen isimleriyle buluşturdu. İstanbul Four Seasons Otel’de yapılan toplantıda bir araya gelen perakendeciler Turkmall’un geliştirmekte olduğu Novada Outlet Balçova’yı yakından tanıma fırsatı buldular. 


2006 yılından beri Selway Outlet Park ismiyle hizmet veren alışveriş merkezinin 2012 yılında başlatılan büyüme ve yenilenme stratejisiyle 8 bin metrekare olan kiralanabilir alanı 27 bin metrekare ilavesiyle 35 bin metrekareye çıkarıldı. 


Üzerinde bulunduğu İzmir Çeşme otobanından ayda ortalama 5 milyon aracın geçtiği alışveriş merkezi İzmir’in yeni fuar alanına...