24 / 04 / 2024

Novotel Karaköy

Novotel Karaköy

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor.

Akfen GYO'nun otellerinin doluluk oranı yüzde 64 oldu!

Akfen GYO'nun 2014 yılı finansal sonuçları açıklandı. Buna göre şirketin konsolide kira gelirleri bir önceki yıla göre yüzde 24 artarak 51 milyon lira, net aktif değeri ise 920,2 milyon lira oldu.

Accor, Karaköy'de 5 yıldızlı Novotel'i açacak!

Accor Türkiye Genel Müdürü Kadaıfçioğlu "Karaköy'de 2016 yılında açacağımız Novotel 5 yıldız ayarında olacak. Yeni nesil Novotel burada yaratılacak. Lüks markamız Sofitel için de İstanbul'da yer arayışındayız." dedi.

Süha Güçsav: Kurdaki artış, turizmciyi sevindirdi!

Kurdaki artışın olumlu ve olumsuz yönleri olduğuna değinen Güçsav, "Kur artışı ile Türkiye'deki fiyatlar para birimi dolar ve Euro olan turistlere göre daha uygun olacak...

Akfen GYO dünyanın ilk 5 yıldızlı Novotel'ini Karaköy'de hizmete açacak!

Ekonomik şehir otelciliği konsepti ile 2013 yılında İstanbul, İzmir ve Rusya’da toplam 3 yeni otelini hizmete açan Akfen GYO, dört yeni otelin daha yatırımına devam ediyor.

Akfen'in cirosu ilk yarıda yüzde 33 arttı!

Akfen Holding'in cirosu ilk yarıda geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 33, Faiz Amortisman ve Vergi Öncesi Kar'ı (FAVÖK) ise yüzde 99 artış gösterdi. Akfen'in İstanbul ve Moskova gibi büyük şehirlerde arsa arayışları devam ediyor...

Akfen GYO’nun 2012 yılı kira gelirleri yüzde 15,3 arttı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın (Akfen GYO) 2012 yılı operasyonel sonuçları belli oldu...

Akfen GYO otellerinin açılış tarihleri ve yatırım bedelleri!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Türkiye ve Rusya'da yer alan otellerinin açılış tarihleri ve yatırım bedellerini açıkladı...

Akfen GYO'nun Karaköy Novotel otelinin değeri 320 milyon 40 bin TL oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Karaköy Novotel otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Akfen Karaköy Novotel otelin değeri kaç lira oldu?

Deniz GYO Karaköy binasını Aktarlı Turizm'e kiraladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Karaköy binası, Aktarlı Turizm ve İnşaat İşletmeleri'ne kiraya verildi.

Polimeks Holding, Karaköy'de otel inşa edecek!

Polimeks Holding, Karaköy'de Rıhtım Caddesi üzerindeki Liman Han'ı alarak butik bir otel inşa edeceğini bildirdi.

Gülay Yedekci: Karaköy Yolcu Salonu neden yıkıldı?

Karaköy Yolcu Salonu'nun Galataport Projesi kapsamında yıkılması hususu TBMM'de konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, Başbakan Yıldırım'a 6 soru sordu..

Fethiye Karaköy'de koruma amaçlı imar planı kararı!

Muğla Fethiye'nin Hayalet Şehri diye bilinen Karaköy'de imar sıkıntısı aşılıyor. Bölge için koruma amaçlı imar planı uygulanmasına karar verildi.

Deniz GYO Karaköy binasını kiraladı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Karaköy binasını kiralama bildirisini yayınladı.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuru tarihleri 12 Nisan-30 Haziran olarak belirlendi. Projede 1 adet konut yer alıyor.

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017!

TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap projesindeki 1 adet konut açık satışa sunuluyor. İşte, TOKİ Bolu Karaköy 1.Etap başvuruları 2017..

Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası ihaleye çıkıyor!

24 yıllık batan Karaköy Vapur İskelesi için 23 Mart'ta ihaleye çıkılacak. Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi ve İskele Binası Yapım Projesi 1 milyon liraya mal olacak.

Karaköy Tarihi Paket Postahanesi yıkıldı!

Galataport projesi kapsamında yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu’nun ardından, bir yıkım daha geldi. Tarihi Paket Postahanesi'nin de yıkımı gercekleşti.

Karaköy yolcu salonu yeniden yapılacak!

Karaköy yolcu salonu geçtiğimiz günlerde yıkıldı. Tarihi binanın yıkılmasına gelen tepkiler üzerine açıklama yapan projeyi gerçekleştiren firma, binanın birebir aslının yeniden yapılacağını açıkladı.

Mimarlar Odası'ndan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki!

Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi, Galataport projesi için güvenlik kapsamında yıkılan Karaköy Yolcu Salonu'nun yıkımına tepki gösterdi. Mimarlar tarihi yapının yıkımıyla ilgili işlem başlatılması gerektiğini belirtti.

Galataport'tan Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama!

Galataport tarafından yıkılan Tarihi Karaköy Yolcu Salonu hakkında açıklama geldi. Açıklamada, yıkımın can güvenliği gerekçesiyle yapıldığı yer aldı.

Novotel Karaköy Haberi

Novotel Karaköy

Dünyada 3800 otel ile hizmet veren dev otelcilik zinciri AccorHotels, Türkiye'deki yatırımlarına hızla devam ediyor. MGallery By Sofitel, Mercure, Novotel, ibis ve ibis Styles markaları ile 11 şehirde hizmet veren otelcilik devi şimdi de, Akfen GYO ortaklığında turizm yatırımlarının Türkiye'deki 14. halkası Novotel İstanbul Bosphorus Oteli Karaköy'de misafirleriyle buluşturuyor. 5 Şubat'da hizmet vermeye başlayan Novotel istanbul Bosphorus'un içince 200 oda, 21 suit odası, 5 adet çok amaçlı toplantı salonu, spa alanı, kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı bulunuyor. 


Yeni...