19 / 04 / 2024

NS Şahinler Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

NS Şahinler Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi

NS Şahinler Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şahin Aldemir, Erdem Şahin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Temmuz'da kuruldu.

Türk-İş Genel Başkanı vergi adaletsizliğinden yakındı! Herkes kazancına göre vergisini ödemeli!

Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, "Çalışanlara uygulanan vergi sisteminde adaletsizlikler var. Çözüm basit; çok kazanandan çok, az kazanandan az vergi alınsın. Yapılacak düzenlemelerle ücretli çalışanlar üzerindeki vergi yükü hafifletilmeli" şeklinde konuştu.

Mff Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mff Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Şahinler, Fırat Güneş ve Fatin Şahinler ortaklığında kuruldu.

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Teknik Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nedim Sırdaş tarafından kuruldu.

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prizma Ins Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Talat Sivrioğlu tarafından kuruldu.

EYT formülü bekleyenler dikkat! 'Günsüz işe giriş' yapılanlar emekli olmak için nasıl bir yol izlemeli

EYT formülünün detaylarının ortaya çıkmasına  sayılı günler kaldı ancak hala durumu net olmayanlar bu kapsamda olup olmadığını bilmeyenler var. EYT için işe giriş tarihi çok önemli. İşe girişi yapılıp, prim yatırılmadıysa ne olur?

Bubbledome Glamping Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bubbledome Glamping Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de R. Cemalettin Şahinler tarafından kuruldu.

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ns Proje Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da Nuran Şahinoğlu Çokay ve Sonay Aydın ortaklığında kuruldu.

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ns Bektaş Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Bektaş tarafından kuruldu.

Ins Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ins Yapı Denetim Limited Şirketi Güngören’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özkan kuruldu.

Kanal İstanbul için arkeoloji raporu: Tarihi yapılar başka yere taşınsın!

Kanal İstanbul'un, ÇED süreci için hazırlanan arkeoloji raporunda 'Proje sahası içerisinde kalan ve inşaat faaliyetleri ile yok olma tehlikesiyle karşı karşıya bulunan tarihi köprü, tarihi yol, korugan, tabya gibi yapıları Hasankeyf’te olduğu gibi koruma, bir başka yere taşıma' önerisinde bulunuldu.

Cami yapımında Mimar Sinan projeleri örnek alınsın çağrısı!

Türkiye Cami ve Kur'an Kursu Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Recep Kıyak, cami yapımında Mimar Sinan projelerinin örnek alınması çağrısında bulundu.

İmar barışı için ne yapmalıyım?

Meclis'ten geçen imar barışı uygulaması ile çürük olmayan, iskânsız yapılar kayıt altına alınarak iskân alınabilecek. Peki, imar barışına nasıl başvurulabilir?

İmar affı başvurusu nasıl yapılır?

İmar affı ile çürük olmayan, iskânsız yapılar kayıt altına alınarak iskân verilecek. Peki, imar affı başvurusu nasıl yapılacak?

NS Şahinler Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

NS Şahinler Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi
NS Şahinler Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Şahin Aldemir, Erdem Şahin tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Temmuz'da kuruldu. NS Şahinler Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler. NS Şahinler Yapı İnşaat Otomotiv Gıda Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Pendik, Kurtköy Mahallesi, Ankara Caddesi, Okul Sokak, No:31...