20 / 04 / 2024

NT yeni ankara mağazası

NT yeni ankara mağazası

Uluslarası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi NT Mağazaları 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara Allışveriş Merkezinde bir mağaza daha açtı.

Üniversite içi işletmelerin kira sorunu çözüldü!

Türkiye genelindeki 9 bin üniversite içi kantin işletmecisinin koronavirüs salgını sebebiyle yaşadığı kira sıkıntısı, Ankara Ticaret Odasının (ATO) girişimleriyle çözüme kavuşturuldu.

Yeni Ankara 19 Mayıs Stadı'nın kapasitesi 50 bin olacak!

Başbakan Binali Yıldırım, Ankara 19 Mayıs Stadı'nı, 50 binin üzerinde kapasiteli yeni bir stadyum olarak inşa edeceklerini açıkladı..

MİNT E-5 ve MİNT Şişli projelerinde ön talep toplanıyor!

MİNT, yeni projesi ‘MİNT E-5’ ve ‘MİNT Şişli’ için ön talep toplamaya başladı. MİNT E-5’te; İskoç Parlamentosu, Çin Ulusal Kongre Merkezi ve Abu Dhabi’deki Kapital Kapısı gibi dev projelere imza atan dünyaca ünlü mimarlık şirketi RMJM İstanbul ile işbirliği yapılıyor.

Halk GYO Ankara Yenişehir Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Ankara Yenişehir Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

Ankara'ya 27.5 kilometrelik 7 yeni yol geliyor!

Ankara içerisinde trafiği rahatlatmak için toplam 27.5 kilometre uzunluğunda 7 yeni yol yapılacak. Proje kapsamında ODTÜ arazisi altından 2 gidiş 2 geliş olmak üzere 2.5 kilometre uzunluğunda bir yol geçecek.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

TOKİ Ankara Mamak 2. Etap'ta 1.312 yeni konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Ankara Mamak 2. Etap Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında toplamda 1.312 yeni konut inşa edilecek.

TOKİ'den Ankara Mamak 3. ve 4. Etap'a 1,825 yeni konut!

Başkentte kentsel dönüşüm projelerine hız veren TOKİ, Ankara Mamak Altıağaç-Karaağaç-Hüseyingazi Mahallesi 3. ve 4. Etap'ta 1,825 yeni konut hayata geçirecek.

Ali Ağaoğlu 500 bin Euro’luk yeni otomobiliyle görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu önceki akşam 500 bin Euro'ya aldığı yeni otomobiliyle görüntülendi. Ağaoğlu'nun Aston Martin marka lüks otomobilinin James Bond filminde kullanılan özel üretim modellerden biri olduğu öğrenildi.

Ankara'da 1.100 kilometre yeni yol açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent’in dört bir tarafında sürdürdüğü yeni yol açım çalışmalarıyla da Türkiye’de lider... Merkez ve çevre ilçelerde sadece 2016 yılında, 1100 kilometre yeni yol açan Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’de bu boyutta çalışmaya imza atan tek belediye oldu.

Çakıroğlu Beştepe ile Ankara'nın homeofis anlayışına yeni boyut!

Çakıroğlu inşaat Türkiye'nin merkezinde, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin tam karşısında gerçekleştirdiği "Çakıroğlu Beştepe projesi ile Ankara'da ki home ofis konseptine yeni bir anlayış getirdi

Ankara Hızlı Tren Garı 29 Ekim'de açılıyor!

Açılışı yaklaşan Yeni Ankara Hızlı Tren Garı, ışıklandırıldı. 29 Ekim'de açılması planlanan garın görünüşü görenleri hayran bıraktı...

Ankara’nın yeni stadı için Avrupa'daki 3 stat örnek alındı!

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç Ankara’ya yapılacak yeni stadyum projesinde Real Madrid, Chelsea ve Arsenal gibi kulüplerin statlarından örnekler alındığını belirtti.

NT yeni ankara mağazası Haberi

NT yeni ankara mağazası

Uluslarası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi NT Mağazaları. 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara AVM'de yeni mağazasını açtı. NT Genel Müdiıru Murat Kara konuyla ilgili yaptığı açıklamada. "Forum Ankara NT. başkent i mizdeki 10. mağazamız. Ankaralıların NT'ye gösterdikleri ilgiden dolayı Ankara'daki mağazalarımıza yenilerini ekleyeceğimizi söyleyebilirim. İlerleyen günlerde açacağımız yeni mağazalarımızla Türkiye'nin en yaygın eğitim ve kültür perakendecisi olmayı sürdüreceğiz." dedi. 


Ürün yerleşiminde rai aralarındaki meşaleleri geniş tutan NT ziyaretçilerinin ürünleri daha rahat inceleyebilmeleri için ferah yürüme alanları oluşturdu. Forum Ankara NT'de stantların aydınlatması reyon Kışlıklarında yapılarak ürünlerin ışıktan maksimum yararlanması sağlandı. Ayrıca teknoloji bölümündeki ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine daha elverişli sunulması için teknoloji bankosu oluşturuldu. 


Ayrıntılı...