26 / 04 / 2024

NT, Forum Ankara AVM'de yeni mağazasını açtı!

NT, Forum Ankara AVM'de yeni mağazasını açtı!

Uluslarası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi NT Mağazaları 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara Allışveriş Merkezinde bir mağaza daha açtı.



Uluslarası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi NT Mağazaları. 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum  Ankara  AVM'de yeni mağazasını açtı. NT Genel Müdiıru Murat Kara konuyla ilgili yaptığı açıklamada. "Forum Ankara NT. başkent i mizdeki 10. mağazamız. Ankaralıların NT'ye gösterdikleri ilgiden dolayı Ankara'daki mağazalarımıza yenilerini ekleyeceğimizi söyleyebilirim. İlerleyen günlerde açacağımız yeni mağazalarımızla Türkiye'nin en yaygın eğitim ve kültür perakendecisi olmayı sürdüreceğiz." dedi. 


Ürün yerleşiminde rai aralarındaki meşaleleri geniş tutan NT ziyaretçilerinin ürünleri daha rahat inceleyebilmeleri için ferah yürüme alanları oluşturdu. Forum Ankara NT'de stantların aydınlatması reyon Kışlıklarında yapılarak ürünlerin ışıktan maksimum yararlanması sağlandı. Ayrıca teknoloji bölümündeki ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine daha elverişli sunulması için teknoloji bankosu oluşturuldu. 


Ayrıntılı Haber 


Geri Dön