20 / 04 / 2024

ankara NT mağazası

ankara NT mağazası

Uluslarası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi NT Mağazaları 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara Allışveriş Merkezinde bir mağaza daha açtı.

Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini daha eklemeyi sürdüren Ebebek, 176. Mağazasını Ankara Bilkent Center AVM’de açtı.

Evidea, Ankara’da ilk mağazasını hizmete açtı!

Güçlü e-ticaret kimliğine perakende mağazalar zincirini de ekleyen Evidea, hızla büyümeyi sürdürüyor. Evidea’nın 4 Mart tarihinde kapılarını açtığı yeni mağazası, Ankara’nın gözde alışveriş merkezlerinden CEPA AVM’de bulunuyor.

Ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de açtı!

Her geçen gün mağazalarına bir yenisini eklemeye devam eden ebebek 174. mağazasını Ankara Cepa AVM’de hizmete açtı...

LG Ankara’da mağaza açtı!

Türkiye’de mağaza ağını genişletmeyi sürdüren LG Electronics, Ankara’nın 8. Mağazası Evdüz LG Brand Shop’ı Etlik’te bulunan Antares AVM’de hizmete açtı. 

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Tepe Home Panora AVM mağazası açıldı!

Tepe Home Türkiye'de 17 Ankara'da ise 6. mağazasını Panora AVM'de hizmete açtı...

Teknosa Ankara'daki 14. mağazasını Taurus AVM'de açtı!

Teknosa, Ankara Taurus AVM'de mağaza açtı. Bu mağaza ile Teknosa'nın Ankara'daki mağaza sayısı 14 oldu.

Tepe Home 17. mağazasını Panora AVM'de açtı!

Konfor ve tasarımı kalite ile buluşturan ürünleri ile mobilya sektörüne farklı bir bakış açısı getiren Tepe Home, Türkiye’de 17.; Ankara’da ise 6. Mağazasını Panora AVM’de açtı...

Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de açtı!

Türkiye genelinde açtığı mağazalarıyla şıklığı bir adım ileriye taşıyan Tepe Home, beşinci mağazasını Ankara 365 AVM’de hizmete açtı.

Beymen Club 50'nci mağazasını Ankara Gordion AVM'de açtı!

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından olan Beymen Club, Ankara Gordion AVM'deki 50'nci mağazasıyla müşterilerine hizmet veriyor... 

Siemens yeni mağazasını Alsancak'ta açtı!

Siemens'in Ankara ve İstanbul'dan sonraki yeni deneyim mağazası İzmir Alsancak'ta açıldı. Alsancak Biz Elektronik, faaliyetlerine başladı.

Gratis Türkiye'de 600'üncü mağazasını açtı!

Türkiye’nin önde gelen kişisel bakım marketi Gratis, Ankara'da 600’üncü mağazasını açtı. Yeni açılan Gratis mağazası Ankara’nın 52’nci, Türkiye’nin 600’üncü mağazası oldu.

Monster Notebook Ankara'da mağaza açacak!

Monster Notebook, Avrupa’nın en büyük oyun bilgisayarı mağazasını Ankara'da açmak için kolları sıvadı. Mağazanın açılışı 13 Ekim'de gerçekleşecek.

ankara NT mağazası Haberi

ankara NT mağazası

Uluslarası kitap, kırtasiye ve teknoloji marketi NT Mağazaları. 67 ilde yer alan mağazalarına bir yenisi daha ekleyerek Forum Ankara AVM'de yeni mağazasını açtı. NT Genel Müdiıru Murat Kara konuyla ilgili yaptığı açıklamada. "Forum Ankara NT. başkent i mizdeki 10. mağazamız. Ankaralıların NT'ye gösterdikleri ilgiden dolayı Ankara'daki mağazalarımıza yenilerini ekleyeceğimizi söyleyebilirim. İlerleyen günlerde açacağımız yeni mağazalarımızla Türkiye'nin en yaygın eğitim ve kültür perakendecisi olmayı sürdüreceğiz." dedi. 


Ürün yerleşiminde rai aralarındaki meşaleleri geniş tutan NT ziyaretçilerinin ürünleri daha rahat inceleyebilmeleri için ferah yürüme alanları oluşturdu. Forum Ankara NT'de stantların aydınlatması reyon Kışlıklarında yapılarak ürünlerin ışıktan maksimum yararlanması sağlandı. Ayrıca teknoloji bölümündeki ürünlerin ziyaretçilerin beğenisine daha elverişli sunulması için teknoloji bankosu oluşturuldu. 


Ayrıntılı...